Bolečine v križu

 ZDRAVLJENJE BOLEČINE V HRBTENICI IN NOGAH, VRATNA IN LEDVENA HERNIJA DISKUS

 

Kronična bolečina v križu in nogah ter v vratu občasno povzroča težave skoraj pri vsakem  človeku; Pri enih se bolečine sprožajo ponoči med spanjem ali zjutraj, pri drugih čez cel dan. Za odpravljanje kronične bolečine v hrbtenici, išijasa, mravljinčenje rok ali nog  je za celovito zdravljenje hrbtenice smiselno odpraviti pogosti vzrok bolečin…

hernijaTi vzroki nastajajo pogosto prav ponoči med spanjem. Naraven način zdravljenja bolečin zajema človeka v celoti- od psihe do fiziologije.

Vzroki, da so stalni problemi z hrbtenico so lahko tudi kalcinacije – nabiranje kalcija v kosteh, v sklepih in mišicah. Fizikalni “skriti” vzroki za kronične hrbtenične težave, stalne bolečine v mišicah kot bolezni so pogosto geopatske narave.

 

Kako odpraviti kronične bolečine v križu in nogah ali zmanjšati probleme in hitreje okrevati, odpraviti/ zmanjšati ukrivljenost hrbtenice (kifozo,lordozo, skoliozo..) ali ponavljajoče se težave?

 

Priporočamo naravno pomoč- alternativno zdravljenje bolečin z bioenergijo tudi po operacijah, poškodbah za hitrejše okrevanje in rehabilitacijo, kjer so učinki velikokrat takojšnji, že pri prvi protibolečinski terapiji! Naraven, učinkovit in varen način odpravljanja bolečin pri vseh vrstah bolezni hrbtenice in mišic- išias, vratna in ledvena hernija, otrdel vrat in sklepi, spinalna stenoza in ukrivljenost – ravnanje hrbtenice: lordoza, kifoza, skolioza -brez stranskih efektov! Dolgotrajne bolečine povzročajo tudi depresijo, otopelost, motnje spanja… Alternativna terapija proti bolečinam v hrbtenici deluje tudi na daljavo!

ŽIVLJENJE JE LAHKO LAŽJE – OMOGOČITE TELESU GIBANJE IN PROŽNOST, BOLJŠE POČUTJE IN ZDRAVJE ŽE DANES! DOLGOROČNO PRIPOROČAMO TUDI PRIPOMOČEK ZA LAJŠANJE STALNIH BOLEČIN V HRBTENICI BIOSTIMULATOR. Naročila za protibolečinske terapije hrbtenice gsm: 041 716 195 ali preko elektronske pošte.

 

Zdravljenje stalne bolečine v križu je učinkovito z odstranitvijo vzrokov, kajti dokler obstajajo vzroki, se težave vračajo, so ponavljajoče (napr. samo zjutraj, ponoči med spanjem ali čez dan), zato zdravljenje bolečin ni tako učinkovito, ne glede na metode izvajanja!

 

Imel sem težave z vratom in pogoste glavobole, težave z astmo in dihanjem. Bolečine in težave  z dihanjem so se mi odpravile že po prvi terapiji, res neverjetno.. Aljoša Šček, Kamnik

 

bolecine pri hojiKAKŠNE TEŽAVE  POLEG BOLEČIN LAHKO POVZROČA ŠE  HRBTENICA?

So ponoči med spanjem prisotni tudi mravljinci v rokah ali krči in bolečine v nogah ter ne morete spati? Običajno so pogosti vzroki nepravilnosti v vretencih, disku v vratni hrbtenici. Posledično se hkrati lahko pojavlja glavobol, omotica, težave z očmi ali sluhom, epilepsije kar so pogosti simptomi kot tudi znaki, da ni moči v roki, da ne morete stisniti dlan v pest..

Se vam dogajajo pogoste težave z hrbtenico brez pravega razloga?? Ah, spet ta križ, spet bo mesec okoli, pa ravno zdaj, ko je polno dela..Prišlo je kar samo od sebe.. Naredil nisem nič narobe, samo čevlje sem si obul, pa me je zagrabilo v križu zjutraj.. so pogoste izjave ljudi.. Pogosto je vzrok geopatske narave – položaj ležišča na conah bolezni, kjer se telo ne more regenerirati, kot tudi to, da ste zjutraj “trdi”, okoreli kot bi bili paralizirani..

