Bolečine pri srcu

BOLEČE SRCE – BOLEČINA V PRSNEM KOŠU, VNETJE SRČNE MIŠICE, SIMPTOMI IN ZNAKI

Srce je glavna črpalka življenja – vsak utrip oskrbuje vse celice telesa. Motnje srca- težave oskrbe s krvjo se kaže lahko kot hitro bitje srca, hiter pulz v mirovanju, aritmija – neenakomerno utripanje.Bolečine pri srcu, bolečine v levi roki in rami so znanilci za srčni infarkt. Oteženo, težko dihanje pri naporu, bolečina pri vdihu kot tudi med spanjem ponoči, otečene noge in zatekanje nog so simptomi in znaki za težave z srcem. Spite z visoko vzdignjenim vzglavjem – ortopneja, ker vas duši? Vzroki za obolenja in kronično popuščanje srca so lahko tudi pljučna embolija, zamašene žile srca in nog in krvni strdki, bolečine v nogah in kroničen stres.

Kakšno je naravno alternativno zdravljenje kronične bolezni srca in ožilja v nogah ter zaklopk?

srce- animacijaBolečina v prsih je znak, simptom katerega se ne sme zanemarjati in ga je potrebno resneje obravnavati- Ločimo kronične bolečine in akutna nenadna bolečina za kar je potreben pregled pri specialistu ali zdravniku;

Bolečina, katera izžareva za prsnico in se širi proti vratu, čeljusti, levi rami in roki, hiter pulz so znaki, ki zahtevajo nujno medicinsko oskrbo, saj lahko naznanja srčni infarkt. Hkrati se pojavi slabost, obraz je poten, napadi hitrega bitja srca;

Bolezen srca – angina pektoris (popuščanje levega ali desnega srca  in prekata) prav tako povzroča  bolečine v prsnem košu.. Redkeje so prisotne bolečine želodca, katere so zelo podobne srčnim bolečinam, a se ne širijo v roko..

Hitro bitje srca, neenakomeren srčni utrip je lahko povzročeno tudi zaradi neravnovesja ščitnice. Ščitnica torej vpliva na srčni ritem (aritmija srca – neenakomerno, neredno bitje srca, visok pulz kot tudi na bolezni in težave srčnih zaklopk, napadi hitrega srčnega utripa, nihanje krvnega tlaka čez dan).

SEKUNDARNOSTI ZA BOLEZEN SRCA: Sladkorna bolezen in zamašene koronarne žile srca in arterije v nogah, ledvični bolniki , nezdravljena angina, pljučnica oslabi srce, povzroča tudi vnetje srčne mišice- tovrstni bolniki so še bolj ogroženi. Pozornost velja nameniti tudi na obojestransko zatekanje nog, kar pomeni tudi zastajanje vode v telesu in so tipični znaki za težave z srcem. Redkeje lahko motnje v delovanju srca povzroča hrbtenica v prsnem predelu. Kronične bolečine v nogah so lahko zgodnja opozorila, da so lahko prisotne bolezni žil, razni strdki  v žilah ven, tromboza, kar predstavlja nevarnost za srčni infarkt ali možgansko kap.

• PRIPOROČAMO TUDI NAŠ ALTERNATIVNI PREGLED CELEGA TELESA Z SISTEMOM KIRLIAN GDV

Za zmanjševanje težave z srcem se priporoča dnevna zmerna telesna aktivnost – sprehodi, kjer so napori manjši, vzdrževanje normalne telesne teže, zmanjševanje stresa, kar je naravno zdravilo za srce.

ŽIVITE ZDRAVO, PA SO KLJUB TEMU ŠE VEDNO PRISOTNE TEŽAVE Z SRCEM, STE POMISLILI, KAKO DODATNO IZBOLJŠATI DELOVANJE SRCA, ZNIŽATI VISOK PULZ IN SRČNI PRITISK?

KJE SE POGOSTO SKRIVAJO SKRITI VZROKI ZA PREOBREMENJENO SRCE?

 

LEZISCEsrceZelo pogosti vzrok za preobremenitev  in nepravilno delovanje srca je tudi v škodljivem zemeljskem sevanju, kateremu smo izpostavljeni prav ponoči med spanjem. Dolgotrajne obremenitve lahko vodijo do odpoved srca, bolezni srčne zaklopke, napadi hitrega bitja srca, preskakovanje ritma, nihanje srčnega pritiska..;

slika prikazuje Hartmannov križ na predelu srca in levi strani telesa med spanjem. Pogosto ljudje tarnajo, da so bolečine locirane po levi strani telesa – od bolečin v levi rami, roki, nogi.. Posledice se dolgoročno kažejo kot preobremenjevanje srca, katero pripelje pogosto do bolezni sploh ko so prisotni simptomi in znaki kot težko dihanje med spanjem, razbijanje srca ponoči, splošna dnevna nemoč in slabo počutje,  utrujenost čez dan, razno špikanje ob vdihu ali izdihu, težave z spanjem, aritmija srca, vnetje srčne mišice, razne bolezni žil, zatekanje nog;

Posledice sevanj podzemne vode, Hartmann in Curry mrež sevanja povzročajo tudi druga, različna obolenja, odvisno od tega, kje na telesu se nahajajo.

Z srcem nimam več toliko težav, kot se je to dogajalo prej. Tudi aritmija srca se je čisto umirila, zaradi katere sem bila velikokrat v bolnici, odkar uporabljam Biostimulator, lep pozdrav, Anka G., Trbovlje

DOKLER OBSTAJA VZROK-  OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh in olajšanje; Tudi zdravljenje srca tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja;

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

kronicna utrujenostPriporočamo storitve Altera za naravno izboljšanje delovanje srca in naravno zdravljenje:

•RADIESTEZIJSKA MERITEV  SEVANJA V STANOVANJU (pogosti vzrok za obolenje, nastanek bolezni)

PREGLED, PREISKAVE IN ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled in alternativni pregled v delovanje srca, koronarne žile, ščitnice, ledvice na energijskem nivoju, tudi še pred nastopom bolezni)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno naravno zdravljenje  funkcije srca, bolezni srca – hitro bitje in popuščanje srca, povečan pulz  tudi v mirovanju, angina pectoris, aritmija, bolečine v prsnem košu in nogah , napadi hitrega bitja, nihanje krvnega tlaka  srca z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenje pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVE TV ODDAJE,  KJER SO PREDSTAVLJENI POGOSTI VZROKI RAZLIČNIH BOLEZNI, KATERE POVZROČA ZEMELJSKO SEVANJE PRAV MED SPANJEM..

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996”