Pljuča

Simptomi

PLJUČA / PULMO, BOLEZNI, VZROKI IN, ALTERNATIVNO  NARAVNO ZDRAVLJENJE PLJUČ- ASTME IN BRONHITISA

pljuca Imate pogosto kronično vnetje pljuč (pljučnica), vnetje grla, nosu in ušes, vas muči astma, bronhitis?

 

Je kašelj ponoči med spanjem izrazitejši, je prisotno težko dihanje in dušenje, stiskanje ali piskanje v prsih? Imate pogosto jutranji glavobol?

 

So simptomi in znaki za težave z pljuči še vedno prisotne kljub preiskavi, da so pljuča zdrava in vas še vedno duši?

Redkeje so za to lahko vzroki strdki v pljučih oz. pljučna embolija in pljučni edem – zastajanje vode, zlasti če ste tudi srčni bolnik.

 

Težave in bolezni pljuč (astma, bronhitis, težave z dihanjem) so na duševni ravni povezane z žalostjo, ki zavira energijo, povzroča zastoje, upada volja. Ostale pljučne bolezni so emfizem in pljučni rak ter KOPB (kronično obstruktivna bolezen pljuč), cistična fibroza – genetska motnja pri otroku.

Motnje pljuč v energetskem pretoku so povezane z občutkom nebogljenosti, zavrženosti, zato razvijemo zamerljivost, pretirano občutljivost, tudi občutek, da daješ več kot dobiš.

pljucaSIMPTOMI IN ZNAKI PLJUČNIH TEŽAV:
Alergije (občutek dušenja, piskanje, slaba kapaciteta pljuč..)
Dispnoa – oteženo dihanje, lovljenje sape (tudi primanjših naporih, včasih gre  lahko tudi za  pljučna embolija-pljučni strdki)
Piski, hropci v pljučih (običajno znaki astme, ki jih ima astmatik)
•Bolečine v prsnem košu (bolečine popljučnice, rebrna mrena)
dolgotrajen neproduktiven suh kašelj in ponavljajoč lahko povzroča tudi emfizem pljuč – znaki za bronhitis kot tudi rak)
•Cianoza (modrikavost, obraz, uhlji, udi)
• Pljučni edem – zastajanje vode posebej ko gre za okvare srca

 

Namig: če so težave z pljuči, se izogibajte mleku
POGOSTI SKRITI VZROKI BOLEZNI PLJUČ – DIHAL, KAKO JIH ODPRAVITI?

 •Ste pomislili, da spite na nezdravem mestu, da lahko zemeljsko sevanje v  prsnem košu moti pravilno energetsko delovanje pljuč in tako povzroča kronične pljučne bolezni? Imate že obstoječe zdravljenje astme, bronhitisa, pa ne pomaga?

 

Veliko pozornost je treba nameniti tudi na ponavljajoča se kronična obolenja kot je denimo pljučnica, kjer so vzroki pogosti v škodljivih zemeljskih magnetnih poljih – sevanjih, kateri vplivajo na nas ponoči, med spanjem.

ODPRAVITE VZROK, NE POSLEDICE!

TEŽAVE S PLJUČI SO ZELO PODOBNE TEŽAVAM SRCA- KAKO LAHKO UGOTOVIMO, ALI GRE ZA PLJUČNA OBOLENJA?
• Priporočamo naš preventivni alternativni pregled pljuč z Aura GDV sistemom.
KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE PLJUČ?
• Naravno pomoč pri pljučnih obolenjih priporočamo kot metodo zdravljenje pljuč z bioenergijo. Običajno se že po prvi terapiji izboljša delovanje pljuč, ne glede na obliko bolezni. Ljudje občutijo takojšnje olajšanje dihanja, zmanjšajo se simptomi oz. znaki bolezni.
Sara je iz dneva v dan boljša po vaši terapiji na daljavo, tako krvni izvidi kot slika pljuč. Hvala vam za tako hitro ozdravitev, se tudi zdravniki čudijo tako hitremu napredku..lp Katja
SPOZNAJTE PRAVI VZROK ZA BOLEZNI IN TEŽAVE PLJUČ Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJ! PRIPOROČAMO TUDI OGLED TV ODDAJE TUKAJ..

