Bolečine v ramah, vratu in sklepih

 

Vas mučijo težave, kronične bolečine v ramah, otrdelost vratu in ostalih sklepih,ne veste kako jih naravno odpraviti? Je prisotna obraba hrustanca v levi ali desni rami, kalcinacija, vnetje in ne morete vzdigniti roke, vam bolečina v rami ovira tudi spanje, je prisotno mravljinčenje leve ali desne roke zlasti ponoči med spanjem v mirovanju?

 

bolecine v rami in vratuPriporočamo naravno zdravljenje za odpravljanje vnetja in bolečine v rami ter v vratu (heksenšus) in ostalih sklepih z bioenergijo.

Bioenergija učinkovito sprošča mišice v vratu in ramenih, ko gre bodisi za artritis -vnetje, kalcinacije v sklepih in ali, ko je prisotna artroza – obraba ramenskega sklepa in bolečina, ter ko vam redne vaje za vrat in ramenski obroč ne pomagajo in bolečina vztraja..

KAKO NARAVNO ODPRAVITI STALNE BOLEČINE V VRATU, MRAVLJINČENJE V OBEH ROKAH IN RAMENIH, OSTALIH SKLEPIH, KAJ POMAGA?

V bioenergijskem smislu na vratu ali rami nastajajo zastoji energije, kar povzroča močnejše, ostre, pekoče bolečine zaradi povečanega potenciala rame in obratno, ko gre za obrabo sklepa- hrustanca v ramenu. Bioenergija vsebuje vsa potrebna domača “protibolečinska zdravila in čaje”. Ko je bolečina v rami odpravljena ali zmanjšana, je večja gibljivost sklepa takojšnja- kar lahko preverite sami-lažje in višje lahko vzdignete roke v različne smeri, ali obrnete vrat v večjem oz. maksimalnem odklonu po terapiji.

Sproščenost vratnih živcev pa omogoča boljše spanje ponoči, ker niso več prisotni mravljinci v roki, podobno velja tudi za eventuelni stalen glavobol, ko je prisotna vrtoglavica, tinitus – šumenje v ušesih…Le to so lahko le simptomi, znaki posledice obrabe – okvare vratnih vretenc kot je vratna hernija, ukleščen živec v vratu. Bioterapija učinkovito odpravlja bolečine brez stranskih učinkov, kot jih imajo običajno sredstva proti bolečinam, saj le ta “samo maskirajo bolečine” v rami ali vratu in ne vzrok zanje.

Obsevanje prizadetih sklepov z bioenergijo vspodbudi ponovno reprodukcijo hrustanca. V primeru, ko gre za obrabo ramenskega obroča, otrdelost sklepov, ko ni moči v roki, so prisotni mravljinci v prstih rok, priporočamo po potrebi več ciklov terapij.

NAJ VAS NE OVIRA BOLEČINA – ŽIVLJENJE JE LAHKO LAŽJE!

 

Izboljšanja so pogosto že po prvi bioterapiji, bolečine se bodisi zmanjšajo ali celo odpravijo, odvisno od predhodnega stanja. Bioenergetik deluje tudi na daljavo!

BOLEČINE V VRATU, MRAVLJINCI V ROKI IN GLAVOBOL

Zelo pogosto se bolečina širi v ramo zaradi vratnega predela. Težave z vratom lahko povzročajo tudi stalne glavobole, težave z vidom, vrtoglavice. Največkrat je vrat vzrok za mravljinčenje rok, prstov na roki tudi med spanjem ponoči, redkeje pa gre za sindrom karpalnega kanala. Mravljinci po rokah se lahko selijo bodisi iz palca, kazalca, sredinca , prstanca ali mezinca proti rami. Pogosto se dogaja, da ni “moči ” v roki, težko stisnete dlan in vam predmeti “padajo” iz rok.

Vzroki za zakrčenost vratnih mišic in s tem “trd vrat” so lahko prisilna drža (na delovnem mestu), pogosto pa obstajajo “nevidni”, kateri vplivajo na nas prav ponoči med spanjem in jih imenujemo geopatski, katere lahko strokovno tudi identificiramo – odkrivamo na podlagi naše dolgoletne prakse in izkušnje.

Več o tem, kakšni so simptomi, znaki in skriti vzroki stalnih bolečin najdete tu..

 

Imam močno obrabo levega ramena in bolečine v desni rami. Že po prvi terapiji se mi je zelo izboljšalo stanje. Bolečine so popustile in ne rabim več protibolečinskih tablet. Moja ocena o izboljšanju zdravstvenega stanja od 1-10 ocenjujem z 10.  Ana Marija Žorž

 

DOLGOROČNO PRIPOROČAMO:

BIOSTIMULATOR – bioenergijski pripomoček, deluje protivnetno in protibolečinsko, odpravlja tudi geopatske vzroke in tako izboljšuje tudi spanje ponoči..

•Alternativni pregled vratne hrbtenice z slikanjem Aure Gdv. V auri človeka so zapisi, žarišča bolezni vidna tudi veliko pred nastankom v fizični obliki. Pregled aure omogoča celostni pregled telesa tudi organov in žlez. (pregled za srce, jetra, pljuča, ščitnica in ostalo..)

Redkeje so stalne bolečine v vratu in rami lahko odraz tudi resnejše bolezni organov. Denimo močna bolečina, katera ne pojenja v desni rami je lahko povzročena zaradi raka jeter ali tudi raka pljuč (lahko tudi v levi rami).

Simptomi in znaki, katere povzroča bolečina in mravljinčenje v levi roki in levem ramenu so lahko znanilci za bolezen srca– infarkt.

 

KAJ JE OBRABA RAME – ARTROZA, OSTEOARTRITIS?

Zaradi lažjega premikanja in s tem gibljivosti  se med  stiki kosti nahaja sklepni hrustanec. V primeru obrabe sklepov pa prihaja do zginevanja hrustanca, tako da je kost v stiku z kostjo, kar pa seveda povzroča neznosne bolečine tudi otrdelost. Obraba in s tem bolečina lahko prizadane katerikoli sklep, običajno je pogostejša v kolenih, kolkih in vratu  ter seveda v levi ali desni rami, komolcu, zapestju in prstov  po rokah, pri dvigu roke…

KAJ JE ARTRITIS?

Simptomi, so odvisni  od vrste artritisa. Skupni so bolečine v različnih sklepih (ramenih, komolcih, vratu, kolenih…). Vsaka vrsta artritisa ima nekaj edinstvenih simptomov. Ti znaki običajno so: otekanje sklepov, pordelost kože okoli prizadetih sklepih,  zmanjšana gibljivost- otrdelost v prizadetih sklepih, povzročeno zaradi vnetja.
Bioenergija se priporoča tudi za odpravljanje bolečin v križu in nogah. Ukleščen živec v hrbtu, hernija diska povzroči, da se bolečine tako selijo v nogo, tudi v primerih, ko gre za zožan hrbtenični kanal.
POVEČAJTE GIBLJIVOST SKLEPOV NARAVNO IN ODPRAVITE UČINKOVITO KRONIČNE BOLEČINE V SKLEPIH ALTERNATIVNO ŽE DANES, KO VESTE, KAJ POMAGA TAKOJ IN JE BOLEČINA NEZNOSNA TUDI PONOČI MED SPANJEM!

 

“ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996”