Ščitnica, znaki, simptomi

MOTNJE V DELOVANJU ŠČITNICE, VZROKI IN ZDRAVLJENJE BOLEZNI

Ščitnica je majhna žleza, a lahko povzroča velike težave, lahko pa je povečana kot golša. Pretirano delovanje – hipertiroza, kot premajhno delovanje – hipotiroza ima velik hormonski vpliv na dogajanje v telesu, stalno nihanje telesne temperature. Simptomi ali znaki nepravilnega delovanja za hormonske motnje ščitnice, rak na ščitnici, vnetje ščitnice, ciste, sindrom Hashimoto, Gravesova bolezen, so številni, več v nadaljevanju. Naravno alternativno zdravljenje bolezni ščitnice z bioenergijo daje dobre rezultate, zlasti če so odstranjeni vzroki. Ti so pogosto geopatske narave.

 

AVTOIMUNSKA BOLEZEN, OKVARA IN TEŽAVE ŠČITNICE, KOT SO HIPERTIROZA IN HIPOTIROZA IMAJO SLEDEČE SIMPTOME IN ZNAKE, KATERE POVZROČA NEPRAVILNO DELUJOČA ŠČITNICA:

s bolezni srca – hitro bitje srca in okvare, aritmija, visok krvni pritisk

Težave z presnovo, metabolizem / driske, pogosto odvajanje blata

• Izbuljene oči, izpadanje las, hrapava koža

•vpliv na ženske menstruacije, zanositev- neplodnost in težave s tem

• Cmok v grlu

• Pridobivanje na teži ob normalni/ enaki prehrani  (premalo delujoča ščitnica  – hipotiroza)

• Izgubljanje na teži (preveč delujoča ščitnica – hipertiroza)

simptomi-znaki scitniceNihanje telesne temperature kot mrazenje – so simptomi za obolenje ščitnice povzroča tudi, da ljudi stalno zebe, drug ekstrem pa, da jim je stalno vroče, se potijo, skupno pa je, da so brez energije Bolezen imajo tako moški kot ženske in otroki;

Motnje spanja, depresija

Povečana ščitnica – golša (običajno raste golša navzven, redkeje pa v notranjost, kar lahko rezultira tudi tako, da so znaki pogosti kašelj, pljuča pa so brez posebnosti, zdrava).

Hashimoto sindrom – avtoimuno vnetje ščitnice (običajno obolevajo ženske po 50. letu, nosečnost jo tudi pogosto sproži. Dolgo časa se hashimotov sindrom razvija neopazno, brez simptomov, torej brez kake težave. Negativni dejavniki so tudi kajenje in stres.

To so prvi očitni simptomi in znaki nepravilnega delovanja ščitnice.

Preberite si več o pogostih vzrokih za obolenje ščitnice, o pregledu z Aura GDV o bolezni ščitnice tukaj…

KAJ LAHKO NAREDITE ZA NARAVNO URAVNAVANJE DELOVANJA ŠČITNICE?

POGLEJTE SI, KATERI SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA TEŽAVE S ŠČITNICO IN BOLEZNI:

Pogosti vzroki za preveč kot premalo delujočo ščitnico so škodljiva zemeljska sevanja.

altera14Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu vratu med spanjem in povzroča različne motnje, bolezni in okvare ščitnice.

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje obremenjenosti na tem predelu.

Situacijska slika sevanja- kombinacija Hartmann in vodna žila na vratnem delu (ščitnici)

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi tumor, rak ščitnice. Tu so simptomi oz. znaki pogosto povečane bezgavke na vratu “brez  posebnega razloga”. (za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije; Njene težave oz. spremembe v delovanju se kažejo tudi kot povečana ščitnica ali golša tako pri odraslih kot otrocih. Tu se nahaja pogosto odgovor, kako naravno odpraviti težave z ščitnico, da dela preveč kot premalo, zakaj so te nastale in  zdravljenje ščitnice ni tako učinkovito…

Sevanje hkrati slabi imunski sistem človeka, tudi tako, da deluje proti lastnemu telesu – avtoimunska bolezen različnih oblik! Za zdravljenje raka, tumorja ščitnice in vnetja je tako zelo pomembno odpraviti skriti vzrok, kateri tako pogosto onemogoča učinkovito ozdravljenje!

 

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje ščitnice tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metode zdravljenja; Radiestezijski pregled spalnice-pozicije postelje tako omogoča naravno uravnavanje delovanja energije ščitnice, ko je ta razbremenjena.

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM – NARAVNO ZDRAVLJENJE ŠČITNICE”

Priporočamo storitve Altera, naravno izboljšanje funkcije ščitnice in odpravljanje težave s ščitnico:

kronicna utrujenost•RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljska sevanja so pogosti vzroki za kronično obolenje, okvare in motnje ščitnice – avtoimuno vnetje, rak)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v stanje organizma – preventivni energetski alternativni pregled ščitnice – tudi ko težave – simptomi kot znaki še niso razviti..)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje z bioenergijo bolezni ščitnice, hipertiroze ali hipotiroze, preveč ali premalo delujoča ščitnica, naravno uravnavanje delovanja, povečana ščitnica, raka ščitnice  na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996”

 

PRIPOROČAMO OGLED VIDEA, KAKO JE MOGOČE ODKRITI, ALI TEŽAVE POVZROČA ŠČITNICA…