Astma,bronhitis, rak pljuč

Astma, kronični bronhitis povzroča težko dihanje med spanjem ponoči in dušenje. Piskanje v pljučih, bolečine v prsih, kroničen kašelj so lahko znaki ostalih težav pljuč.  To vpliva tudi na kapaciteto pljuč. Pljučni rak je razširjena bolezen. Vzroki pljučnih bolezni niso vedno samo kadilski, obstajajo lahko tudi geopatski.

LAŽJE DIHANJE – BOLJŠE ŽIVLJENJE

Oteženo dihanje, vnetje bronhijev, zožanje dihalne poti, pljučna embolija so vzroki za motnje pljuč. So pa bolezni pljuč zelo podobne boleznim srca.

Alternativno naravno zdravljenje alergijske kot kronične astme, bronhitisa, rak pljuč, emfizem, cistična fibroza (genetska pljučna okvara), KOPB z bioenergijo daje dobre rezultate. To lahko preverite tudi z ponovnimi testi.

Bioenergija hitro olajša težko dihanje

Običajno že prva bioterapija olajša dihanje in izboljša /poveča se kapaciteta pljuč, učinkovito na naraven način. Bioenergetik okrepi imunski sistem, zniža stres ter strah pred težkim dihanjem ponoči med spanjem.

Vzroki pljučnih bolezni so lahko tudi sevanja podzemne vode, Hartmannove in curryeve mreže, kateri vplivajo na telo, pljuča zlasti ponoči med spanjem.  Tovrstna sevanja povzročajo številna vnetja, alergije v določenih primerih pa tudi lahko rakava obolenja; Na to problematiko so opozorili številni denimo dr. Budwig, Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije.

Dolgoročno priporočamo tudi Biostimulator – izboljšuje spanje, ščiti pred geopatskimi vplivi.

Astma, kronični bronhitis, slaba kapaciteta pljuč

Vas stiska v prsih ponoči, imate nepojasnjene stalne bolečine v hrbtu, pogosta bolečina v prsnem delu ob vdihu, dihalne težave in motnje?

Spoznajte pogosto skrite vzroke..

ASTMA IN BRONHITIS

Simptomi in znaki, katere povzroča alergijska kot kronična astma, bronhitis so piskanje v prsnem košu.

Težje je izdihovanje, vdih, dražeč  kašelj ponoči, splošna utrujenost, napadi težkega dihanja in dušenje med spanjem ponoči v mirovanju. Težave so prisotne tudi podnevi, med naporom (šport)..

Problematične so tudi pogoste, kronične pljučnice in kronični bronhitis. Dolgoročno slabijo pljučne funkcije in puščajo sledi. Te bolezni so dolgoročen razlog, tudi, da nastaja tiho kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB, okvara pljuč).

Vzrok za ponavljajoče se pljučne bolezni, pljučnice je pogosto geopatski, katerega smo v naši praksi večkrat potrdili.

TEŽKO DIHANJE IN DUŠENJE, TUDI PONOČI MED SPANJEM

Bolezni in težave z pljuči so prisotne pri odraslih kot otroku, zlasti alergijska astma. Vas duši, težko prehodite nekaj stopnic?

Nepojasnjene stalne bolečine v hrbtu in v  kombinaciji z motnjami dihanja, dolgotrajen kašelj zjutraj in ponoči kažejo lahko na pljučne bolezni kot rak pljuč.

Kako preživeti pri pljučnem raku?

Zato je zgodnji pregled in s tem zdravljenje pljuč velikega pomena.

KAKO VEMO, ALI SO PLJUČA ZDRAVA, TUDI KO ŠE NISO PRISOTNI PROBLEMI?

snimanje aure, snimka aure, pretraga cijeloga tijela, aura

Priporočamo naš alternativni preventivni pregled slikanje Aure GDV pljuč, kjer so težave z pljuči vidne dosti pred nastopom bolezni.

Tudi v primerih, ko je prisotna nepojasnena ponavljajoča se  zbadajoča bolečina v rebrih, v levem ali desnem pljučnem delu, hrbtenici.

Tudi, ko je prisotno  stiskanje v prsih, ko ne veste, ali so problemi zaradi pljuč ali kakega drugega organa (srce, želodec..).

Diagnostika Aure GDV omogoča pregled celega telesa na enem mestu. Zlasti so simptomi in znaki bolezni srca zelo podobne pljučnim boleznim.

VNETJE PLJUČ

Simptomi in znaki ki jih ima pljučnica pa so drugačni – povišana telesna temperatura, bolečina se sicer prav tako javlja v hrbtnem delu, splošna huda, utrujenost, žeja, težak kašelj, v izpljunku se lahko pojavi tudi kri..

