Glavobol migrena

Simptomi

 ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE KRONIČNIH MIGREN IN GLAVOBOLOV NA NARAVEN NAČIN

 

glavobol med spanjem

GLAVOBOL IN MIGRENA – so najpogostejše oblike bolečine glave, velikokrat tudi ponoči, med spanjem.

Imate kronične težave z glavobolom in migreno, imate stalen stres, vas zjutraj pogosto zbudi glavobol ali migrena? Redkeje so vzroki bolečin tumor v glavi.

 

Kakšni so pogosti skriti vzroki za bolezen glave ter kakšno je učinkovito naravno alternativno zdravljenje stalnega glavobola in kronične migrene?

Znani sprožilci za migrenski napad so sladkor (čokolada) in alkohol, vendar obstajajo še drugi dejavniki, zaradi katerih se kroničen glavobol in migrena pogosto ponavlja navkljub izogibanju “sprožilcev” v prehrani.Redki glavoboli ali migrene niso pretirano zaskrbljujoči, problemi pa so, ko vas stalno boli glava, zlasti v kombinciji omotica, vrtoglavica – težave z vidom (denimo dvojni vid, kar so možni simptomi in znaki za možganski tumor). Težave z glavo so prisotne tudi pri otroku (otroške migrene), na samo pri odraslih.

Imel sem težave kot so astma, kroničen glavobol, težave z vratom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi vaši terapiji…  Aljoša Šček, Kamnik

 

KAKO NARAVNO ZDRAVITI – ODPRAVITI MIGRENO, KRONIČEN GLAVOBOL, MIGRENO ALI ZMANJŠATI POGOSTOST?

SPOZNAJTE, KATERI SO SKRITI VZROKI ZA POGOSTE BOLEČINE GLAVE:

Ti drugi dejavniki ali bolje vzroki na katere ne morete vplivati, a ti vplivajo na nas ponoči med spanjem so – zemeljska sevanja, katera lahko merimo in povzročajo tudi hujše oblike kot so tudi tumor na možganih, pogosto tudi bolezni, katere veljajo za “neozdravljive”. Prav zato je potrebno ozdraviti vzrok, da se bolezni ne vračajo in je zdravljenje učinkovitejše! Določeni znaki, da se nahajate na vodnih žilah so jutranji glavobol, dnevna slabost in vrtoglavica, ste popolnoma brez energije. Ker so sevanja stalna, so tudi težave z glavo stalne, dolgoročno pa lahko to privede do večjih razsežnosti.

Simptomi in znaki  glavobolov  – bolečine v glavi so špikanje, ostre ali tope bolečine, najpogostejše so locirane v čelu, bolečina v zatilju in vrhu glave.

 

 VRSTE GLAVOBOLOV (TIPI):

h•Tenzijski glavobol (ta oblika glavobolov je najpogostejša).

Vzroki za kronične glavobole so lahko tudi prekomeren stres, preobremenjenost, povečane psihične aktivnosti človeka;
• Migrena glavobol (simptomi so močne bolečine v določenem predelu glave, utripanje, razbijanje srca, bruhanje, slabosti)
Migrenski napad lahko traja več ur ali dni.

•Aura glavobol (simptomi so videnje prizadetega črtic, pik, svetlikanje)
•Jutranji glavobol (pogosto so težave  geopatogena sevanja, motnje spanja, nespanje, motnje dihanja)
• vrtoglavica, omotica

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

KAKŠNE SO REŠITVE ZA NARAVNO ZDRAVLJENJE – ODPRAVLJANJE KRONIČNIH GLAVOBOLOV IN MIGRENE?

Pogosti vzroki glavobolov in migren so zemeljska sevanja podvodnih žil na predelu glave, kateri povzročajo bolezni glave različnih kot tudi kroničnih oblik in rakavih oblik – možganski tumor, ne glede na starost in se lahko pojavi tudi pri otroku.

KAKO UGOTOVITI BOLEZENSKI VZROK ZA POGOSTE TEŽAVE GLAVOBOLOV, JE V OZADJU BOLEZEN?

Priporočamo naš prevenitvni alternativni pregled – slikanje glave z sistemom Aura GDV (pregled možganskega področja, epifize, hipofize, oči, vratne hrbtenice, trebušne votline in organov- celostna preiskava telesa in alternativna diagnostika).

