Trebušna slinavka, simptomi, znaki

Trebušna slinavka ob nepravilnem delovanju povzroča številne komplikacije. Simptomi in znaki sladkorne bolezni so utrujenost, suha usta, mravljinčenje palca noge, pogosto uriniranje. Rak trebušne slinavke lahko povzroča nepojasnjene bolečine v hrbtu. Alternativno zdravljenje diabetesa ima dobre rezultate.

Trebušna slinavka – sladkorna bolezen povzroča okvare in sistemska obolenja večine organov.  Vzroki težjih obolenj kot je diabetes, vnetje,  rak trebušne slinavke so tudi geopatski in prekomeren stres.

Imate urejeno prehrano, pazite na krvni sladkor, pa kljub temu ta niha in vam sledi že zdravljenje z inzulinom?

Delovanje funkcije slinavke je mogoče izboljšati, tudi odpraviti določene potencialne vzroke, kateri jo kvarijo.

Priporočamo alternativno – naravno izboljšanje funkcije trebušne slinavke z bioenergijo in meritev potencialnih geopatskih sevanj.

Bioenergetik znižuje tudi stres ter okrepi imunski sistem. Pozitivni učinki bioterapije so vidni tudi pri že prvi energijski obravnavi!

Vnetje trebušne slinavke

Simptomi in znaki so ostre bolečine v trebuhu katere sevajo tudi v križ. Zapleti, ki jih povzroča trebušna slinavka lahko privedejo do odpovedi številnih organov. Velikokrat je sladkorna bolezen zelo pozno odkrita in s tem zdravljenje. Hitrejše je tudi staranje človeka.

KAKO IZBOLJŠATI TREBUŠNO SLINAVKO, NAVKLJUB SLABI DIAGNOZI?

Naravno izboljšanje delovanja trebušne slinavke priporočamo terapije z Bioenergijo. Dolgoročno pa priporočamo bio sistem – Biostimulator.

Le ta izboljša naravno krvno oskrbo celega telesa, kar je pri sladkorni bolezni največji problem ter ščiti pred geopatskimi sevanji.

DRUGI SIMPTOMI, ZNAKI BOLEZNI TREBUŠNE SLINAVKE

• pretirana žeja, pogosto uriniranje, slabost, pomanjkanje energije, mravljinčenje zlasti palca noge

• rane se težko celijo, v hujših primerih je povzročena gangrena noge (sledijo pogosto amputacije udov – diabetično stopalo, diabetična noga

• zamašene žile, strdki v nogah)..

• tudi problemi v spolnosti (slaba prekrvavitev)

• utrujenost “brez razloga”

Pogosto so skriti vzroki bolezni kot je rak, pankreatitis in s tem težave trebušne slinavke geopatogena sevanja. Ta obremenjujejo organe med spanjem ponoči. Tako povzročajo tudi nihanje krvnega sladkorja čez dan.

Kako se da ugotoviti hitreje, ali trebušna slinavka povzroča težave?

Priporoča se preiskava pancreasa z Auro Gdv  zgodnji alternativni pregled

Motnje in nepravilno delovanje trebušne slinavke  se prikažejo že na energijskem nivoju avri človeka.

Vidna je torej tudi dovzetnost- nagnjenost k bolezni kot je denimo sladkorna bolezen. Če so že prisotni opisani določeni simptomi ali znaki kot prekomerna utrujenost, hujšanje je dobro poskrbeti za čimprejšnjo obravnavo.

 
 
 

Zgodnje zdravljenje trebušne slinavke odnosno sladkorne bolezni je pomembno za celo telo.  Več o pregledu aure, si lahko ogledate video…

PREVENTIVNI PREGLED AVRE TELESA PRIPOROČAMO VSEM

Vsak neobičajen vzorec, ki ga dobimo pri pregledu – test Aure, pomeni spremembe funkcije organa. Pregled aure omogoča tudi vpogled v delovanje in funkcijo trebušne slinavke.

Priporočljiv je pregled Aure vsem, tako preventivno kot v primeru, da so nejasni simptomi, znaki težav.

Posebno pa priporočamo ljudem, katerih predniki imajo težave z povišanim sladkorjem v krvi- diabetes. V zgodnji fazi lahko preprečijo / spremenijo -omilijo škodljive posledice povišanega sladkorja v krvi kot tudi znižan krvni sladkor.

Največje težave so zlasti nihanje krvnega sladkorja – hipo-hiper stanja.

