Hrbtenica

Vzroki

ZDRAVLJENJE BOLEČINE  V KRIŽU- ODPRAVLJANJE BOLEZNI, IŠIJASA,VZROKOV IN DEFORMACIJE HRBTENICE

zdravljenje kronicne bolecineKronične bolečine so najpogosteje pojavljajo v hrbtenici in nogah, ter vratu, redkeje v rami ali drugih sklepih. Zdravljenje hrbtenice z bioenergijo – alternativno na naraven način daje izjemne učinke, običajno se že pri prvi proti bolečinski terapiji povsem odpravi ali zmanjša bolečina, izboljša gibljivost ligamentov.

Bioenergija sprošča prevelike napetosti mišic v vratu, križu in hrbtenici, ramenih in nogah, odpravlja mravljinčenje v rokah in krče v nogah, za išijas ter tako izboljša tudi spanje ponoči!

 Priporočamo bioterapijo kot varno metodo zdravljenja tudi za naravno odpravljanje ukrivljenosti in ravnanje hrbtenice (lordoza, kifoza, skolioza) in ostali problemi kot ledvena in vratna diskus hernija, zožen hrbtenični kanal (spinalna,lumbalna, cervikalna stenoza), okvare živcev hrbtenjače… Hrbtenica povzroča tako tudi težave pri hoji zaradi bolečin, vse krajša je razdalja prehojene poti zaradi predvsem spinalne stenoze (zožanje hrbteničnega kanala).

Energijski zastoji, blokade, ki jih ima hrbtenica povzročijo slabo oskrbo živcev, vretenc in okvara medvretenčnih diskov, katere je moč odpraviti ali zmanjšati z bioenergijo – učinkovita protibolečinska terapija.

 

KAKŠNI SO POGOSTI VZROKI, DA SE BOLEČINA V HRBTENICI / HRBTU / VRATU VRAČA?

kronicna utrujenostŠtevilni primeri v praksi kažejo, da sevanja podvodnih tokov pogosto prizadanejo hrbtenico med spanjem ponoči kot tudi hrbtenjačo in povzročajo hujše bolezni tudi kot tumor, rak, razne ciste na hrbtenici poleg klasičnih bolečin.

Ti vzroki  tudi pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, zato se bolezni  in bolečine vračajo!

Odkrijte, kako odpraviti vzroke za kronične težave in pogoste bolečine hrbtenice na naraven način- z našimi radiestezijskimi meritvami sevanj spalnice !

Simptomi in znaki hrbteničnih obolenj, ko se postelja nahaja na škodljivem mestu so: da ste zjutraj pogosto “trdi”, okoreli, se zbujate z bolečinami, slabo spite, so stalni problemi z hrbtenico, so prisotni tudi glavoboli in omotica, motnje vida in težave z ušesi? Se težave pojavljajo stalno zjutraj ali ponoči med spanjem, navkljub temu, da redno delate vaje za križ?

Patogena zemeljska sevanja so vzroki in odgovor, kako dolgoročno odpraviti kronične bolečine v križu, vratu in nogah, saj ko je vzrok odstranjen, je tudi zdravljenje hrbtenice in križa učinkovitejše!

Zaradi bolečine v križu je pogosta bolečina  tudi v nogah.  Diskus hernija v ledvenem delu izzove hude bolečine v nogi in mravljinčenja, vratna hrbtenica pa mravljinčenje po rokah.

IŠIAS – je vnetje bedernega živca, simptomi in znaki pa so bolečine zadnjice, katere se selijo v stegno noge, kar povzroča tudi težave pri hoji..

 

ALI VEDNO HRBTENICA POVZROČA BOLEČINE, KATERI SO PRAVI VZROKI?

Včasih je kronična bolečina v hrbtu odraz bolezni organa ali žleze in je lahko nenadna, ostra ali topa. Kako se da pregledati, ali je vzrok za bolečino v hrbtenici in ali okvara  – bolezen organa?

• Priporočamo naš preventivni alternativni pregled hrbtenice  – slikanje z Aura GDV sistemom, ta omogoča pregled v vratnem, prsnem, ledvenem in trtičnem delu hrbtenice, kot tudi pregled organov celotnega telesa. Iz tega je razvidno, ali je vzrok težave v hrbtenici ali so kronične bolečine znaki bolezni  kakega telesnega organa. Saj v tem primeru je potrebno zdraviti organ, ker hrbtenica ni vzrok bolečin.

 

Pogosteje, če je organ izvor bolečin, je to  trebušna slinavka, ledvice ali  jetra in  seveda lahko tudi katerikoli drug organ – več v nadaljevanju). Na tih organih je mogoča, vendar redkeje torej prisotnost večje ciste ali tumor, rak, kateri povzroča dolgotrajno bolečino, zlasti ko gre za nerazložljive bolečine v hrbtenici in morda rentgensko slikanje hrbtenice ne pokaže posebnosti.

krizIz določenih razlogov, lahko (redkeje) večje ciste na hrbtenici ali organih povzročajo bolečine v hrbtu / in ali tumor na hrbtenici, metastaze, vendar ne pomeni vsaka bolečina hrbta prav to slednje..

KAKŠNO JE ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE HRBTENICE – PROTIBOLEČINSKE TERAPIJE?

• Priporočamo naš celostni paket zdravljenja z Bioenergijo –  učinkovito metodo za naravno odpravljanje različnih bolečin ali bolezenskih deformacij hrbtenice kot je skolioza, lordoza, kifoza.. Običajno je takojšnje olajšanje, zmanjšanje bolečine v križu, hrbtenici že pri prvi terapiji in s tem povečana gibljivost – prožnost. Deluje tudi na daljavo!

 

Kot dolgoročna terapija za hrbtenico pa priporočamo uporabo Biostimulatorja, kateri deluje protivnetno in protibolečinsko – inovativni pripomoček za lajšanje bolečin križa in hrbtenice:

S hrbtenico imam manj težav, kot se je to dogajalo prej, odkar imam Biostimulator, se mi je tudi aritmija čisto umirila..lp, Anka Grahek

DEFORMACIJE, OKVARA IN BOLEZNI HRBTENICE (priporočamo zdravljenje z bioenergijo):

spina• skolioza (ukrivljenost hrbtenice v stran)
• lordoza (vratna in ledveno vbočenost)
• kifoza (grbavost v prsnem delu)
• discus hernia (vratna hernia, ledvena hernija, bolečine sevajo tudi v nogo)
• težave z trtico, križnico, sednico

• ciste na hrbtenici
• tumor, rak, metastaze (simptomi, znaki so pogosto nepojasnene bolečine v kosteh)

Hrbtenica skupaj z hrbtenjačo je izredno pomeben organ, je hkrati tudi krvotvoren organ. Nepravilnosti se lahko različno odražajo kot simptopi in znaki: vrtoglavica, šumenje v ušesih, glavoboli (vratna hrbtenica), težave z koleni, kolki, stopali ali kaka druga težava-odvisno od predela hrbtenice, v hujših primerih levkemija.

Metastaze oz. zasevki se v določenih primerih naselijo iz primarnega (začetnega) raka na hrbtenico (kostni rak) iz drugih organov. Običajno sevi nastajajo zaradi raka pljuč, dojke ali prostate.

ŽIVLJENJE BREZ BOLEČINE JE LAŽJE ŽE LAHKO DANES…!

