Trebušna slinavka ob nepravilnem delovanju povzroča številne komplikacije. To so razne okvare in sistemska obolenja večine organov. Nepojasnjena stalna bolečina v hrbtu so lahko simptomi in znaki za rak na slinavki.

 

Vnetje trebušne slinavke povzroča ostre bolečine v trebuhu katere sevajo tudi v križ. Velikokrat je sladkorna bolezen zelo pozno odkrita in s tem zdravljenje. Zapleti, ki jih povzroča trebušna slinavka lahko privedejo do odpovedi številnih organov. Hitrejše je tudi staranje človeka.

 

Naravno izboljšanje delovanja trebušne slinavke priporočamo terapije z Bioenergijo. Dolgoročno pa priporočamo bio sistem – Biostimulator. Le ta izboljša naravno krvno oskrbo celega telesa, kar je pri sladkorni bolezni največji problem.

 

DRUGI SIMPTOMI BOLEZNI TREBUŠNE SLINAVKE

 

• pretirana žeja, pogosto uriniranje, slabost, pomanjkanje energije, mravljinčenje zlasti palca noge

•rane se težko celijo, v hujših primerih je povzročena gangrena noge (sledijo pogosto amputacije udov – diabetično stopalo, diabetična noga

• zamašene žile, strdki v nogah)..

•tudi problemi v spolnosti (slaba prekrvavitev)

• utrujenost “brez razloga”

Pogosto so skriti vzroki bolezni kot je rak, pankreatitis in s tem težave trebušne slinavke geopatogena sevanja. Ta obremenjujejo organe med spanjem ponoči. Tako povzročajo tudi nihanje krvnega sladkorja čez dan.

 

diabetes, sladkorna bolezen, odpoved organovKako se da ugotoviti, ali trebušna slinavka povzroča težave?

 

Priporoča se preiskava pancreasa z Auro Gdv zgodnji alternativni pregled

Motnje in nepravilno delovanje trebušne slinavke  se prikažejo že na energijskem nivoju avri človeka.

Vidna je torej tudi dovzetnost- nagnjenost k bolezni kot je denimo sladkorna bolezen. Če so že prisotni opisani določeni simptomi ali znaki kot prekomerna utrujenost, hujšanje je dobro poskrbeti za čimprejšnjo obravnavo.

Zgodnje zdravljenje trebušne slinavke odnosno sladkorne bolezni je pomembno za celo telo.  Več o pregledu aure, si lahko ogledate video…

 

PREVENTIVNI PREGLED AVRE TELESA PRIPOROČAMO VSEM

 

slikanje aure -pregled trebušne slinavkeVsak neobičajen vzorec, ki ga dobimo pri pregledu – test Aure, pomeni spremembe funkcije organa.

Priporočljiv je pregled Aure vsem, tako preventivno kot v primeru, da so nejasni simptomi, znaki težav.

Posebno pa priporočamo ljudem, katerih predniki imajo težave z povišanim sladkorjem v krvi- diabetes. V zgodnji fazi lahko preprečijo / spremenijo -omilijo škodljive posledice povišanega sladkorja v krvi kot tudi znižan krvni sladkor.

Največje težave so zlasti nihanje krvnega sladkorja – hipo-hiper stanja.

Denimo zjutraj povišan  sladkor, čez dan znižan sladkor v krvi.

 

OKVARE IN ODPOVEDI ORGANOV

 

Posledice neodkrite sladkorne bolezni so lahko  nepovratne. Prizadenejo od bolezni oči (očesna retinopatija), srca, ledvic. Bolezen vodi do odpovedi ledvic in motnje  kot okvare drugih organov, živčni sistem, ožilje. Povzroča tudi  gangreno stopala, prstov, noge, amputacije – invalidnost…

Pogosto so zamašene žile zlasti v nogah, možnost nastanka strdkov in embolija. Več o bolezni žil najdete tu..

 

 

trebušna slinavka, bioenergija, bioenergetikKJE SE NAHAJA TREBUŠNA SLINAVKA (pancreas)? Nahaja se na levi strani trebušne votline za želodcem.

