Spanje – nespečnost

Simptomi

VZROKI ZA SLABO SPANJE IN KRONIČNA NESPEČNOST SO POGOSTO TEŽAVE ZEMELJSKIH SEVANJ V SPALNICI – NEPRAVILEN POLOŽAJ POSTELJE

 

spanec So prisotni problemi z spanjem  zlasti med 1. in 4. uro zjutraj, kar pomeni, da se nahajate na geopatogenem območju :

 •Prvi simptomi, znaki, da se postelja nahaja na škodljivem mestu so stalno slabo in nemirno spanje, zbujanje ponoči med spanjem ob istih urah in kronične motnje spanja,jutranji glavobol, bolečine po telesu, okorelost, ne morete zaspati…

 Ukrepajte pravočasno, saj zgodnje alternativno zdravljenje nespečnosti omogoča hitrejše ozdravljenje in preprečuje s tem razvoj težjih bolezni!

 

Ste pogosto čisto brez energije in volje zjutraj, vas muči kronična neprespanost in stalna utrujenost pa ne veste pravega vzroka?

 

Poglejte si, kako izboljšati spanje in odpraviti nespečnost, ter težave z spanjem,  kaj učinkovito pomaga na naraven način.. Tudi v primerih, ko je že postavljena zdravstvena diagnoza in je pogosto označena kot psihična težava, depresija, kot vzroki za motnje spanja…

kronicna utrujenostVas muči kronična nespečnost, ste poizkusili že farmakološko zdravljenje in skoraj vse, pa ni rezultata, zakaj težave z spanjem vztrajajo?

Ker pogosto pravi vzroki nespečnosti niso odkriti in so tako številni načini za naravno odpravljanje nespečnosti kot alternativno zdravljenje motenj spanja neučinkoviti, ker spite na območju škodljivih sevanj. Hkrati je to vzrok, ki onemogoča regeneracijo telesa in celic, povzroča pa tudi različne zdravstvene težave in kronične bolezni, pogosto tudi take brez “vzroka”, kot tudi to, da se bolezni vračajo..

Naročite geobiološke  meritve sevanj že danes in odpravite slab spanec, privoščite telesu regeneracijo in zdravje za boljši jutri! Ko vprašanja, zakaj slabo spim in ne morem zaspati, da ste zjutraj brez energije, kako odpraviti težave z spanjem ter kaj pomaga za boljše spanje dobijo jasne odgovore – dejstva in rešitve problemov spanja! Odpravljanje geopatskih vzrokov nespečnosti je najboljše “zdravilo” in učinkovita pot do rešitve.

 

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOMOV!”

Problemi z spanjem so včasih tudi zaradi ozadja še neodkrite bolezni! Poglejte si, kakšne so učinkovite metode zdravljenja za izboljšanje spanca na naraven način! Odkrivamo vzrok nespanja kot bolezni, kateri je pogosto zaradi nepravilnega položaja postelje in hkrati vzrok, kateri onemogoča učinkovito zdravljenje problemov z spalnim procesom.

 

NASVETI, KAKO NARAVNO ODPRAVITI NESPEČNOST IN TEŽAVE Z SPANJEM:

pozicija postelje

pozicija postelje

Geo sevanja (podzemne vode, Hartmann, kozmična sevanja) pogosto povzročajo kronične težave in bolezni v hujših kombinacijah pa tudi nespečnost oz. različne bolezni skritega vzroka..

Spanje na nevtralnem mestu v spalnici omogoča naravno alternativno zdravljenje nespečnosti! S tem ustvarite optimalne pogoje za spanje, kjer ni motilnih sevanj na organe in žleze, zlasti na žlezo epifizo, katera uravnava spanec!

 

 

Dolgotrajni znaki in simptomi zaradi škodljivih zemljinih sevanj so:

•ne morete zaspati, čutite odpor do spanja v spalnici
•nočno  zbujanje,  se potite
•nespečnost,  zbujanje ponoči ob isti uri – določenih urah (zlasti med 1. , 2. in 4.uro zjutraj)
•imate nemiren spanec, motnje spanca, utrujenost in zaspanost čez dan, ste brez energije
imate jutranje glavobole, vrtoglavice, kronične bolečine v vratu in hrbtenice, sklepi
nemirno bitje srca med spanjem ponoči, aritmije, slabo dnevno počutje
•slab krvni obtok, krči po nogah in rokah in mravljinčenje, mrzle noge, nervoza nog in nemirne noge, mrzle roke, jutranje bolecinerevmatske težave
•občutite hlad  med spanjem v določenih predelih telesa, bolečine v nogah in rokah, mravljinci
•spite raje v drugem prostoru (npr. dnevni sobi)
•depresije, moreče sanje, nervoze, pretirano znojenje
•morate ponoči večkrat na malo potrebo
•slab imunski sistem, kronične težave, kronična utrujenost – ste kronično brez energije
•se otrok pogosto obrača v postelji, nemirno spanje dojenčka, otroka (otroška spalnica)
•vas nekaj “sili”, da ležite povprek, se zjutraj najdete na določenem predelu ležišča, je položaj telesa med spanjem neobičajen?

