Zdravljenje srca

 Številni so vzroki, kateri vodijo do srčne okvare in bolezni ter s tem nujno zdravljenje srca. Visok krvni pritisk, bolezen ledvic, ščitnice močno vpliva na srce, srčni ritem, atrijska fibrilacija, aritmije kot pulzni preskoki ter tako povzroča motnje, okvare, popuščanje in pešanje srca.  Posledice se kažejo kot nemoč, težave kot težko dihanje med spanjem ponoči, pogosto tudi obojestransko zatekanje nog (zastajanje vode v telesu), bolečine v prsih, kar so znaki kot simptomi za slabo delovanje srca.

 

tezave z srcemKAKO NARAVNO ODPRAVITI TEŽAVE SRCA , IZBOLJŠATI DELOVANJE IN FUNKCIJO, OLAJŠATI TEŽKO DIHANJE, KAKŠNA SO “DOMAČA ZDRAVILA IN ČAJI”?

Priporočamo alternativno zdravljenje popuščanje srca in ostalih srčnih bolezni z bioenergijo. Bioenergija močno okrepi srčno mišico in srčne zaklopke, rezultati izboljšanja so pogosto že po prvi terapiji. Lažje je dihanje, boljše spanje, noge so lažje, predvsem pa manj zatečene zaradi zastajanje vode v telesu. Terapija tudi učinkovito vpliva na prekomeren stres in ga znižuje, kar je tudi eden pomembnih dejavnikov bolezni.

Izboljšamo tudi v kolikor je potrebno delovanje ledvic in ščitnice in v primeru sladkorne bolezni, trebušno slinavko, katera bolezen sistemsko povzroča okvare in odpovedi številnih ostalih organov.

Pogosto popuščanje srčne mišice, zaklopk povzroči zastajanje vode zlasti v pljučih, trebušni votlini in navsezadnje je vidno na nogah in gležnjih – otekline (edemi, kar so že pozni simptomi in znaki popuščanja srca). Pogosto so noge hladne in težke, modrikaste barve kot tudi prsti, ustnice, uhlji zaradi izredno slabe prekrvavitve, ker srce slabše dovaja kri v ekstremitete. Slabša cirkulacija pa predstavlja dodatno breme srcu, saj se kri začne zgoščevati.. Gosta kri pa predstavlja nevarnost krvnih strdkov.

Atrijska fibrilacija (AF) je motnja srčnega utripa, tudi neredni srčni utrip, predstavlja pa nevarnost za možgansko kap.

Naraven način zdravljenja z bioterapijo je povsem brez škodljivih stranskih efektov in kot taka vsebuje vsa potrebna “domača zdravila, čaje za oslabljeno srce”.

Bioenergetik lahko deluje tudi na daljavo!

SIMPTOMI IN ZNAKI BOLEZNI SRCA SO ZELO PODOBNI BOLEZNIM PLJUČ – KAKO VEDETI KAJ JE VZROK?

•Priporočamo naš alternativni (tudi hkrati zgodnji) pregled za srce in celega telesa z sistemom Aura Gdv. V auri človeka so vidna žarišča bolezni bistveno pred nastankom v fizični obliki. Zgodnje zdravljenje srca ima velik pomen, saj bolezen pogosto tiho napreduje kot s tem bolezen-akutno stanje (ko pride čez noč oz.kronično stanje, ko v prvi fazi poteka lahko asimptomatsko.)

BIOSTIMULATOR izboljšuje cirkulacijo krvi celega telesa in s tem boljšo oskrbo organov po hrani in kisiku, boljše spanje, blagodejno deluje pri aritmiji, odpravlja tudi geopatske vzroke.

 

RAZLIKO BOSTE OBČUTILI, PA TUDI VIDELI..

Več o težavah, motnjah srca, kakšni so vzroki za srčno popuščanje, kronično vnetje srčne mišice, atrijska fibrilacija kot simptomi in znaki obolenj srca, najdete tukaj..

 

Naša mama je imela zelo težke diagnoze, visok krvni tlak, srčno popuščanje, odpoved ledvic tretje stopnje, sladkorna bolezen, aritmija srca in še kup težav. Na dan ko sem jo peljala prvič na terapijo je bila zelo slaba tako, da nisem vedela ali naj jo peljem na urgenco ali k vam na terapijo. Zdravniki razen tablet niso dali nobenega zdravljenja več, se pravi bo do kadar bo, vendar sama se nisem s tem sprijaznila in sem iskala možnosti katera me je pripeljala k zdravilcu kateri ima zlate roke. Šla je na terapijo in že prvi dan je bilo vidno izboljšanje, katero se je stopnjevalo iz dneva v dan, res težko verjeti. Zato svetujem vsakemu, kateremu medicina ne pomaga več razen tablet, naj poizkusi, saj te lahko le lastna izkušnja prepriča v to kar vam želim sporočiti. “, Bavčar Ivanka, Nova Gorica

 

Ostali vzroki za popuščanje srca in okvare so pretekle nezdravljenje angine, pljučnice, kemoterapije, katere pogosteje pri starejših kot otroku kasneje rezultirajo kot pešanje srčne mišice, okvare zaklopk.

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje, z vami že od 1996”