Diabetes insipidus se imenuje redkejša bolezen, katera povzroča pogosto uriniranje. Bolezen ni povezana z sladkorno boleznijo. Hormonske motnje povzroča žleza v možganih – Hipofiza.

Kakšni so torej tudi možni drugi vzroki hormonsko neravnovesje poleg lahko znanih – dednost, težave ledvic?

 

Kakšno je zdravljenje diabetes insipidusa?  Priporočamo pomoč Bioenergijo.Bioenergetik uravna Hipofizo in okrepi imunski sistem človeka.

 

SKRITI VZROKI ZA DIABETES INSIDIPUS

 

pogosto uriniranje, hipofiza, hormonsko neravnovesjePogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu glave med spanjem povzroča obolenja različnih kroničnih kot tudi rakavih oblik!

Za lažje razumevanje delovanja – vpliva sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu, žlezi ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;

Določene oblike sevanj povzročajo kronična vnetja, določene kombinacije več sevanj – večje intenzite pa povzročajo spremembe na celičnem nivoju (benigne-maligne spremembe ), v smislu delovanja na endokrine  žleze pa seveda hormonsko neravnovesje. Za hormone je značilno, da že majhna sprememba povzroča težave;

 

HORMONSKO NERAVNOVESJE – DIABETES INSIPIDUS

 

naravno zdravljenje diabetes insipidusHipofiza je ena izmed ostalih žlez v telesu, katera prenaša hormone v kri, Ostale hormonske žleze so trebušna slinavka, epifiza, ščitnica, prostata, jajčniki, nadledvične žleze, timus..

Hormonske motnje so lahko povzročene tudi zaradi prehrane, stresa. V številnih primerih pa ravno škodljivo zemeljsko sevanje predstavlja stres za žleze in organe. Ta deluje na telo ponoči med spanjem.

 

HORMONSKE BOLEZNI

Posledično se začnejo žleze nepravilno obnašati (delujejo preveč ali premalo). To povzroči t. i. hormonske bolezni. Primer, diabetes insipidus, sladkorna bolezen, hashimoto, motnje spanja, težave z presnovo, prebavo itn;

Vse je odvisno katera žleza povzroča hormonsko neravnovesje.

 

POGOSTI SIMPTOMI IN ZNAKI ZA HORMONSKO NERAVNOVESJE

 

• izpadanje las tako pri ženskah kot pri moških, izpadanje dlak (resnejši problem)

• pritlikavost, gigantizem, motnje srčnega ritma

 

HORMONI IN NJIHOVO DELOVANJE

 

Njihov vpliv je na krvni tlak, uravnavanje telesne rasti in razvoja med odraščanjem.

Omogočajo normalno spolnost, vplivajo na razpoloženje, omogočajo nadzor vode v celicah, vplivajo na trdnost kosti. Pomembni so za ravnovesje presnove glede na energijske potrebe telesa, za prilagajanje organizma različnim razmeram..

 

 

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

 

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov / žlez in tako boljše delovanje le teh; Tako hormonsko zdravljenje diabetesa insipidusa poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo hormonskega zdravljenja;

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

 

Priporočamo storitve Altera:

RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za hormonsko obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v Hipofizo in ostale hormonske žleze – preiskava, pregled Hipofize na energijskem nivoju)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK

(Priporočamo uravnavo diabetesa insipidusa, hormonskega neravnovesja z bioenergijo na naraven način.  Bioenergijska terapija ni nadomestilo za hormonsko zdravljenje  pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine. Energijska terapija je dopolnilo.

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje!”