Zdravljenje srca

Oslabljeno srce, pešanje srčne mišice zahteva zdravljenje srca. Številni so vzroki, kateri vodijo do srčne okvare in motnje v delovanju srca. Visok krvni pritisk, bolezen ledvic, ščitnice močno vpliva na srce. Obremenitve povzročajo sčasoma tudi lahko, da je povečano srce .

Moten srčni ritem, atrijska fibrilacija, aritmije kot pulzni preskoki srca povzročajo okvare, popuščanje in pešanje srca -angina pectoris. Pogosto je vzrok tudi v geopatskem sevanju, katero močno slabi srce zlasti med spanjem. Iz istega razloga se največ srčnih kapi zgodi prav v spanju.

Naravno pa lahko učinkovito izboljšamo srce z bioenergijo.

SE HITRO UTRUDITE, VAS DUŠI MED SPANJEM?

Tudi sladkorna bolezen močno oslabi srčno mišico.Posledice pešanj srca se kažejo kot nemoč, težave kot težko dihanje med spanjem ponoči. Oslabelo srce povzroča tudi obojestransko zatekanje nog, gležnjev (zastajanje vode v telesu). Pojavljajo se bolečine v prsih, kar so znaki kot simptomi za slabo delovanje srca. Pogosto sledi diagnoza angina pectoris.

KAKO NARAVNO ODPRAVITI TEŽAVE SRCA, IZBOLJŠATI DELOVANJE IN FUNKCIJO, OLAJŠATI TEŽKO DIHANJE, KAKŠNA SO “DOMAČA ZDRAVILA IN ČAJI”?

Zdravljenje popuščanje srca in ostalih srčnih bolezni  lahko močno izboljšate z bioenergijo.

 

Bioenergija močno okrepi srčno mišico in srčne zaklopke, rezultati izboljšanja so pogosto že po prvi terapiji!

BIOTERAPIJA NARAVNO OKREPI SRCE TER OSTALE ORGANE

Lažje je dihanje, boljše spanje, noge so lažje, predvsem pa manj zatečene zaradi zastajanje vode v telesu.

Terapija tudi učinkovito vpliva na prekomeren stres in ga znižuje, kar je tudi eden pomembnih dejavnikov bolezni srca.

Stres tudi povzroča visok pritisk srca.

Izboljšamo tudi v kolikor je potrebno delovanje ledvic in ščitnice in v primeru sladkorne bolezni, trebušno slinavko, katera bolezen sistemsko povzroča okvare in odpovedi številnih ostalih organov.

SIMPTOMI IN ZNAKI POPUŠČANJA SRCA

Pogosto popuščanje srčne mišice, zaklopk povzroči zastajanje vode zlasti v pljučih, trebušni votlini in navsezadnje je vidno na nogah in gležnjih – otekline (edemi, kar so že pozni simptomi in znaki popuščanja srca).

Pogosto so noge hladne in težke, modrikaste barve kot tudi prsti, ustnice, uhlji zaradi izredno slabe prekrvavitve, ker srce slabše dovaja kri v ekstremitete. Slabša cirkulacija pa predstavlja dodatno breme srcu, saj se kri začne zgoščevati.. Gosta kri pa predstavlja nevarnost krvnih strdkov.

Atrijska fibrilacija (AF) je motnja srčnega utripa, tudi neredni srčni utrip, predstavlja pa nevarnost za možgansko kap.

ZDRAVLJENJE PEŠANJE SRCA, KO SO PRESKOKI SRCA LAHKO IZBOLJŠATE

Naraven način izboljšave je z bioterapijo. Ta deluje povsem naravno brez škodljivih stranskih efektov in kot taka vsebuje vsa potrebna “domača zdravila, čaje za oslabljeno srce”.

Bioenergetik lahko deluje tudi na daljavo!

SIMPTOMI IN ZNAKI BOLEZNI SRCA SO ZELO PODOBNI BOLEZNIM PLJUČ – KAKO VEDETI KAJ JE VZROK?

  • Priporočamo naš alternativni (tudi hkrati zgodnji) pregled za srce in celega telesa z sistemom Aura Gdv.

V auri človeka so vidna žarišča bolezni bistveno pred nastankom v fizični obliki. Zgodnje zdravljenje srca ima velik pomen, saj bolezen pogosto tiho napreduje lahko v akutno stanje.

  • BIOSTIMULATOR – izboljšuje cirkulacijo krvi celega telesa in s tem boljšo oskrbo organov po hrani in kisiku. Izboljšuje spanje, blagodejno deluje pri aritmiji srca, odpravlja tudi geopatske vzroke – sevanja ponoči med spanjem.

RAZLIKO BOSTE OBČUTILI, PA TUDI VIDELI..

Več o težavah, motnjah srca, kakšni so vzroki za srčno popuščanje, kronično vnetje srčne mišice, atrijska fibrilacija kot simptomi in znaki obolenj srca, najdete tukaj..

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

GEOPATSKI VZROK ZA POPUŠČANJE SRCA, ARITMIJE JE TUDI SEVANJE MED SPANJEM

Slika prikazuje primer: zemeljsko sevanje Hartmann križ na prsnem košu osebe med spanjem.

To sevanje lahko obremenjuje srce in njegove funkcije med spanjem ponoči.

Z našimi meritvami sevanj lahko določimo, ali sevanje povzroča težave srcu in je vzrok.

IZKUŠNJE Z BIOENERGIJO

Naša mama je imela zelo težke diagnoze, visok krvni tlak, srčno popuščanje, odpoved ledvic tretje stopnje, sladkorna bolezen, aritmija srca in še kup težav. Na dan ko sem jo peljala prvič na terapijo je bila zelo slaba tako, da nisem vedela ali naj jo peljem na urgenco ali k vam na terapijo. Zdravniki razen tablet niso dali nobenega zdravljenja več, se pravi bo do kadar bo, vendar sama se nisem s tem sprijaznila in sem iskala možnosti katera me je pripeljala k zdravilcu kateri ima zlate roke. Šla je na terapijo in že prvi dan je bilo vidno izboljšanje, katero se je stopnjevalo iz dneva v dan, res težko verjeti. Zato svetujem vsakemu, kateremu medicina ne pomaga več razen tablet, naj poizkusi, saj te lahko le lastna izkušnja prepriča v to kar vam želim sporočiti. “, Bavčar Ivanka, Nova Gorica

 

Ostali vzroki za popuščanje srca in okvare so pretekle nezdravljene angine, pljučnice, kemoterapije.. Te pogosteje pri starejših kot otroku kasneje rezultirajo kot pešanje srčne mišice, okvare zaklopk.

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.