POSLEDICE NESPANJA, NESPEČNOSTI, KAJ POMAGA?

Posledice nespanja se kažejo v različnih oblikah. Zgodnji znaki in simptomi so prekomerna utrujenost, nenaspanost čez dan, pomanjkanje energije in koncentracije. Stres lahko povzroča nespečnost kot druge oblike motnje spanja. Dolgoročno to oslabi imunski sistem, slabša se odpornost proti virusi in boleznimi.

Kronično nespanje, nespečnost lahko vodi v depresijo, anksioznost, bipolarno motnjo. Svetovne študije o motnji spanja so dokazale povezavo z boleznimi kot demenca, diabetes, parkinsonova bolezen, srčno žilna obolenja kot tudi določene oblike raka. Posledica motnje spanja na bolezni se pokaže skozi čas in seveda ni takojšnja. Zato je zgodnje zdravljenje nespečnosti, nespanja pomembno.

 
 

Kaj pomaga zoper nespanje, proti nespečnost, kje so vzroki?

Naravno pomaga bioenergija. Bioenergetik hitro povrne energijo telesu, zmanjšuje stres. Pomemben del je tudi odkrivanje vzroka. Vzroki nespanja so pogosto razna geopatogena sevanja, katera vplivajo na telo zlasti ponoči med spanjem. Le ta pa se lahko izmerijo kot tudi preprečijo.

Kako je mogoče še dodatno izboljšati spanec, kaj pomaga?

Biostimulator, energijski spalni nadvložek pripomore za naravno in dolgoročno izboljševanje spanja.

Posledice nespanja, nespečnost in stres

Naše telo potrebuje spanje kot zrak in hrano. Brez dobrega spanca telo ne more funkcionirati, vse težje postaja življenje. Posledica spalnih težav se kaže tudi v slabi koncentraciji, več je delovnih kot tudi prometnih nezgod, slabše je presojanje in spomin.

Nespanje, nespečnost se da premagati

Pomembno je odkriti in odpraviti prave vzroke nespečnosti. Ti so pogosto geopatske narave in negativne emocije, čustva, stres kateri obremenjujejo spanec. Včasih je za to potrebno nekaj truda več, a se izplača. Boljše spanje pa pomeni tudi boljše zdravje!

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”

Zdravstvene težave kot posledica nespanja, nespečnosti

jutranji glavobol

nemirno bitje  srca pri spanju

prekomerno potenje ponoči med spanjem in strah

nerazložljive bolečine po mišicah in sklepih

mravljinčenje po koži

bolečine brez pravega razloga

zbujanje med 1. in 3.uro ponoči

slab imunski odziv, pojav kroničnih težav in bolezni brez razloga

Nespanje, nespečnost so lahko stranske posledice zdravil

Vedno preverite v kolikor uporabljate zdravila za druge bolezni, da le ta nimajo stranskih učinkov na spanje.

Bolezen se lahko kaže skozi oblike posledice nespanja, nespečnosti

V nekaterih primerih se nespečnost kot druge oblike motnje spanja kažejo zaradi lahko tudi še neodkrite bolezni kot tudi pri že znanih boleznih kot so srčno žilne bolezni, težave dihanja (astma, nočni kašelj in dušenje).

Zgodnje odkrivanje zdravstvenih težav pomeni hkrati tudi zgodnje zdravljenje.

Slikanje Aure – preventivni energijski pregled biopolja organov

Pregled Aure telesa je neinvaziven, pokaže energijsko stanje celega telesa tudi še pred nastopom težav v fizični obliki. Obstaja mnogo dejavnikov, kateri povzročajo nespečnost. Aura Gdv omogoča hiter pregled.

Altera, kvaliteta z tradicijo – z Vami od 1996!

V zadovoljstvo so nam vse stranke, katere se vračajo. To je dokaz hkrati zadovoljstva naših uporabnikov bioenergije kot tudi drugih storitev:

Radiestezija -meritve sevanj

Slikanje aure -pregled telesa

Bioenergija-bioterapija – bioenergetik deluje tudi na daljavo!