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE IN SIMPTOMOV” Altera, z vami že od 1996

 

Podrobnosti

HRBTENICA, BOLEČINA V KRIŽU, VRATU
Hrbtenica predstavlja v bioenergijskem smislu življenje, voljo človeka, nosi težo. Boleča hrbtenica in težave z hrbtenico lahko torej tudi povezujemo z dogodki v našem življenju, napr. težave z financami, psihični problemi itn. V enem izmed primerov, ki ga lahko opišemo za lažje razumevanje, je primer osebe, kateri so se dogodili določeni osebni pripetljaji, kmalu zatem se je hrbtenica močno upognila. K sreči so taki primeri bolezni hrbtenice zelo redki, so pa tudi omembe vredni. Zatorej, tipi bolečin (ostra, pekoča, topa) so hkrati tudi določeni kazatelji problemov.
HRBTENICA – TEŽAVE IN KRONIČNE BOLEČINE IN VZROKI
boliMožni vzroki za težave ali pogoste bolečine hrbtenice so nepravilna drža, nepravilne obremenitve pri delu, prevelika teža osebe in lahko tudi določena sevanja, zlasti ponoči med spanjem. Veliko ljudi ima namreč težave – bolečine hrbtenice izrazitejše denimo zjutraj, tekom jutra ali dneva pa se problemi zmanjšajo, spet drugi pa imajo bolečine pogostejše v različnih intenzivnostih in predelih: naprimer vratni del hrbtenice, ledveni del, trtica, bolečine v križu;
STE POMISLILI, DA LAHKO GEOPATOGENO SEVANJE (SPANJE- SPALNICA) TUDI VPLIVA NA TEŽAVE OZIROMA BOLEČINE HRBTENICE, POGOSTE BOLEČINE V KRIŽU, BOLEČINE V TRTICI IN VRATU?

KAJ LAKO STORITE DODATNO ŠE SAMI?

• Redna telovadba, primerne vaje za hrbtenico, telovadba za vratni del hrbtenice. (če je vaše delo pretežno sede, za računalnikom, večkrat vstanite in se vmes sprehodite, da razbremenite prisilno držo.
Vaje za hrbtenico, vrat je priporočljivo stalno izvajati, vendar ne v času akutnega stanja – zaradi nekega giba telesa.
Pijte tudi zadostno količino vode!!

Alternativno zdravljenje hrbtenice kot prvi korak je določanje vzroka in odprava le tega. Pogosto se skriti vzroki za probleme s hrbtenico nahajajo v škodljivih zemeljskih sevanjih, katerim smo lahko v določenih situacijah med spanjem podvrženi in se zaradi tega simptomi in znaki pogosto – kronično pojavljajo.

UGOTOVITE PRAVI VZROK S POMOČJO NAŠIH STROKOVNIH RADIESTEZIJSKIH MERITVAH!

Hrbtenjača

HRBTENJAČA, VRETENCA IN POVEZAVE Z ORGANI

nervLahko bi jo poimenovali kar avtocesta podatkov, saj preko možganov in hrbtenjače poteka živčni sistem, ki je razdeljen na dva dela: CENTRALNI ŽIVČNI SISTEM IN PERIFERNI ŽIVČNI SISTEM.
Centralni živčni sistem sestavljajo možgani in hrbtenjača, periferni živčni sistem je prenašalec sporočil. Okvara živčnega sistema lahko povzroči paralizo.

Periferni živčni sistem ima še somatični sistem, ki obvladuje hotene reakcije in avtonomni sistem, kateri samodejno uravnava delovanje organov kot so pljuča, srce, črevo;
Skupno izhaja 12 parov živcev iz možganov in 31 iz hrbtenjače.

 

hrbtenicaOsnovna razporeditev vretenc hrbtenice ( s klikom na sliko jo povečate):
7 vratnih vretenc
12 prsnih vretenc
5 ledvenih vretenc
5 križničnih vretenc
4-5 trtičnih vretenc

Hrbtenica je sestavljena iz 33-34 vretenc. Prvih 24 vretenc je gibljivih, vretenca torej nosijo telesno težo, zato so od vratu navzdol (VRATNA HRBTENICA) debelejša in širša.
Z zadnjega ledvenega se prek križnice navzdol zmanjšajo in teža telesa se prenese preko medenice na spodnje okončine. Hrbtenica je najbolj gibljiva v vratnem predelu in na prehodu iz lumbalnega v sakralni del hrbtenice, najmanj pa v prsnem predelu. Med vretenci se nahajajo medvretenčni diski, kateri delujejo kot nekakšni “amortizerji”.