Denimo zjutraj povišan  sladkor, čez dan znižan sladkor v krvi.

 
pregled čakri, liječenje aure, snimanje aure

TREBUŠNA SLINAVKA, DIABETES POVZROČA OKVARE IN ODPOVEDI ORGANOV

Posledice neodkrite sladkorne bolezni so lahko  nepovratne. Prizadenejo od bolezni oči (očesna retinopatija, celo slepota), srca, ledvic. Bolezen vodi do odpovedi ledvic in motnje  kot okvare drugih organov, živčni sistem, ožilje. Povzroča tudi  gangreno stopala, prstov, noge, amputacije – invalidnost…

Pogosto so zamašene žile zlasti v nogah, možnost nastanka strdkov in embolija. Več o bolezni žil najdete tu..

KJE SE NAHAJA TREBUŠNA SLINAVKA (pancreas)?

Nahaja se na levi strani trebušne votline za želodcem.

KAKŠNI SIMPTOMI, ZNAKI PRI RAKU TREBUŠNE SLINAVKE?

Prav tako tudi rak trebušne slinavke je pogosto zelo pozno odkrit. Simptomi in znaki raka so podobni drugim boleznim.  Nastajajo spremembe na barvi in količini blata. Naprimer boleč trebuh, hude bolečine v križu -slednje so lahko znaki za vnetje trebušne slinavke.

 

Več o težavah, bolezen trebušne slinavke in pogostih vzrokih, katerih morda še ne poznate, si lahko ogledate tukaj..

PRIPOROČAMO OSTALE ALTERA STORITVE – ODKRIJTE, KJE SO POGOSTI VZROKI OBOLENJ!

Tudi to, kako naravno izboljšati delovanje trebušne slinavke, ko samo dieta ni dovolj. Pogosto razna geopatogena sevanja, katera imajo vpliv zlasti ponoči med spanjem lahko povzročajo preobremenjevanje trebušne slinavke, v kolikor prehajajo na njej.

Sevanja podzemnih voda pogosto povzročajo obolenja kot so nepravilno delovanje organov.

To so lahko vnetje, rak trebušne slinavke, tumor  trebušne slinavke, ciste na slinavki, nihanje sladkorja v krvi.

Situacijska slika: Hartmannov križ zemeljskega sevanja na trebušni slinavki med spanjem

Sevanje predstavlja pogosti vzrok za bolezen in tako hkrati lahko onemogoča zdravljenje). Več si lahko ogledate v video prispevku..
discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK DELUJE TUDI NA DALJAVO – alternativno naravno  zdravljenje z bioenergijo kot dopolnilo za sladkorna bolezen, ciste na slinavki, pomoč, težave trebušne slinavke.. Ne nadomešča medicinskega zdravljenje raka slinavke, vnetja in drugih oblik.

Naravno zdravljenje diabetesa, sladkorne bolezni  in gangrene daje dobre rezultate. Zlasti pri gangreni je pravočasna bioterapija tako učinkovita, da pogosto ni potrebna amputacija!

Gangrena običajno prizadane stopalo, prst na nogi (palec) ali večje razsežnosti. Zgodijo se lahko poškodbe (rane denimo pri delu), pa se rane ne celijo.

Problem poškodb je tudi v tem, da je bolečina lahko nečutna ali zmanjšana, zaradi okvare živčnega sistema. Zelo pomembno je tudi, da imate ustrezno sanirane zobe!

 
 

IZKUŠNJE LJUDI Z BIOENERGIJO

Naša mama je imela težke diagnoze – sladkorna bolezen, odpoved ledvice, zastajanje vode, popuščanje srca, zdravniki niso dajali nobenega upanja več.. Že po prvi vaši terapiji je bila mama bistveno boljša, svetujem vsem, katerim medicina ne more več pomagati. Ledvice so se izboljšale iz 3.stopnje odpovedi na drugo, kar je misija nemogoče. To so pokazali novi izvidi, katere prilagam. lp Vlasta

DIETA PRI SLADKORNI BOLEZNI

Priporoča se ukinitev mleka, mlečnih izdelkov v prehrani. Koristno pa je uvesti sirotko, katera je povsem naravno zdravilo za uravnavanje krvnega sladkorja.

Poleg diete se priporoča tudi dnevna aktivnost – sprehod,  prenehanje kajenja in konzumiranje alkohola.

Primarno priporočamo eliminiranje potencialnih vzrokov za težave trebušne slinavke in bolezni.  To so škodljiva zemeljska sevanja.

S tem se razbremeni trebušna slinavka, da začne bolje delovati... Tako se avtomatično znižajo simptomi in znaki bolezni.

SLADKORNA BOLEZEN IN GANGRENA

Pravočasna bioterapija lahko popolnoma ozdravi gangreno na nogi.

V slabšem primeru pa se zmanjša obseg amputacije. Oskrba z bioenergijo pospeši in omogoča celjenje ran.

Za naravno izboljšanje cirkulacije krvi v nogah in celotnem telesu priporočamo poleg bioterapij tudi  Biostimulator.

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!”

Priporočamo ogled videa o pogostih vzroki nastanka bolezni. Ti vzroki pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje katerekoli bolezni.

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.