Spanje je vaše zdravje! Kronična nespečnost ima svoj vzrok. Se ponoči zbujate, ste čez dan brez energije?

Motnje spanja povzročajo kronične težave in bolezni. Kako naravno odpraviti nespečnost in izboljšati spanec? Zdravljenje nespečnosti se prične v spalnici, kjer je vzrok!

 

MOTNJE SPANJA POVZROČA ŠTEVILNE BOLEZNI

 

Spanje ima velik vpliv na zdravje, saj med spanjem potekajo procesi samo -zdravljenja in obnove. Zato je pomembnejša kvaliteta spanja, bolj kot sama dolžina spanca.. Kronična nespečnost pa je lahko odraz bolezni.

 

Kateri so vzroki, kateri slabijo spanje in onemogočajo učinkovito zdravljenje kronične nespečnosti?

 

alternativno zdravljenje nespečnosti

alternativno zdravljenje

Skriti nevidni vzroki, kateri delujejo na telo, organe med spanjem so različna sevanja vodnih žil, geoloških prelomnic v spalnici.

Ta spremenijo zdravo frekvenco organom, kar pa se kaže skozi različne oblike bolezni. Te bolezni so kronične, avtoimune pa tudi rakave bolezni.

Pogosto se pojavijo »brez razloga«, navkljub zdravemu načinu življenja.

 

 

 

 

ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA ŠE  NI ZAGOTOVILO ZA ZDRAVJE

 

podzemne vode so vzrok za kronično nespečnostŠtevilni primeri denimo samo v Sloveniji so, da so ljudje zdravo živeli, zboleli pa za najhujšimi boleznimi.

Zlasti podzemni vodni tokovi imajo najnevarnejši vpliv med spanjem ponoči.

Ker je zemeljsko sevanje pogosti «skriti« vzrok nastanka in razvoja bolezni, je hkrati dejavnik, kateri pogosto onemogoča učinkovito zdravljenje.

Ne glede na metode izvajanja, saj sevanje predstavlja stalno, vsako noč »geopatski stres« celic človeka.

 

IMUNSKI SISTEM SLABI ZARADI SLABEGA SPANCA

 

To pa dolgoročno slabi imunski sistem, kateri je ključen za ozdravljenje katerekoli bolezni. V praksi ugotavljamo okvirno 80 % vzrokov bolezni. Iz istega razloga se težave vračajo.

 

PRVI SIMPTOMI IZPOSTAVLJENOSTI SEVANJU PONOČI

 

•Ste pogosto brez energije in utrujeni? Se zbujate med spanjem med 1. in 4. uro zjutraj?

•Vas mučijo kronične težave, bolečine v hrbtenici, nogah, živčno srce, imate bolezni brez pravega vzroka?

Ko so ti simptomi dolgotrajni, bi morali posumiti na škodljiva sevanja, katera pa lahko privedejo do hujših zdravstvenih težav, če jih ne ustavite pri »korenini«.

 

»OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM«

 

VPLIV ZEMELJSKIH SEVANJ IN ODSOTNOST IMUNSKEGA SISTEMA

 

Imunski sistem ima nalogo popravljati, zdraviti telo. Ti procesi potekajo prav med spanjem. Njegova naloga je tudi prepoznati telesu tuje (benigne kot maligne) celice in jih uničiti. Če pa je slab, pa se te celice izmuznejo njegovemu nadzoru, kar pa vodi do bolezni.

 

PRIPOROČAMO ZANIMIV OGLED TV ODDAJE NAŠEGA ALTERA PRISPEVKA:

 

 

KAKŠNA SEVANJA POZNAMO IN MERIMO?

 

Podzemne vode (žile, vodni tokovi), Hartmannovo sevanje, Curry-eva sevanja. Kjer ta sevanja prehajajo ali kjer so ta sečišča -križanje linij, to imenujemo patogena cona.  To je polje, območje bolezni, rakave cone.