Hernija diskus je zdrs medvretenčnega diska iz svoje pravilne lege, le ta pa pritiska na živec, kateri javlja bolečine. V večini primerih se disk sam vrne nazaj v svojo lego, v določenih primerih pa je potrebna urgentna kirurška operacija. Pogostejši so primeri ledvene in vratne hernije. Bolezen povzroča težave različnim poklicnim skupinam..

Zaradi tega čuvajte svojo hrbtenico, v primeru težave ukrepajte preje, da  bolezen ne doseže svojega maksimuma!

POMEMBNO: Vsako vretence je povezano z določenimi organi – bolečine  hrbtenice so lahko odraz tudi bolezni določenega organa!

Zdravljenje

RADIOSTEZIJSKI PREGLED SPALNICE, PISARNE

Omogoča detekcijo – meritev sevanj in alternativne rešitve, iskanje vzroka bolečin, obsega izdelavo skice sevalnih pasov, analizo in svetovanje!

Zlasti vodne žile in kozmično sevanje vplivajo slabilno na kosti in hrbtenico, povzročajo bolečine gibalnega aparata – rame, roke, kolke, kolena (noge in sklepe), deformacije – iskrivljenosti ter tudi rakava obolenja (tumor, levkemija, kostni rak – nepojasnene kronične bolečine po kosteh.. ). Odvisno je v kaki strukturi, jakosti in položaju se nahajajo sevanja glede na telo med spanjem ponoči.
Primeri iz prakse tudi kažejo velikokrat težave po samo eni strani telesa (napr. cela desna ali leva stran telesa v bolečinah). Alternativno zdravljenje bolezni hrbtenice ima dobre rezultate.

PRIPOROČAMO NARAVNO ODPRAVLJANJE IN ZDRAVLJENJE BOLEČIN V HRBTENICI:

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (pogost vzrok za težave, bolezni in kronične bolečine hrbtenice je zemeljsko sevanje, saj delujejo na telo ponoči, med spanjem)

Diagnostični energetski alternativni pregled Aure GDV hrbtenice (omogoča tudi  vpogled v stanja – slikanje: vratni -prsni -ledveni predel hrbtenice in celostni pregled organov telesa)

BIOSTIMULATOR – bioenergijski stimulator organizma, zmanjšuje bolečine v hrbtenici, izboljšuje spanje

Bioenergija / bioterapija alternativno zdravljenje z bioenergijo deluje tudi na daljavo (proti bolečinske terapije za išijas, bolečina v križu, diskus hernija, bolečine po nogi, mravljinčenje po nogah, mravljinci po rokah, ciste in tumor na hrbtenici, prirojene deformacije hrbtenice..). Bioenergetik zmanjša potencial usmerjeno na mestu bolečine.

Biofrekvenčna terapija ORGANETIK (terapija za odpravljanje bolečin v hrbtenici z frekvencami)

Imam kronične težave z hrbtenico zaradi stenoze (zožan hrbtenični kanal), hude okvare in bolečine, čakam na operacijo. Zaradi bolečin sem poiskala vašo pomoč, že po drugi obravnavi so se bolečine zmanjšale,ponoči sem po dolgem času spala.  Oceno izboljšanja  z 1-10 ocenjujem z 8. Marinčič A.

” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEČINA IZVIRA, KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

Življenje brez bolečine je lažje lahko že danes!

• SLIKA PRIKAZUJE KOZMIČNO SEVANJE, KATERO POVZROČA BOLEČINE HRBTENICE, BOLEČINA V VRATU, VRATNE HRBTENICE, LEDVENI DEL HRBTENICE IN KRONIČNE BOLEČINE V KRIŽU, TRTICE;

slika-hrbtenica primer kozmičnega sevanja