Dihala

Pljuča so iz cevčic in mehurčkov, imajo dve polovici: levo in desno pljučno krilo, med obema leži v prsni votlini srce. Pljuča so pokrita z tanko mreno, ki je dvojna: notranja – pljučna mrena, popljučnica, zunanja pa je rebrna mrena.

bronhoOrgane, skozi katere vstopa kisik iz vdihanega zraka v kri in kjer izstopa iz krvi ogljikov dioksid, imenujemo dihala. Pljuča ležijo v prsni votlini. Do njih vodi dihalna pot, to je nosna votlina, žrelo in sapnik. Zrak vdihavamo skozi nos (najbolj priporočljivo in zdravo, saj se vdihani zrak očisti, segreje in nos deluje kot filter pred umazanijami, mikrobi) ali skozi usta.

Dihanje skozi usta zlasti med spanjem povzroča sušenje ustne sluznice, zjutraj imamo občutek “suhih ust”, posledica je lahko tudi smrčanje.
Težave povezane z pljuči so lahko slabša kapaciteta pljuč, dolgotrajen kašelj, astma, bronhitis, piskanje v pljučih, hitro, kratko dihanje, bolečine v pljučih in dušenje so pogosti simptomi in znaki, kateri zahtevajo zdravljenje  astme kot bronhitisa;

Pljučnica je zelo nevarna bolezen, pomeni vnetje pljučnega tkiva.
Zlasti nevarna je pljučnica za otroke, malčke-dojenčke in starejše ljudi. Znaki za pljučnico so različni, od bolečin hrbtnem delu, vročina, slabo počutje, žeja, nezmožnost dela, v določenih primerih so pa tudi zelo prikriti – brez vročine (atipična bolezen).

Astma

ASTMA, ASTMATIK

astmaAstma je bronhitis s katarjem, ki prizadane bronhialne cevke- bronhiole. Pljuča so zelo občutljiv organ in vsako draženje (sploh pri občutljivejših osebah) kot so cigaretni dim, megla in vnetja lahko povzročijo težave.

Starejši izraz za astmo je naduha. Težave povezane s pljuči pri astmi in se pojavljajo različni simptomi kot znaki so: težje dihanje, težji vdih, lahko tudi težji izdih (respiratorna insuficienca), hitro dihanje, občutek, da dobimo premalo zraka, piskanje v pljučih;
Težave so običajno večje zvečer in zjutraj.

Imel sem težave z astmo, težkim dihanjem, glavobolom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi terapiji, kar je bilo zame neverjetno, ker sem hud astmatik.. Neverjetno! Aljoša Šček

 

Te težave so lahko tudi v povezavi z številnejšimi prehladi zgornjih dihalnih poti – nos, sinusi, grlo. Alergijska astma pomeni, da jo povzročajo določeni alergeni (cvetni prah, hrana..).
Astmatik mora biti torej pozoren tudi na vrsto prehrane v primeru alergije, živalska dlaka, cvetni prah, pršica, itn., odvisno kaj izzove astmatičen napad.
Običajno tudi ne more opravljati težjih del, naporov, vse pa je odvisno, kako visoka je stopnja bolezni, torej ali astma nastopa v blažji ali hujši obliki.
Apneja je oblika izpada dihanja, prekinitev ( med spanjem, povzroča motnje s spanjem, pogosto tudi smrčanje zaradi običajno zožitve dihalnih poti), tako, da prizadetega prebudi in ga “PRISILI” v dihanje.
•koristni čaji pri pljučnih obolenjih so: materina dušica, timijan, bezeg

ZADIHAJTE Z POLNIMI PLJUČI ŽE DANES – IZBERITE ALTERA PAKET STORITEV!

Zdravljenje

PRIPOROČAMO NARAVNO IZBOLJŠANJE DELOVANJA PLJUČ:

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

• Meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  v prsnem košu pogosto povzročajo različna obolenja pljuč, alergije, kronično vnetje)

Diagnostični energetski pregled – slikanje Aure GDV (vključuje preventivni alternativni energetski pregled  pljuč, sapnika tudi v zgodnjem stanju, ko še ni prisotnih simptomov ali znakov bolezni..)

Bioenergija / bioterapija deluje tudi na daljavo (alternativna naravna pomoč in zdravljenje za emfizem, bronhitis, alergijska astma, rak pljuč, kroničen kašelj, piskanje v pljučih, bolečine v prsnem košu, pljučni edemi, embolija- strdki v pljučih ..)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo težave in bolezni pljuč (kot so astma, alergijska astma, bronitis, pljučnica, emfizem, težko dihanje) Bioenergetik izboljša pljučno funkcijo.

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA”

 Lažje dihanje, boljša kvaliteta življenja že danes..

Slika prikazuje križanje kozmičnega sevanja na pljučih
GEOPATOGENO SEVANJE V PRSNEM PREDELU LAHKO POVZROČA PLJUČNE MOTNJE IN BOLEZNI PLJUČ
pljuca