Bolečine pri srcu

Bolečine pri srcu in težko dihanje v mirovanju kažejo na bolezni srca. Hkrati pojav bolečine v levi roki in rami so znaki za srčni infarkt. Oteženo, težko dihanje pri naporu, bolečina pri vdihu kot tudi med spanjem ponoči zahteva zdravljenje. Znanilci bolezni srca so tudi otečene noge okoli gležnjev. Vzroki srca so lahko tudi geopatski.

Simptomi kot znaki srca so zelo podobni tudi pljučnim obolenjem. Težko dihanje v mirovanju kot ponoči med spanjem so lahko tudi zaradi pljuč ne srca. Na bolezni srca močno vpliva nekvalitetno spanje, kar so dokazale številne svetovne raziskave motnje spanja. In ne samo na srce, povezava je bila tudi z demenco, parkinsonovo boleznijo, diabetesom, nekaterimi oblikami raka.

Bolečine pri srcu in težko dihanje, možni vzroki

Tudi največ srčnih kapi se zgodi prav ponoči v spanju. Zato je koristno preveriti tudi geopatske vzroke-sevanja, da le ta ne obremenjujejo srca.

Priporočamo kot dolgoročno tudi Biostimiulator. Ugodno vpliva na srce in tudi ščiti pred geopatskimi vzroki.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI SRCE?

Bioenergija izjemno izboljšuje funkcijo srca, ter olajša dihanje. To se vidi, da so noge in gležnji manj otekli. To pomeni izboljšavo moči srčne mišice. Bioenergetik deluje tudi na daljavo!

Dodatno in dolgoročno priporočamo tudi Biostimulator. Le ta naravno zmanjšuje aritmije srca, izboljšuje cirkulacijo krvi. Tako pripomore tudi k zmanjševanju strdkov.

SIMPTOMI IN ZNAKI SRCA

Srce je glavna črpalka življenja – vsak utrip oskrbuje vse celice telesa.

Motnje srca- težave oskrbe s krvjo se kažejo kot znaki:

• hitro bitje srca, hiter pulz v mirovanju, aritmija – neenakomerno utripanje.

• bolečina v prsnem košu, ki se razširja v vrat in ramo ter roko (nakazuje na srčno kap)

• vas daje sapa že po parih stopnicah, težko dihanje v mirovanju

SRCE VPLIVA TUDI NA SPANJE

Spite z visoko vzdignjenim vzglavjem – ortopneja, ker vas duši? Vzroki za obolenja in kronično popuščanje srca so lahko tudi pljučna embolija.

Težave lahko povzročajo zamašene žile srca in nog in krvni strdki.  To izzove bolečine v nogah.

Nasploh pa je srce med spanjem ponoči obremenjeno. To kažejo številne raziskave v Svetu. Zato ni čudno, da se največ srčnih kapi zgodi prav med spanjem.

Kakšno je naravno alternativno zdravljenje kronične bolezni srca in ožilja v nogah ter zaklopk?

 
 

ZNANILCI SRČNEGA INFARKTA, BOLEČINE PRI SRCU

Bolečina v prsih je znak, simptom katerega se ne sme zanemarjati in ga je potrebno resneje obravnavati.

Ločimo kronične bolečine in akutna nenadna bolečina za kar je potreben pregled pri specialistu ali zdravniku;

Bolečina, katera izžareva za prsnico in se širi proti vratu, čeljusti, levi rami in roki, hiter pulz so znaki, ki zahtevajo nujno medicinsko oskrbo!

To so znaki za srčni infarkt. Hkrati se pojavi slabost, obraz je poten, napadi hitrega bitja srca;

POPUŠČANJE SRCA – PEŠANJE SRČNE MIŠICE

Bolezen srca – angina pektoris (popuščanje levega ali desnega srca  in prekata) prav tako povzroča  bolečine v prsnem košu..

Redkeje so prisotne bolečine želodcaznaki so zelo podobni srčnim bolečinam, a te se ne širijo v roko..

ARITMIJA – TAHIKARDIJA IN BRADIKARDIJA SRCA

Hitro bitje srca, neenakomeren srčni utrip je lahko povzročeno tudi zaradi neravnovesja ščitnice. Ščitnica torej vpliva na srčni ritem.  Aritmija srca je neenakomerno, neredno bitje srca, visok pulz. Aritmije lahko  povzročajo težave srčnih zaklopk, kot  napadi hitrega srčnega utripa, nihanje krvnega tlaka čez dan.

 
 

DRUGI DEJAVNIKI ZA BOLEZEN SRCA

Sladkorna bolezen in zamašene koronarne žile srca in arterije v nogahledvični bolniki.