Ti simptomi kot tudi znaki kažejo, da se vaša postelja nahaja na škodljivem mestu za spanje. Problemi z spanjem so samo en aspekt, katere povzroča zemeljsko sevanje, težave se kažejo skozi bolezni, katere je moč odkriti na osnovi meritve geopatogenih sevanj!

Jemanje tablet za spanje je kratkotrajne narave z mnogimi tudi stranskimi učinki, katere pa samo maskirajo simptome – želite “zdraviti” posledico ali vzrok?

Ker sem zelo slabo spala, ponoči sem po dve ali tri ure presedela v kuhinji, ne vsako noč, velikokrat pa, sem se odločila za nakup Biostimulatorja. Od tistega dne spim mirno, če že se zbudim, hitro zaspim nazaj. Nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši. Hvaležna sem Vam za Biostimulator, meni res pomaga. Anica P., Kranj

 

Več o pripomoček za boljše spanje, inovativna tehnologija, najdete tu..

ODKRIJTE PRAVI VZROK ZA MOTNJE SPANJA, Z NAŠIM STROKOVNIM RADIESTEZIJSKIM PREGLEDOM SPALNICE – ODPRAVLJANJE NESPEČNOSTI NA NARAVEN NAČIN!

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA”

Bolezni

SPALNI PROCES, TEŽAVE Z SPANJEM IN NESPEČNOST

relaxMed spanjem se namreč telo obnavlja, popravlja, če pa je preobremenjeno se proces obnove ne dogaja, imunski sistem (naš edini zdravnik) ne dobiva dovolj energije in s tem prekine procese, kateri so nujni za obnovo in celjenje. Imunski sistem nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami, nenadzorovano rastjo nenormalnih npr. rakavih ali benignih celic.

KAKO SEVANJE POVROČA BOLEZNI IN MOTNJE SPANJA

Zemeljsko sevanje povzroča upad imunskega sistema, pomeni stres za celice in organe, saj zaradi stalne iritacije prihaja do preobremenitve organa ali žleze, kar se kaže skozi različne bolezni tako kronične, avtoimune pa tudi rakave, pogosto tiste, katerih vzrok je “neznan”. Gotovo so vam znani primeri ljudi, kateri so zdravo živeli, bili športniki, pa so kljub temu zboleli za hujšimi boleznimi;

Spanje je pomemben dejavnik pri zdravju, saj potekajo med spanjem ponoči procesi obnavljanja telesa oz.samozdravljenja. Dober spanec pomeni hkrati zdrav počitek, brez zbujanj. Velja omeniti, da na spanje vplivajo še dodatni dejavniki, kateri lahko negativno delujejejo, to so bolečine npr. hrbtenice, sklepnih delov, krči po nogah, vendar bi se tu posvetili zgolj spanju. Glede ostalih težav ali obolenj si lahko ogledate v rubriki “BOLEZNI”.

Velikokrat se dogaja, da smo zjutraj bolj utrujeni kot zvečer, ko smo se odpravili k spanju. Razlogi in vzroki za to so dostikrat povezani zaradi nepravilnega položaja ležišča – sevanje, katere položaje se z strokovnimi radiestezijskimi meritvami da natančno ugotoviti in odpraviti.

PRIPOROČAMO ZANIMIV OGLED TV ODDAJE, NAŠEGA PRISPEVKA O TEM, KAKŠNI SO VZROKI ZA BOLEZNI IN MOTNJE SPANJA

Ležišče na pozitivnem mestu se odraža v tem, da ima človek dovolj energije, zdravje, obratno pa se dogaja pri ležišču na slabem mestu; Motnje spanja, posledično čedalje slabše spanje pa kot prvo slabijo spalni proces ter posledično naš imunski sistem ter povzročajo kronične bolezni in tudi resnejša obolenja. Nemirno spanje kot  motnje spanja so povezana lahko zaradi tudi neodkrite bolezni.

Spanje

spanjeKOLIKO SPANJA POTREBUJEMO?
Raziskave kažejo, da je povprečno potrebujemo 7-8 ur spanja, seveda veljajo tudi tu določene izjeme, pač nekateri več spanja, spet drugi manj.

Bistvena ni torej količina, temveč kvaliteta spanja.
Poudariti je potrebno, da so v današnjem času še dodatno škodljivi vplivi okolja za ljudi bolj obremenilni kot nekoč in lahko že manjše spremembe povzročajo težave z spanjem .

KDAJ ZBOLIMO?
Običajno takrat, ko se poruši naše energetsko ravnovesje. Pogosti vzroki za energetsko neravnovesje telesa so razna sevanja (podzemnih vodnih tokov, hartmanove mreže, kozmična sevanja, tehnična sevanja;), neravnovesje med delom in počitkom, prehrano;
Praksa je pokazala, da so se številnim ljudem, kateri so spremenili položaje svojih ležišč na ugodnejša mesta in ali uporabili alternativne prostorske rešitve, težave, tudi motnje spanca, zmanjšale ali celo prenehale v krajšem času, pri določenih pa traja dlje, odvisno od samega nivoja težave ali bolezni.

OTROK IN SPANJE, TEŽAVE Z SPANJEM
babyOtrok je zelo občutljiv na moteče sevanje (nekje do svojega 4.leta starosti) in se v določenih primerih pogosto obrača v postelji, običajno na nasprotno stran. Tudi nemirno spanje dojenčka lahko povezujemo z nepravilnimi položaji – predeli glede na sevanje. Dojenčki v velikih primerih resda kljubujejo krčem, pa vendar ne zmeraj. Primerna – zdrava lega ležišča za otroka ali dojenčka lahko pripomore k boljšemu spanju in splošnemu zdravju in ter hkrati tudi boljši otroški imunski sistem.
NESPEČNOST (INSOMNIA) JE LAHKO TUDI ODRAZ BOLEZNI
Številne raziskave spanja so pokazale, da ima probleme s spanjem več kot 20% populacije. Spanec je zelo povezan z endokrino žlezo Epifizo (7.čakra – nahaja se v zgornjem možganskem predelu). Epifiza torej proizvaja hormon melatonin, kateri uravnava budnost in spanec. Nepravilno delovanje žleze epifize torej lahko povzroča težave in motnje spanja . Z leti spanec upada, naše raziskave pa kažejo tudi, da ima veliko mlajše populacije v dokaj veliki meri tudi že težave s spanjem. Iz tega je razvidno, da ni vse povezano zgolj z starostjo, celo nasprotno lahko navedemo dejstva, primere naših strank, katere so bile starejše nad 60 let, ko doma niso imeli dobrega spanja, ko pa so se za določen čas preselili (obisk k svojcem, dopusti..) so pa spali brez težav. Nespečnost je lahko tudi posledica bolezni. Ta težava je lahko kratkotrajne narave (stresi, psihični napori..), lahko pa traja tudi dlje časa, v tem primeru je dobro ugotoviti vzroke, kateri so lahko posledica nepravilnega položaja ležišča.
Spalnica kot tudi pisarna je pomemben prostor za izmero sevanj.

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO ” ZDRAVILO ” ZOPER NESPEČNOST:

Detekcija škodljivih sevanj v stanovanju – spalnica ( pogosti vzroki za motnje spanja in nespečnost).Alternativno naravno zdravljenje nespečnosti, motenj spanja, spanca omogoča Radiestezija. Radiestezist pogosto odkrije pravi vzrok za nespečnost.

• Pripomoček za izboljšavo spanja in uspavalni proces BIOSTIMULATOR

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo! (alternativno zdravljenje nespečnosti, motnje spanja, slab spanec, zbujanje ponoči, pomanjkanje energije). Bioterapevt oz. bioenergetik za boljše spanje, brez kemije!

Pregled Aure (pregled  celega telesa organov in žlez, kateri lahko pokaže disfunkcije le teh, kot še neodkrite bolezni, katere povzročajo tudi težave z spanjem.)

 

OGLED VIDEA PREDSTAVITEV RADIESTEZIJSKE MERITVE NA DOMU:

 “Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer spanje je ovira! Z vami že od 1996”

slika: Najpogostejši vzroki  za nespečnost so kozmično sevanje v predelu glave in vratu, kar povzroča težave z spanjem, motnje spanca -ta vzrok pogosto onemogoča učinkovito zdravljenje vseh vrst bolezni!

2

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko spanje ni naključje”