 

 

bioenergijsko zdravljenje

Poglejte si, kako učinkovito zmanjšati ponavljajoče težave z hrbtenico  in odpraviti kronične bolečine v križu in nogah, dolgoročno na naraven način – kako deluje protibolečinska terapija:

Obsevanje z bioenergijo prizadetih bolečinskih mest na telesu so usmerjene, ciljane protibolečinske terapije, bioterapija deluje globinsko, izboljša prekrvavitev predelov, je učinkovita tudi, ko je bolečina v križu akutna, ostra ali topa, pulzirajoča, omogoča hitro regeneracijo in okrevanje. Denimo išijas običajno traja mesec dni, z terapijo se ga pogosto zmanjša ali celo odpravi takoj.

Bioenergija učinkovito sprošča mišice in zategnjenosti, kot tudi je naravno “zdravilo” za deformacije hrbtenice -skolioza-lordoza-kifoza – naravnanje hrbtenice, za išijas (vnetje bedrnega živca).. Prisotnost kalcinacije v sklepnih ligamentih denimo v rami, lopatici in hrbtenici povzroča tudi težave – kronične bolečine. Vzroki za nabiranje kalcija v kosteh in mišicah so v neustreznem delovanju obščitnice. V bioenergijskem smislu se ustvarja na hrbtenici blokada, “čep”, kateri onemogoča pretok energije po hrbtenici, tudi pri poškodbah ali po operacijah. Bioenergetik torej “odmaši energijski čep”, kateri povzroča bolečine, protibolečinska terapija je prilagojena tudi v primerih prekomernega nabiranja kalcija v kosteh.Priporočamo naravno zdravljenje hrbtenice z bioenergijo kot učinkovito in varno metodo za odpravljanje bolečin v križu, hrbtenici, kjer so pogosto učinki takojšnji – težave se bodisi zmanjšajo ali odpravijo, ne glede ali imate bolečine v mišicah vratu, rokah in mravljinčenje, križu ali nogi, ko je prisotna vratna ali ledvena hernija in išijas. Dolgoročno pa priporočamo odstranitev “skritih” vzrokov, da se težave ne vračajo v isti meri!

 

Kje so pogosti vzroki za kronične težave, pogoste bolečine v hrbtenici in nogah, da se te vračajo? Ste pomislili, da se lahko postelja nahaja na škodljivem mestu za spanje?

 

Vzroki za boleč hrbet so številni, mi vam bo predstavili “nevidne “vzroke, kateri vplivajo na nas stalno negativno prav med spanjem ponoči in tako onemogočajo hkrati učinkovito zdravljenje..

POGOSTO SO SKRITI VZROKI ZA KRONIČNO OBOLENJE KRIŽA V ŠKODLJIVEM ZEMELJSKEM SEVANJU, KATERO VPLIVA PRAV MED SPANJEM PONOČI!

jetra1

NARAVNO ODPRAVLJANJE STALNE BOLEČINE V KRIŽU IN NOGAH JE SPANJE NA NEVTRALNEM MESTU!

Slika prikazuje Curryev križ sevanj na ledvenem predelu hrbtenice, dolgotrajna izpostavljenost ima za posledico težave s hrbtenico kot lahko hernija discus, išias, mravljičnje in bolečine po nogi ter razne ukrivljenosti – deformacije hrbtenice- kifoza, lordoza, skolioza – kot tudi okvare- bolezni organov. Kadar sevanja prehajajo na območju ščitnice / obščitnice povzročajo neravnovesno delovanje le te- posledice se kažejo kot nabiranje kalcija v kosteh (kalcinacija v rami, sklepih, kolenu, komolcu, stopalu..). Vse je odvisno od intenzitete in kombinacije sevanj, katerim smo eventuelno izpostavljeni med spanjem ponoči! Pri hujših kombinacijah se lahko pojavi tudi tumor, rak hrbtenice, levkemija, saj je hrbtenica največji krvotvorni organ. Tu so pogosti odgovori na vprašanja zakaj me stalno boli križ, kako naj odpravim stalne bolečine v hrbtenici in mišicah in na kakšen način izboljšati zdravje.

 

Hrbtenica lahko povzroča težave organom in obratno, ko organi povzročajo bolečino hrbtenici.

Bolezni kot tudi prirojene deformacije hrbtenice so vratna in ledvena hernija diskus in se pojavljajo  praktično pri večini starostnih skupin ne glede na poklic – težko fizično delo, prodajalci v trgovini, pisarniško delo, torej kronična bolečina tudi ne izbira let..

 

Pogost pojav je tudi mravljinčenje rok in nog ponoči, krči v nogah in bolečine, stalne težave z rameni, koleni, kolki, stopalom; Pogosto tudi iz razloga, ker težave z hrbtenico “kompenziramo” z nepravilno hojo ali držo in tudi obratno.

