Bioenergija na daljavo

Opis

BIOENERGIJA NA DALJAVO,

bioBioterapija na daljavo je enako uspešna kot v živo, saj ne obstaja prostora in časa in če bi lahko govorili o njeni hitrosti, je denimo mobitel ali telefon pravi “polžek”.

 Zakaj se izvaja alternativno zdravljenje – bioterapija na daljino?

Preprosto zaradi oddaljenosti tretiranega (drug kontinent, zdravstveni razlogi-koma, priklenjenost na posteljo, fizična nezmožnost prihajanja osebno na terapijo…).

Najpomembnejše prednosti daljinske terapije so, da lahko v vsakem trenutku, kjerkoli ste, pomagamo odpraviti ali zmanjšati bolečine ter pri drugih zdravstvenih težavah, stiskah ali boleznih, ko je pomemben vsak odstotek  telesne funkcije …

Fenomen zdravljenja je, da so velikokrat učinki celo boljši kot v živo, zato lahko upravičeno rečemo, da je daljinska  terapija enaka kot bi bil bioenergetik na domu! Pogosto je izboljšanje stanja tudi že po prvi energijski terapiji!

Rabite urgentno pomoč? info gsm: 041 716-195 ali sms

Postopek

bioenergetik na daljavo • Bioterapija se priporoča tudi v primerih po operacijah, nezgodah, športnih poškodbah za odpravljanje raznih bolečin, izboljšanje zdravja in počutja, za hitrejše zdravljenje tudi do 5x – brez stranskih učinkov!

Je učinkovita in edinstvena terapija (ne obstaja na svetu nobenega stroja/aparata, kateri bi to omogočal). Tudi sami rezultati medicinskih preiskav pacientov potrjujejo učinkovitost po opravljenih terapijah!

 

KAJ JE POTREBNO, DA SE LAHKO IZVEDE BIOENERGIJA NA DALJAVO?

nevidna osebaSlika osebe, katera se pošlje po mejlu, mms, ali klasični pošti (ni obvezno, je pa priporočljivo – za nas je pomembna fotografija obraza)
• kontaktna številka
•v primeru, da želite terapijo bodisi za svojca, prijatelja, se mora le ta strinjati z njo, ker brez njegove vednosti se bioterapija ne izvaja (bioenergijska etika) – izjeme (komatozna stanja, nezmožnosti komunikacije, dojenček in mladoletne osebe ter osebe z posebnimi potrebami)

BIO TERAPIJE – DOLOČANJE TERMINA

Bioenergetik vam sporoči, kdaj (datum in ura, trajanje in število terapij) bo potekalo bio energijsko zdravljenje. Telefon ali druge oblike sporočanja služi samo za ta namen – nima torej nobenega drugega pomena v smislu bioterapije (namreč pogosto ljudje mislijo, da morajo biti v času terapij na telefonski “liniji”). Bioenergija torej ne poteka preko telefona!

•med izvajanjem terapije tretirani bodisi leži ali sedi na stolu za časa terapije (pred pričetkom kot po koncu terapije se tretiranega običajno telefonsko obvesti, ali z sms,  ni pa to pravilo). Terapija, katero izvaja bioenergetik traja okvirno 15-30 minut, odvisno od posameznega primera. Priporočljivo je, da nam po opravljeni energijski terapiji pošljete sporočilo (sms/mail/ pokličete), torej opišete novo stanje, počutje kot tudi pošljete eventuelne nove izvide ali njihov opis.

Mama se počuti odlično, krvna slika se je po vaši terapiji na daljavo izboljšala -prilagam izvide pred terapijo in po terapijah, lp Vlasta

Podrobnosti

TRAJANJE TERAPIJ

Cikel terapij obsega 3 zaporedne dni. Običajni premori med bioterapijo so 21 dni, po potrebi pa so krajši. Bioenergija / bioterapija na daljavo omogoča enako uspešno zdravljenje različnih obolenj kot bioterapija v živo, njen cilj pa je odpraviti ali zmanjšati zdravstvene težave ter s tem dvigniti kvaliteto življenja.

Alternativno – naravno zdravljenje, pomoč z bioenergijo ne nadomešča zdravnika ali zdravniškega zdravljenja in ne predstavlja diagnoze!

OPOMNIK:  V KOLIKOR KLIENT PREJEMA KEMOTERAPIJO, SE BIOENERGIJA IZVAJA PRED ALI PO KONČANI KEMOTERAPIJI!  alternativno zdravljenje raka, tumorja z bioenergijo je mogoče tudi na daljavo!

MORATE KAJ POSEBNEGA STORITI, DA BO ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE “BOLJ” UČINKOVITO?

Ne. Prepustite se energiji, za vse ostalo bo poskrbel vaš imunski sistem oziroma “notranji zdravnik telesa”. Ne skrbite, energija vas bo dosegla, kjerkoli že ste.

SO MOŽNE REAKCIJE?

Energijska terapija zajema tako fizični kot psihični in duhovni nivo človeka, ker je celostna. Sproščajo se tako različne blokade na organih, žlezah, zato so možne reakcije kot mravljinčenja, občutek toplote ali mraza, pri določenih pa ni nobenih reakcij (kar ne pomeni, da bio terapija ne deluje). Terapije so običajno zelo sproščujoče, pogosto ljudje med terapijami zaspijo (kar ne pomeni, da potem niso prejeli bio terapije) ali so v prvih dneh bolj utrujeni, kar je normalen znak energijskega delovanja. Vsak človek je unikat, v skladu s tem se torej organizem različno odzove na energijske terapije.

ALI ENERGIJSKE TERAPIJE KAKO VPLIVAJO NA EVENTUELNA ZDRAVILA, KATERE VZEMATE?

Ne. Terapija ne vpliva na njihovo delovanje, saj je naravna-ni kemija. Izboljšanje stanja po bioenergiji lahko strokovno potrdi vaš zdravnik ali specialist, kateri tudi odredi nadaljne zdravljenje, bodisi zniža dozo ali ukine medikamentno zdravljenje, v kolikor le to ni več potrebno.

 

Priporočamo

PRIPOROČAMO OSTALE STORITVE ALTERA

bioenergija

Radiestezijska meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja podzemne vode pogosto povzročajo številna kronična obolenja kot tudi bolezni – rak, tumor katera delujejo negativno na telo zlasti ponoči , med spanjem)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV  (preventivni pregled žlez in organov celotnega telesa)

Detox terapije (razstrupljanje organizma)

Uravnava – uravnovešanje čaker, odpravljanje blokad

 

O ALTERA

 

V primeru kroničnih obolenj, težjih bolezni, priporočamo kot dolgoročno podporo tudi inovativni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR, kateri naravno krepi imunski sistem človeka, deluje protibolečinsko in protivnetno, nevtralizira tudi geopatske vzroke, kateri pogosto povzročajo različne oblike bolezni.

 

“KO SPANJE  POTREBUJE ZNANJE” ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

SPREMENITE ŽIVLJENJE NA BOLJE Z NAŠO POMOČJO! NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE  BIOENERGETIK, BIOTERAPEVT NA DALJAVO