Ti predeli -območja na Zemlji postanejo patogeni, kadar se dlje časa zadržujemo na njih (nad 4 ure), posebej je to pomembno za spalnice in pisarne, saj ta mesta slabijo imunski sistem.

 

KAKO ZEMELJSKO MAGNETNO SEVANJE VPLIVA NA TELO?

 

zakaj ne morem zaspati zvečerNaša kri vsebuje železo. Železo in magnet reagirata medsebojno.

V primeru škodljivih pojavih zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije.

Te anomalije so nepravilnosti v funkciji organa (hiper- hipo funkcije organa).

To slabi imunski sistem kar vodi do bolezni.

Sevanje povzroča bolezni že na celičnem nivoju, kar pomeni benigne ali maligne spremembe, odvisno kje na telesu (oz. organu) se nahajajo kombinacije sevanja.

Posledice so preobremenitev določenega organa, kateri začne neravnovesno delovati, kar izzove dolgoročno bolezni.

Te se pogosto kažejo iz prakse kot avtoimune, kronične in tudi rakave, pogosto so to bolezni brez pravega »vzroka«, tako pri mlajših kot starejših;

 

KAJ NAM POVE LOKACIJA POSTELJE?

 

Na podlagi pregleda sevanj postelje se da ugotoviti torej bolezni osebe (vzroki) in poiskati primernejši prostor za spanje.

To je omogočiti optimalne pogoje regeneracije telesa!

Spanje je vaša energija in zdravje, ne prepustite ga naključju!

 

 

ALI OBSTAJA PRAVILNA LEGA POSTELJE?

 

Ne obstaja pravilne lege. Pogosto ljudje v zmoti mislijo, da je Sever (glava) -Jug (noge) lega, katera zagotavlja spanje. Vsaka lokacija, smer, dokler je radiestezijsko ne preverimo, je »slepa« lega.

 

Meritve opravljamo natančno z najsodobnejšimi elektronskimi aparati. Meritev sevanj ima tako preventivni kot izredno kurativni pomen.

Na tej podlagi se se da ugotoviti točen potencialen vzrok zdravstvenih težav in izdelati rešitve z premiki ležiča ali tehničnimi rešitvami.

ALTERA GSM:041 716 195

 

POVRNITE SI ZDRAVJE IN SPANJE NA NARAVEN NAČIN – ZDRAVLJENJE KRONIČNE NESPEČNOSTI NA NARAVEN NAČIN!

 

Ni naključje, da je Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije poudaril, da tudi njegova sicer učinkovita kura ne pomaga, če človek leži na vodnih žilah. Sevanje je vzrok, zaradi česar je zbolel, zato je obvezno, da Radiestezist pregleda spalnico.

 

sevanje in spanje, zdravljenje motnje spanjaSlika –prikaz: Harmanov križ, vodna žila in curry sevanje na glavi povzroča glavobole, zbujanje, nespečnost in tudi lahko hujše bolezni možganskega področja.

 

Ker zdravje ni naključje, poskrbite, da ne bo lega postelje naključnaAltera z vami že od 1996-mi sevanje naredimo »vidno«.

 

 

naravno izboljšanje spanja, slab spanec

naravno izboljšanje spanja – inovativna spalna tehnologija BIOSTIMULATOR

KAKO IZBOLJŠATI SPANJE, NARAVNO ODPRAVITI KRONIČNO NESPEČNOST, KAKŠNI SO PRIPOMOČKI ?

 

Priporočamo naš bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR, kateri naravno izboljšuje spanje in spalni proces.

To potrjujejo številni testi in raziskave, kot tudi ljudje, podjetja iz Slovenije in iz tujine.

 

“KO JE ZA SPANJE POTREBNO ZNANJE”

 

 

Z veseljem vam sporočam, da se je možu spanje z uporabo Biostimulatorja izboljšalo, težke sanje so izginile, popravilo pa se je tudi njegovo dnevno počutje.. Pozdrav, Lidija S., Ajdovščina