 

KAKŠNI SIMPTOMI, ZNAKI PRI RAKU TREBUŠNE SLINAVKE?

 

Prav tako tudi rak trebušne slinavke je pogosto zelo pozno odkrit. Simptomi in znaki raka so podobni drugim boleznim.  Naprimer boleč trebuh, hude bolečine v križu -slednje so lahko znaki za vnetje trebušne slinavke.

Več o težavah, bolezen trebušne slinavke in pogostih vzrokih, katerih morda še ne poznate, si lahko ogledate tukaj..

PRIPOROČAMO OSTALE ALTERA STORITVE – ODKRIJTE, KJE SO POGOSTI VZROKI OBOLENJ!

Tudi to, kako naravno izboljšati delovanje trebušne slinavke, ko samo dieta ni dovolj.

 

vzroki za bolezni trebušne slinavkeMERITEV SEVANJA V STANOVANJU

Sevanja podzemnih voda pogosto povzročajo obolenja kot so nepravilno delovanje organov.

To so lahko vnetje, rak, tumor  trebušne slinavke, ciste na slinavki, nihanje sladkorja v krvi.

Situacijska slika: Hartmannov križ zemeljskega sevanja na trebušni slinavki med spanjem

Sevanje predstavlja pogosti vzrok za bolezen in tako hkrati lahko onemogoča zdravljenje). Več si lahko ogledate v video prispevku..

 

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK – alternativno naravno  zdravljenje z bioenergijo za sladkorna bolezen, ciste na slinavki, pomoč, težave trebušne slinavke..

Naravno zdravljenje diabetesa, sladkorne bolezni  in gangrene daje dobre rezultate. Zlasti pri gangreni je pravočasna bioterapija tako učinkovita, da pogosto ni potrebna amputacija!

Gangrena običajno prizadane stopalo, prst na nogi (palec) ali večje razsežnosti. Zgodijo se lahko poškodbe (rane denimo pri delu), pa se rane ne celijo.

Problem poškodb je tudi v tem, da je bolečina lahko nečutna ali zmanjšana, zaradi okvare živčnega sistema. Zelo pomembno je tudi, da imate ustrezno sanirane zobe!

 

IZKUŠNJE LJUDI Z BIOENERGIJO

 

Naša mama je imela težke diagnoze – sladkorna bolezen, odpoved ledvice, zastajanje vode, popuščanje srca, zdravniki niso dajali nobenega upanja več.. Že po prvi vaši terapiji je bila mama bistveno boljša, svetujem vsem, katerim medicina ne more več pomagati. lp Vlasta

 

• DIETA PRI SLADKORNI BOLEZNI

 

dieta pri sladkorni bolezniPriporoča se ukinitev mleka, mlečnih izdelkov v prehrani. Koristno pa je uvesti sirotko, katera je povsem naravno zdravilo za uravnavanje krvnega sladkorja.

Poleg diete se priporoča tudi dnevna aktivnost – sprehod,  prenehanje kajenja in konzumiranje alkohola.

Primarno priporočamo eliminiranje potencialnih vzrokov za težave trebušne slinavke in bolezni.  To so škodljiva zemeljska sevanja. 

S tem se razbremeni trebušna slinavka, da začne bolje delovati... Tako se avtomatično znižajo simptomi in znaki bolezni.

 

SLADKORNA BOLEZEN IN GANGRENA

 

trebušna slinavka simptomi, znaki, vnetje trebušne slinavkePravočasna bioterapija lahko popolnoma ozdravi gangreno na nogi.

V slabšem primeru pa se zmanjša obseg amputacije. Oskrba z bioenergijo pospeši in omogoča celjenje ran.

Za naravno izboljšanje cirkulacije krvi v nogah in celotnem telesu priporočamo poleg bioterapij tudi  Biostimulator.

 

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!”

Priporočamo ogled videa o pogostih vzroki nastanka bolezni. Ti vzroki pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje katerekoli bolezni.

 

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje-z vami že od 1996”