Pogosti vzroki glavobolov in migren so namreč tudi v vratni hrbtenici, trebušni votlini, zaradi težav z očmi, redkeje so vzroki kot je tumor v glavi ali  na žlezah kot je epifiza, hipofiza..

• Priporočamo tudi naš celostni paket protibolečinske terapije alternativno zdravljenje kroničnih glavobolov in migren z bioenergijo! Deluje tudi na daljavo! Učinkovito odpravljanje bolečin pri vseh vrstah bolezni glave.

 

Pogosto jemanje protibolečinskih tablet za lajšanje glavobola ne odpravi vzroka, zato se simptomi in znaki vračajo!

• Za dolgoročno stanje pa priporočamo uporabo BIOSTIMULATOR – inovativna bioenergijska tehnologija, pripomoček za lajšanje glavobolov in migren, kateri deluje protibolečinsko in protivnetno.

Imela sem vsakodnevne  težave z jutranjim glavobolom in spanjem, z uporabo Biostimulatorja so jutranji glavoboli redkejši, spanje se je tudi izboljšalo, lp Perme

“ŽIVLJENJE BREZ BOLEČIN JE LAŽJE LAHKO ŽE DANES..!”

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER GLAVOBOL IZVIRA”

Vzroki

KRONIČEN GLAVOBOL, MIGRENA Z AURO, VRTOGLAVICA , ZNAKI
h1Glavobol prizadane občasno veliko večino ljudi, vzroki za glavobol so številni, tudi neraziskani.

V praksi Radiestezija so pogosti vzroki za stalne, ponavljajoče se bolečine v glavi  obremenilna zemeljska sevanja, zlasti če potekajo v predelu glave, vratu (živčevje) med spanjem ponoči.

Povzročajo probleme z vratnimi vretenci (zelo pogost pojav-simptomi se kažejo v težavah z očmi -motnje vida, grlom, ušesi – vrtoglavica)

 

Kronicna utrujenostKAKO VPLIVAJO ZEMELJSKA  SEVANJA NA TELO?

Naša kri vsebuje železo.  Železo in magnet reagirata medsebojno. V primeru, da se nahajamo na škodljivih poljih zemeljskih sevanj med spanjem, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije – nepravilnosti v funkciji organa (hiper- hipo funkcije organa) že  na celičnem nivoju (benigne ali maligne spremembe), kar pa vodi do bolezni izpostavljenega organa/žleze.

 

Obstaja torej več vrst ali tipov glavobolov, razlikujejo se glede na jakosti, dolžino trajanja, po obdobju. Pri glavobolu gre za bolečine živčevja in napetosti žilja, možgani ne bolijo. Glavoboli prizadanejo običajno večje število žensk kot moških. Težave glave se lahko kažejo tudi kot vrtoglavica, omotica, omedlevica, šumenje v ušesih, piskanje v glavi, zbadanje v glavi, ostre in ali tope bolečine v glavi, stiskanje v glavi, cmok v grlu…

Redki, manjši in blagi glavoboli ( nekajkrat letno, denimo tenzijski glavobol) ne predstavljajo pretirane skrbi, problemi predstavljajo kronični glavoboli, stalne migrene, ki so lahko posledica kake bolezni, poškodb glave in jih je potrebno jemati resneje in obiskati zdravnika.

Tudi daljše obdobje vrtoglavice, omotice, omedlevice je treba vzeti resneje. Jutranja vrtoglavica (ko vstanete iz postelje,občutek je, da se “vrti” v glavi) je lahko tudi povezana z krvnim tlakom (lahko nizek krvni tlak); Ostale težave so lahko tudi šumenje v ušesih, slabosti kot denimo omotica so lahko a ne nujno povezane z krvnim tlakom (visok-nizek, nihanje krvnega tlaka).

Dolgotrajno jemanje tablet proti bolečinam glave ne reši vzroka, maskira le simptome, ne odpravlja pa vzroka!

 

Z našimi strokovnimi radiestezijskimi meritvami sevanj podzemnih voda, Hartmannove mreže, katerim smo podvrženi med spanjem je moč odkriti vzrok za bolezni glave ( stalni glavoboli, migrene in v določenih situacijah hujše kombinacije intenzitet sevanja povzročijo lahko tudi tumor na možganih).

 

Tumor

BOLEZNI GLAVE, TUMOR

dBolezni glave (možganski predel, možganski tumor) je treba resneje obravnavati. Alzheimerjeva bolezen, demenca, Parkinsonova bolezen, Epilepsija, shizofrenija, so bolezni možganskega področja.