 

hernija diskusBOLEZEN ORGANOV – ANATOMIJA BOLEČIN

V določenih primerih, pa je stalna, nepojasnena bolečina v hrbtnem delu odraz bolezni organa. Ledvice, trebušna slinavka povzročajo bolečine v ledvenem delu, rak jeter pa običajno seva v desno lopatico, problemi z vratom lahko povzročajo glavobole, vrtoglavice, težave z ušesi in grlom, ščitnico. Skratka vsako vretence ima povezavo z določenim organom.Več o tem tu..

 

PRIPOROČAMO TUDI UPORABO BIOENERGIJSKEGA SISTEMA – BIOSTIMULATOR, KATERI DELUJE PROTIBOLEČINSKO IN PROTIVNETNO TER SE UPORABLJA ZLASTI PONOČI MED SPANJEM:

 Sporočam Vam, da so se pri možu že  v prvem tednu uporabe Biostimulatorja zgodile pozitivne spremembe, zmanjšale so se kronične bolečine v hrbtenici, nima več mrzlih nog, zaradi tega tudi boljše spanje. lp, Irena Š. , Kamnik

 

banner_sloVPLIVI SEVANJ– DODATEN OPIS

za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije; To dolgoročno preobremenjuje organ, kar vodi lahko celo do okvare organa -ligamentov.

Določene mreže sevanja delujejo vnetno, in ker so stalna izzovejo kronične težave in ponavljajoče kot stalne bolečine ne samo v hrbtenici temveč tudi v ostalih sklepih – v ramenih, kolenih, kolkih, gležnju in stopalu, tudi v obliki revme, kalcinacije ali ostalih telesnih bolezni.

Ukrivljenost hbtenice kot skolioza, lordoza, kifoza pogosto izvira zaradi podzemne vodne žile in curryeve mreže. Težave so prisotne tudi pri otroku kot odraslem. Pri otrocih je dodaten problem v hitrejši rasti in v redkejših primerih življensko ogroža organe.

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh, saj to pomeni odprava pogostega vzroka za bolečine; Tudi zdravljenje hrbtenice tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja –hitrejše odpravljanje bolečin v križu in nogah , vratu, rami..;

 

zdravljenje bolecine v krizuHERNIJA DISKUS, SIMPTOMI IN ZNAKI:

Pri herniji diskus gre največkrat za hernijo v ledvenem delu hrbta pa tudi v vratnem delu. Simptomi so ostra in huda bolečina v ledvenem križu, bolečine pa se selijo do palca noge, kjer običajno prevladuje bolečina desne ali leve noge. Znaki so podobni kot jih ima išijas.

Pri bolečinah ločimo akutno stanje in kronično stanje. Akutna bolečina v križu ali vratu je ponavadi ostra, nenadna, povzročena zaradi “nepravilnega” giba, kronična pa se šteje, da traja dlje kot mesec dni brez izboljšav; Stalno boleč hrbet zjutraj je le eden od simptomov, da se nahajate na škodljivih conah sevanja.

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM, ŽIVLJENJE BREZ BOLEČIN JE LAŽJE”

 

Imam kronične težave z hrbtenico zaradi stenoze (zožan hrbtenični kanal), hude okvare in bolečine, čakam na operacijo. Zaradi bolečin sem poiskala vašo pomoč, že po drugi obravnavi so se bolečine zmanjšale, ponoči sem po dolgem času spala.  Oceno izboljšanja  z 1-10 ocenjujem z 8. Marinčič A.

 

PRIPOROČAMO ZANIMIV OGLED TV PRISPEVKA O POGOSTIH VZROKIH NASTANKA BOLEZNI:

 

Priporočamo storitve Altera storitve “vse na enem mestu”:

•RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA V STANOVANJU ( ponoči med spanjem zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje in deformacije hrbtenice kot skolioza, kifoza in lordoza, kronična bolečinska stanja…)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težave hrbtenice – pregled je omogočen v vratni del, prsni, ledveni predel, trtica, tudi še pred nastopom bolezni)

pripomocek za lajsanje bolecine v krizu

pripomoček za lajšanje bolečine v križu Biostimulator

•BIOSTIMULATOR (bioenergijski pripomoček za naravno zmanjševanje  in lajšanje kroničnih bolečin hrbtenice)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje bolečin, odpravljanje kronične bolečine v križu, vratu, ledvenem in prsnem delu hrbtenice, ravnanje ukrivljenosti hrbtenice, tumorja , diskus hernija, raka hrbtenice z bioenergijo -ni nadomestilo za zdravljenje pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine, služi le kot dopolnilo in pomoč; Terapija proti bolečinam deluje tudi na daljavo!

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer bolečina izvira..”