Sevanje, kako se zaščititi pred sevanjem

Škodljivo sevanje Zemlje povzroča bolezni. Zato ima energijska zaščita pred vodnim sevanjem ali preprečevanje sevanja veliko vlogo. Vplivi negativnih sevanj niso samo na spanje, temveč povzročajo tudi številna obolenja, pogosto neznanega vzroka.

Iz tega razloga je pomembno vprašanje, kako se zaščititi pred sevanjem zlasti v spalnici, pisarni. Ko iščete učinkovite zaščite za postelje, so bio izdelki proti sevanju Altera učinkoviti odgovor.

KATERA SEVANJA USTVARJAJO GEOPATSKI STRES?

Radiestezija obravnava in meri sevanje podzemne vodne žile, Hartmanove mreže, Curryeve mreže sevanj.

Zlasti so negativna sevanja najbolj nevarna na stičiščih – križih, kjer se med seboj prepletajo. 

S tem ustvarjajo različne kombinacije, vplive ter številne bolezni.

V stanovanju, spalnici pa nas lahko ogroža tudi elektromagnetno sevanje, katero potencialno še okrepi zemeljska sevanja. 

IZDELKI ZA PREPREČEVANJE SEVANJ

Naravna energijska bio zaščita proti sevanju- BIOSTIMULATOR je učinkovita rešitev. Je inovativen bioenergijski sistem, kateri ima dvojno delovanje. Zaradi tega je edinstven izdelek na tržišču:

• vgrajeni material preprečuje vpliv škodljivih sevanj na telo.  Je zaščita postelje proti sevanju, zlasti v primerih, ko se jim ne moremo izogniti

• ima bioenergetsko delovanje. Krepi imunski sistem, priporoča se kot podpora pri različnih zdravstvenih težavah.

Testiranja so pokazala, da deluje podobno kot bioenergetik, uravnava energije Yina in Yanga čaker.  Več o Biostimulatorju, izkušnjah uporabnikov in testih najdete tu..

• deluje protibolečinsko in protivnetno

SPANJE JE NAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE

Telo ima funkcijo samo – zdravljenja, reparacije in obnavljanje tkiva ponoči med spanjem. Zaradi določenih dejavnikov pa so ti procesi ustavljeni. Posledično imunski sistem ne more več sanirati problemov.

 
 
 

Imunski sistem je ključnega pomena, saj nastopa pri vseh procesih (o)zdravljenja kot so vnetja, bolečine in bolezni ko je ta močan. Uničuje spremenjene celice (benigne kot maligne). Ko pa slabše deluje, to lahko spregleda.

Zakaj izbrati zaščitno bio ležišče Biostimulator?

Ker učinkovito ščiti telo, ga izolira od okolice v področju spanja in tako ustvari optimalne pogoje za zdravo spanje in regeneracijo.

Kadar premestitev ležišča ni mogoča (prostorski razlogi, ko se sevanju ne moremo izogniti).

Ko so prisotne ponavljajoče se zdravstvene težave, saj dovaja manjkajočo energijo na naraven način.

Priporočamo zaščitni nadvložek BIO STIMULATOR.

Tudi, ko je postelja na podlagi radiestezijske analize prestavljena na ugodnejšo, zdravo mesto za spanje in zakaj?

HITREJŠA RENGENERACIJA Z BIOSTIMULATORJEM

V primerih, ko je škodljivo zemeljsko sevanje že povzročilo resnejše posledice na zdravju, se vseeno priporoča zaščita proti sevanju Biostimulator.  Omogoča hitrejšo regeneracijo telesa.

Bolezen kot taka je “živa”, s tem ko smo premestili ležišče na zdravo lokacijo, še nismo “ugasnili” težav. V tem pogledu pa ima Biostimulator terapevtski vpliv.

Premestitev ležišča je seveda pomembna, saj s tem odpravimo pogosto skriti vzrok nastanka bolezni, preprečimo, da se le ta ne širi dalje. Prestavitev postelje na boljše, zdravo mesto je v bistvu naravna zaščita proti sevanju.

Ko je odpravljen vzrok, tudi različne oblike zdravljenja sploh lahko postanejo učinkovite.

KAKO SE ZAŠČITITI, PREPREČITI IN ODPRAVITI VPLIV SEVANJA V PISARNI?

Radiestezijska bio zaščita pred sevanjem je posebej izdelana za pisarniško delo, saj  na delovnem prostoru preživimo drugo tretjino življenja.

Namestitev je enostavna – na pisarniški stol, priporoča se tudi za otroške, mladinske sobe. Material za  stolni Biostimulator je iz microfibre, v katerem so vgrajeni magnetni sistemi ter aktivator meridijanov.

Izboljšuje tudi koncentracijo pri delu, za boljše učenje ter počutje.

Življenjska doba izdelkov proti sevanju je 10 let.

ELEKTROMAGNETNO SEVANJE

V pisarni je poleg naravnih sevanj seveda prisotnih tudi običajno več tehničnih sevanj. Ta so elektrosmog -elektromagnetno sevanje, wi fi, računalniki in druge električne naprave. Te motijo biopolje človeka- Auro.

IZDELKI PROTI SEVANJU SO TESTIRANI

Zaščita Biostimulator je testiran na inštitutu Bion, LjubljanaHuped Hrvaška ter seveda številnih naših uporabnikih že vrsto let – približujejo se 20.obletnici!

 Ozdravite vzrok, ne posledice – zaščitite zdravje pred negativnimi sevanji!

Ko imate vprašanje, kako se zaščititi pred sevanjem vodne žile, izogniti od hartmanove in curryeve mreže  v spalnici ali pisarni, je Biostimulator učinkovita rešitev. Je radiestezijska zaščita proti sevanju ter mnogo več… Je vaš “osebni bioenergetik na domu”

Altera, z vami že od 1996 – opravljenih preko 19.000 radiestezijskih meritev škodljivih sevanj na domu in pisarnah – kvaliteta z tradicijo, ko zdravje ni naključje!

Zaupala so nam že številna ugledna podjetja in ljudje v Sloveniji kot tudi v tujini.

ODKRIJTE TEŽAVE PRAVOČASNO

V AURI SO PREDHODNI ZAPISI BOLEZNI, DISFUNKCIJE ORGANOV