Neplodnost

Vzroki

ŽENSKA IN MOŠKA NEPLODNOST,, NEZMOŽNOST ZANOSITVE, ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI NA NARAVEN NAČIN

noseckaTežave z neplodnostjo se običajno zavemo, ko si želimo ustvariti družino. Vzrok za neplodnost je lahko s strani moškega (azoospermija) ali ženske. Težave z zanositvijo so lahko povezane tudi, če se je v preteklosti zgodil kakšen splav, pogosta kronična vnetja, prehladi rodil, starost in ali bolezni;Problemi so večplastni, tudi bolezenski kot slaba kvaliteta sperme, do cist in miomi na maternici, kronična vnetja na jajčnikih, težave z ščitnico, stres…

 

Kaj narediti pa tudi, ko sta oba partnerja zdrava, ko medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti? Gotovo vas prevevajo misli o 1001 načinu zdravljenja. So to čaji za neplodnost, domača zdravila, katere so učinkovite metode naravnega zdravljenja za odpravljanje neplodnosti.. Torej ni vse izgubljeno, poglejte si, kakšni so še skriti vzroki neplodnosti, problemi za zanositev, saj odpravljanje le teh omogoča boljšo plodnost in rešitve – realizacija! Pogosto prav geopatski vzrok tudi onemogoča učinkovito zdravljenje neplodnosti!

 

Velika želja po naraščaju (v kolikor ne pride do željenega rezultata in ne morete zanositi) pogosto izzove depresije, psihične težave, strahove pri obeh partnerjih, kar le še poslabšuje te možnosti po oploditvi in so še dodatni vzroki neplodnosti.

GEOPATSKI STRES CELIC

TU SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA NEPLODNOST KOT (NE) ZANOSITEV. NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE, KI GA OMOGOČA BIOENERGIJA IN RADIESTEZIJA PA JE ODKRITI PRAVI VZROK IN GA ODSTRANITI!

V praksi smo velikokrat zasledili težave z neplodnostjo zaradi neustreznega položaja ležišča. Sevanja podzemnih vodnih žil, katera se nahajajo med spanjem na predelu spolnih organov (maternica, jajčniki, moda, bolezni) povzročajo tudi neplodnost, spontani splavi kot tudi druge oblike težav v sami nosečnosti na sam plod in matero; Izpostavljeni organi posledično postanejo preobremenjeni, kar pa vodi pogosto do bolezenskih sprememb na celičnem nivoju – benigne ali maligne spremembe celic. Tu se skrivajo odgovori zakaj in kako, na kakšen bodisi učinkovit naraven način zdraviti / odpraviti neplodnost in izboljšati zdravje.

“ODPRAVITE POGOSTI SKRITI VZROK, KATERI ONEMOGOČA ZANOSITEV IN HKRATI UČINKOVITO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI, NE GLEDE NA METODE ZDRAVLJENJA!”  S TEM POVEČATE MOŽNOSTI ZA ZANOSITEV!

Veliko je bilo tudi primerov, ko so ljudje prestavili lego ležišča in dodatno z uporabo našega bioenergijskega sistema Biostimulator, da se je uspešno realizirala nosečnost kot tudi porod.

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996”

Rešitve

V kolikor ste poizkusili vse možnosti (tudi z umetno oploditvijo), ste pomislili, da obstaja Hartmann_Grid_Animationtudi možnost, da ležite na geopatogenem sevanju, katero poteka skozi območja rodil, spolnih žlez in moti njihovo pravilno delovanje in lahko vpliva tudi na neplodnost, težave z zanositvijo?

Radiestezijski pregled omogoča detekcijo sevanj in rešitve, odpravljanje vzrokov! Spoznajte skrite negativne dejavnike neplodnosti s pomočjo naših strokovnih meritev  škodljivega sevanja že danes!

” VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS”

 

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVEGA PRISPEVKA O TEM, KAKŠNI SO POGOSTI VZROKI BOLEZNI, SAJ TI VZROKI ONEMOGOČAJO UČINKOVITO ZDRAVLJENJE:

Z možem sva imela različne zdravstvene težave. Imela sva že eno hči, želela pa sva si kasneje še enega otroka. Kljub medicinski pomoči ni bilo željenega rezultata. Glede na to sem na internetu iskala dodatne možnosti in naletela na vaše podjetje. Opravili ste meritve, katere so pokazale škodljiva sevanja na moji postelji na področju rodil. Posteljo smo premestili kot ste svetovali na primernejšo lokacijo. Kljub temu, ste svetovali dodatno uporabo Biostimulatorja, zaradi hitrejše regeneracije telesa, dejali ste, da bolezen je “živa” in rabi dodatno pomoč. Z veseljem sporočam, da sem po dveh mesecih uporabe Biostimulatorja zanosila. Lep pozdrav, Tamara R, Postojna

 

Bioenergija

Pri naravnem zdravljenju neplodnosti z bioenergijo se posebej posvetimo tako psihičnim (stres, depresije, pomanjkanje energije) kot fizičnim problemom (bolezni moda, prostate, maternice, jajčnikov, ciste, miomi, ščitnica..), saj organizem tako deluje na vseh nivojih in je terapija tako celostna. Fenomen, katerega ima bioterapija je tudi v tem, da deluje učinkovito in povsem naravno tudi na daljavo!

Zdravljenje z bioenergijo priporočamo tudi pred ali med postopkom umetne oploditve, saj s tem bistveno izboljšate možnosti za zanositev!

 

POGOSTO SE DODATNO VZROK NAHAJA V BLOKIRANIH ČAKRAH:

mainimage-chakraseatedDrugi energetski center (2.čakra) je povezana z spolnimi organi, ta čakra se imenuje v veliki meri tudi SAMOZAVEST. Blokade teh predelov povzročajo zmanjšanje samozavesti, pogosto to privede do psihičnih obolenj kot tudi za težave z zanositvijo.

Vzroki za neplodnost so številni, lahko izvirajo od prehrane, tobaka, določenih medikamentov, pretekle kontracepcije (uporaba kontracepcijskih sredstev), spolno prenosljive bolezni..

Zdravljenje neplodnosti naravno z bioenergijo / bioterapijo vedno obravnavamo oba partnerja, ne glede na posameznikove težave ali zdravstveno stanje posameznika! (torej ne glede ali je neploden moški ali je neplodna ženska).

MALO ZA SPROSTITEV IN SMEH:

V dijaških letih nam je učiteljica matematike povedala “recept” za deklico ali fantka, torej izračun za željeni spol otroka. No, v tistih letih to res ni bilo interesantno. Zato so sledila prva vprašanja, kakšen je izračun, da ni nič.. Odgovor najbrž veste… Ja nič …. pa bo 100%. No, kasneje, malo resneje, pa se pri določenih pojavijo problemi z “neplodnostjo”. Ironično celo, ker so prej uporabljali celo kontracepcijo..

Zdravljenje


PRIPOROČAMO NARAVEN NAČIN POMOČI ZA ZANOSITEV: ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NEPLODNOSTI Z BIONERGIJO/ Bioenergetik

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  povzročajo tudi obolenja spolnih organov in s tem neplodnost, pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje).

 •Diagnostični energetski pregled Aure GDV ( energetski preventivni pregled  žlez in organov celega telesa)

 •Bioenergija / bioterapija, alternativna pomoč – zdravljenje  z bioenergijo za zanositev (neplodnost, težave z zanositvijo, neplodnostjo …) Terapija se običajno izvaja na obeh partnerjih, ne glede ali ima probleme moški ali ženska, bioenergetik se posveti celostno.

 •Biostimulator – bioenergetski stimulans, naravno uravnava Yin in Yang energije človeka, odpravlja blokade čaker, nevtralizator škodljivih sevanj

Zdravljenje z bioenergijo

 V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni spolnih organov)  alternativno, naravno zdravljenje neplodnosti

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

SLIKA PRIKAZUJE HARTMANOVO SEVANJE V PREDELU SPOLNIH ORGANOV, KATERO POVZROČA TUDI NEPLODNOST, TEŽAVE Z ZANOSITVIJO, ZANOSITEV

trebuh