Možganski tumor prizadane tako mlajšo kot starejšo populacijo. Raziskave zdravstvenih ustanov kažejo, da je denimo pri otrocih pogosteje možganski tumor  (benigen ali maligen) malih možganov, pri starejši populaciji pa je pogostejši tumor na velikih možganih.

Simptomi in znaki, kateri lahko kažejo na možganski tumor so lahko: Pogosta vrtoglavica in slabost (prisotnost tudi bruhanja, splošno slabo počutje) omotica in omedlevica, kronični močni glavoboli, motnje v vidu, motnje v gibanju- motorika telesa in duševne motnje . Če se kronično ponavljajo navedeni znaki se je potrebno obvezno posvetovati z zdravnikom. Drugi dejavniki so lahko zamašene vratne žile kot tudi v glavi, prisotnost  krvnih strdkov. Več o zamašenih žilah najdete tu..

PRIPOROČAMO: Naš preventivni alternativni pregled – slikanje glave – možganov z sistemom Aura GDV. S tem lahko ugotovimo, ali težave izvirajo iz možganskega področja in ali iz trebušne votline kot tudi iz vratne hrbtenice;

 

Moj oče nima več glavobolov, bolje tudi hodi. Po 4. ciklju bioterapije na daljavo tudi bolje vidi. Ima metastaze na možganih, rak pljuč.Pozdrav, Irena Č.

 

Vrtoglavica, omotica, omedlevica je lahko tudi kakšen stranski učinek določenih zdravil. Več o tem najdete tu..
Blokade v predelu glave predstavlja 7. in 6. čakra.

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE O POGOSTIH SKRITIH VZROKIH ZA BOLEZNI:

 

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA”

Priporočamo

POGOST VZROK – SEVANJE V PREDELU GLAVE  IN VRATU

STE POMISLILI, DA LAHKO ŠKODLJIVO SEVANJE V PREDELU GLAVE POVZROČA STALEN GLAVOBOL RAZLIČNIH OBLIK, STALNE MIGRENE IN TUDI MOŽGANSKE TUMORJE , VRTOGLAVICA, TER PREDSTAVLJA MOŽEN VZROK? (slika spodaj predstavlja vodni tok in hartmanov križ na predelu glave)

pozicija postelje

pozicija postelje

Priporočamo  naravno odpravljanje kronične bolečine glave kot alternativno zdravljenje:

MERITVE SEVANJ spalnice, pisarne (sevanje je pogosti vzrok za kroničen -pogost glavobol, nastanek možganskih tumorjev)

•SLIKANJE AURE GDV– energetski pretok organov omogoča vpogled tudi v :
GLAVA – možgansko območje, hipofiza, epifiza, hipotalamus, endokrini sistem, živčni sistem, oči, nos, uho, čeljust, mandlji, ščitnica, žrelo; ter ostale predele -organe telesa

Slikanje Aure, avričnega biopolja organov in žlez predstavlja hkrati možnost preventivnega vpogleda na energetsko stanje organov in žlez, tudi ko bolezenski znaki še niso odkriti ali zgodnje odkrivanje težav– zgodnji preventivni alternativni pregled in s tem tudi alternativno zdravljenje.

Bolezni glave lahko povzročijo več težjih bolezni, vse težje oblike se nanašajo predvsem na možganski predel. In prav možgani so vesolje, predstavljajo pojem veličine in tudi veliko še neodkritega.

BIOENERGIJA (bioenergijska terapija/ bioterapija  – alternativno zdravljenje deluje tudi na daljavo za kroničen glavobol, migrena, vrtoglavica, možganski tumor, hitrejše okrevanje bodisi po operacijah) ,alternativno zdravljenje z bioenergijo migrene, glavobola, migrene z odpravo vzroka

Več o živilih z škodljivimi E-ji, kateri lahko povzročajo bolezni in bolečine glave, glavobol, vrtoglavica, migrena, omedlevica, omotica in migrenske napade, najdete tukaj

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE IN SIMPTOMOV!

” Altera, vaša prva alternativna izbira,  ko zdravje ni naključje- z Vami že od 1996

Zemeljsko sevanje v predelu glave povzroča stalne glavobole,  ponavljajoče se migrene, motnje spanja in pa tudi možganske tumorje pri osebi “B”

altera12