Nezdravljena angina, pljučnica oslabi srce, povzroča tudi vnetje srčne mišice. Tovrstni bolniki so še bolj ogroženi.

Pozornost velja nameniti tudi na obojestransko zatekanje nog, kar pomeni tudi zastajanje vode v telesu. To so tipični znaki za težave z srcem.

Redkeje lahko motnje v delovanju srca povzroča hrbtenica v prsnem predelu. Kronične bolečine v nogah so lahko zgodnja opozorila. Lahko so prisotne bolezni žil, razni strdki  v žilah ven, tromboza, kar predstavlja nevarnost za srčni infarkt ali možgansko kap.

PRIPOROČILA ZA BOLJŠE ZDRAVJE SRCA

Za zmanjševanje težave z srcem se priporoča dnevna zmerna telesna aktivnost. Sprehodi, kjer so napori manjši, vzdrževanje normalne telesne teže, zmanjševanje stresa, kar je naravno zdravilo za srce.

ŽIVITE ZDRAVO, PA SO KLJUB TEMU ŠE VEDNO PRISOTNE TEŽAVE Z SRCEM, STE POMISLILI, KAKO DODATNO IZBOLJŠATI DELOVANJE SRCA, ZNIŽATI VISOK PULZ IN SRČNI PRITISK?

KJE SE POGOSTO SKRIVAJO SKRITI VZROKI ZA PREOBREMENJENO SRCE?

radiestezist, zračenje u spavaoni, radiestezija, utjecaj zračenja na zdravlje

Zelo pogosti vzrok za preobremenitev  in nepravilno delovanje srca je tudi v škodljivem zemeljskem sevanju.

Temu smo izpostavljeni prav ponoči med spanjem. Dolgotrajne obremenitve lahko vodijo do odpoved srca.

Različna sevanja povzročajo tudi bolezni srčne zaklopke, napadi hitrega bitja srca, preskakovanje ritma, nihanje srčnega pritiska.

Slika prikazuje Hartmannov križ sevanj na predelu srca in levi strani telesa med spanjem.

VPLIV SEVANJ NA SRCE, BOLEČINE PRI SRCU

Pogosto ljudje tarnajo, da so bolečine locirane po levi strani telesa. Od bolečin v levi rami, roki, nogi.. Posledice se dolgoročno kažejo kot preobremenjevanje srca. To pripelje pogosto do bolezni sploh ko so prisotni simptomi in znaki kot težko dihanje med spanjem.

Tudi razbijanje srca ponoči, splošna dnevna nemoč in slabo počutje,  utrujenost čez dan, razno špikanje ob vdihu ali izdihu. Sledijo težave z spanjem, aritmija srca, vnetje srčne mišice, razne bolezni žil, zatekanje nog;

Posledice sevanj podzemne vode, Hartmann in Curry mrež sevanja povzročajo tudi druga, različna obolenja, odvisno od tega, kje na telesu se nahajajo.

IZKUŠNJE Z BIOSTIMULATORJEM

Z srcem nimam več toliko težav, kot se je to dogajalo prej. Tudi aritmija srca se je čisto umirila, zaradi katere sem bila velikokrat v bolnici, odkar uporabljam Biostimulator, lep pozdrav, Anka G., Trbovlje

DOKLER OBSTAJA VZROK-  OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov. To zagotavlja boljše delovanje le teh in olajšanje; Tudi zdravljenje srca tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja;

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

Priporočamo storitve Altera za naravno izboljšanje delovanje srca in naravno zdravljenje:

• RADIESTEZIJSKA MERITEV  SEVANJA V STANOVANJU (pogosti vzrok za obolenje, nastanek bolezni)

PREGLED, PREISKAVE IN ANALIZA AURE GDV

Računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled in alternativni pregled v delovanje srca, koronarne žile, ščitnice, ledvice na energijskem nivoju, tudi še pred nastopom bolezni)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK

Alternativno naravno zdravljenje  funkcije srca, bolezni srca.  Priporočamo ko imate hitro bitje in popuščanje srca, povečan pulz  tudi v mirovanju, angina pectoris, aritmija. Tudi v primerih bolečine v prsnem košu in nogah, napadi srca, nihanje krvnega tlaka  srca z bioenergijo.

Naraven način terapije srca  ni nadomestilo za zdravljenje pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVE TV ODDAJE. PREDSTAVLJENI SO POGOSTI VZROKI RAZLIČNIH BOLEZNI, KATERE POVZROČA ZEMELJSKO SEVANJE PRAV MED SPANJEM..

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS