Brez energije

STE POGOSTO BREZ ENERGIJE, VAS MUČI KRONIČNA UTRUJENOST IN NE VESTE ZAKAJ?

Vzroki, da ste kronično brez energije in volje so pogosto zaradi motnje spanja, ko telo zjutraj namesto da pridobi energijo, jo nenadomestljivo izgublja, kar vodi v izčpanost ter splošno slabo počutje in depresijo. To so prvi znaki in simptomi za pomanjkanje življenske vitalne energije. Dolgoročno vodi to do bolezni različnih oblik kot je kronična utrujenost, dnevna zaspanost,tudi stalna slabost. Poglejte si, kako naravno do več energije in odpraviti kronično utrujenost, spoznajte, kje so pravi vzroki, kateri stalno odvzemajo telesno energijo..

 

Kakšno je naravno alternativno  zdravljenje kronične utrujenosti, ko ste splošno brez volje in elana, imate stalno slabosti?

 

KJE JE GLAVNI GENERATOR TELESNE ENERGIJE ZA TELO?

kako naravno do več energijeSpalnica oziroma  bolje rečeno pravilna postavitev postelje je vaš naravni vir energije. Obratno pa, ležišče postavljeno na škodljivem mestu stalno odvzema potrebno energijo telesu, ne povzroča samo motnje spanja temveč tudi bolezni! Jutranja vrtoglavica in okorelost, zaspanost, slabost čez dan so osnovni simptomi in znaki, da se nahajate na škodljivem sevanju.

Med spanjem telo dobi potrebno energijo, se popravlja in obnavlja, obratno pa nam telo sporoča na različne načine, bodisi preko bolečine, prekomerne utrujenosti in slabega počutja. Pogosto to ignoriramo z najrazličnejšimi pilulami, a je to kratkotrajne narave, saj kasneje težave ali bolezni nastopijo v hujši obliki.

Najpogostejši skriti vzroki za kronično utrujenost vodijo do preobremenjenosti različnih organov  in se skrivajo v škodljivem sevanju podzemnih vodnih tokov, hartmannove in curry-eve mreže sevanja. Vsi ti negativni vplivi pa slabijo imunski sistem in omogočajo tako razvoj bolezni.

Plastično povedano, če imate v vašem vozilu luknjo v rezervoarju za gorivo, morate pogosteje na črpalko, saj je poraba goriva (berite energije) nadpovprečna. In dokler ne odpravite vzroka (popravite rezervoar), lahko stalno dotakate gorivo, a rezultat je enak na porabi. Ko torej popravite rezervoar, ni več nepotrebnega odtekanja goriva (energije)… Zato je bistvo ozdraviti vzrok pri korenini! To je povsem naravno zdravljenje kronične utrujenosti in odgovor kako pridobiti energijo!

KAKO PRITI NARAVNO DO VEČ ENERGIJE IN ODPRAVITI KRONIČNO UTRUJENOST TER PRITI DO BOLJŠEGA POČUTJA IN PRIDOBITI ZDRAVJE?

Biostimulator vrača energijo in izboljšuje počutje naravno

Biostimultor za naravno pomoč proti pomanjkanju energije in slabem počutju

 

Pri Altera priporočamo uporabo bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR – inovativna tehnologija za pridobitev življenske vitalne energije na naraven način, kar je potrjeno z različnimi testiranji – BIOSTIMULATOR je naravni generator telesne energije, eliminira hkrati škodljive vplive okolice in vrača manjkajočo energijo telesu ter pozitivno vpliva na uspavalni proces. Boljše in kvalitetnejše spanje pomeni boljše zdravje! Več o Biostimulatorju najdete tukaj…

STALNO SLABO POČUTJE JE REZULTAT IN SPOROČILO TELESA, DA NEKAJ NI V REDU.

Ni tudi vedno vzrok v  pomanjkanju vitaminov, kot to najpogosteje pomislimo. Zemeljsko sevanje povzroča različne oblike obolenj – od kroničnih, avtoimunih pa tudi rakavih obolenj, kar pogosto rezultira tako, da se kaže v predhodnem stanju kot kronična utrujenost in s tem splošno slabo počutje.

Ni naključje, da je svetovno znani zeliščar Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije navedel:

Vsi kateri obolevajo za hujšimi boleznimi, rakavimi ali kroničnimi, naj obvezno pokličejo radiestezista, da izmeri sevanja, ker če ležijo na vodnih žilah, tudi moja sicer učinkovita protirakava kura ne more pomagati!

Ko je človek stalno brez energije, več mesecev je to lahko odraz  že različnih neodkritih obolenj (npr. sladkorna bolezen, težave z krvjo, ščitnico..), kar tudi povzročajo pogosto nevidni vzroki  prav geopatogena sevanja Zemlje.

Namreč bolezen kot taka, sama po sebi seveda odvzema ogromne količine vitalne življenske energije človeku. Zato je potrebno povečati energijo, da se ponovno vklopi sistem samozdravljenja človeka (imunski sistem). Prav imunski sistem je naš glavni “zdravnik” telesa. In od Vas je odvisno, ali boste ukrenili nekaj, ali počakali na “čudež”, kajti za spremembe so običajno potrebna dejanja…


NAROČITE MERJENJE SEVANJ ŽE DANES – ODPRAVITE SKRITE VZROKE BOLEZNI IN POVRNITE TELESU ENERGIJO IN ZDRAVJE TER S TEM BOLJŠE POČUTJE NA NARAVEN NAČIN!

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE, KJER SO PREDSTAVLJENI “SKRITI” VZROKI ZA RAZVOJ BOLEZNI

Priporočamo tudi preventivni celostni pregled Avre telesa (zgodnje odkrivanje težave žlez in organov telesa, kajti kronično pomanjkanje življenske energije je lahko odraz bolezni)

Bioenergija / bioenergetik (naravno alternativno zdravljenje z bioenergijo  za odpravljanje kronične utrujenosti in slabega počutja, kronične slabosti, da boste že zjutraj imeli splošno dobro počutje in veliko volje…)

“Altera, vaša prava izbira – mi sevanje naredimo vidno, ko zdravje ni naključje – z vami že od 1996”