(Obstaja pa tudi atipična, kjer so težave netipične, npr. brez kašlja, ne tako izrazito slabo počutje z temperaturo ali pa je dražeč kašelj samo ponoči, da izgleda kot viroza).

Pretekle okužbe pljuč so vidne na rentgenu kot kalcinacije, vendar običajno niso problematične.

•  Živite zdravo, pa so kljub temu prisotne težave z pljuči, pogosto vnetje pljuč, pljučnice, težko dihanje ponoči med spanjem?Vas tišči v prsih, so prisotne nejasne bolečine v hrbtu in rentgen pljuč ne pokaže posebnosti? Uporabljate zdravila, pa ne pomagajo dovolj?

Izboljšajte zdravljenje pljuč naravno, razliko boste občutili!

Imate kronično astmo ali bronhitis, težave z pljuči, slaba kapaciteta pljuč?

Vas to ovira že pri dnevnih opravilih, med spanjem in športu, nimate moči in energije, se hitro utrudite?

BIOENERGIJA OKREPI PLJUČA IN KAPACITETO

Zdravljenje na naraven način z bioenergijo učinkovito odpravlja pljučne probleme in bolezni..

Obsevanje pljuč z bioenergijo širi dihalne poti, izboljša pljučno oskrbo in s tem kapaciteto ter delovanje. Priporoča se tudi za vzdrževanju astme, bronhitisa, tudi za vrhunske športnike, kjer štejejo rezultati.

V nadaljevanju si preberite pogoste vzroke, katere je treba odpraviti, kateri dolgoročno vodijo do poslabšanja, hujših težav in kroničnih pljučnih bolezni!

Imel sem težave z astmo, težkim dihanjem , glavoboli in bolečinami v vratu. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi terapiji, res neverjetno. Kupil sem tudi Biostimulator. Aljoša Šček, Kamnik

Astma, kronični bronhitis, rak pljuč, kje so lahko skriti vzroki?

Klinični vzroki, ki jih ima astma tudi niso znani. Kateri so skriti vzroki, kateri povzročajo kronične bolezni pljuč, povzročajo vnetja pridruženo z alergijo – astmo kot tudi kronični bronhitis in v hujših primerih rak pljuč, KOPB, Emfizem, (CF – cistična fibroza, genetska okvara pljuč)?

Niso vedno torej samo kadilski vzroki za pljučne bolezni ali motnje dihanja – pogosto so skriti v geopatogenih zemeljskih sevanjih!

• Imate dihalno stisko, pogost astmatičen napad težkega dihanja med spanjem ponoči ali čez dan, ob naporu, so prisotni pogosti glavoboli in nimate energije in apetita ter slabo spite ?

Zemeljska sevanja lahko stalno obremenjujejo pljuča

Povzročajo nepojasnjene bolečine v pljučih. Sevanja tudi oenemogočajo učinkovito zdravljenje. Lahko povzročajo bolezni kot astma, kronični bronhitis, kronične pljučnice pa tudi rak pljuč, če potekajo v prsnem košu.

Na splošno močno znižujejo imunski sistem, povzročajo tudi alergije, vnetja.

RADIESTEZIJA – PRAKSA JE POKAZALA ŠTEVILNE VZROKE ZA OBOLENJA, POGLEJTE SI ZAKAJ:

bioenergija, bioenergetičar, hernija, bolovi u križima

Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu pljuč med spanjem ponoči povzroča obolenja različnih kroničnih, avtoimunih kot tudi rakavih oblik!

Vse to dolgoročno slabi pljuča in pljučne funkcije, da vas duši, da hitro in plitko dihate in vas muči sapa in prekomerna zadihanost že po parih korakih po stopnicah, ne morete do zraka, bolečine v nogah..

To simptomi kot znaki za slabo delovanje pljuč in bolezni.

Pogosto so prisotne tudi pikajoče bolečine spredaj v prsnem košu ob vdihu (redkeje so vzroki preveč želodčne kisline in bolezni želodca kot GERB).

PLJUČNA EMBOLIJA

Redkeje je vzrok  težkega dihanja lahko v strdkih v pljučih – pljučna embolija (srčno žilne bolezni, zamašene žile). Slaba pljuča pomenijo tudi slab imunski sistem, saj predstavljajo 70% imunskega sistema. Zato je zlasti pljučnica izredno nevarna pri otrocih in starejših.

 
 
 

Tako je tudi v primeru drugih boleznih. Denimo prehladu se stanje progresivno poslabša, če je že prisotna kronična astma, kroničen bronhitis ali druge pljučne bolezni.

Kako lahko zemeljska sevanja vplivajo na pljuča?

Za lažje razumevanje delovanja – vpliva sevanj. Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo.  Zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu.

Določene oblike sevanj povzročajo kronična vnetja (ker so prisotni stalni vzroki draženja,se pogosto izzove se astma, bronhitis, pogoste pljučnice in s tem slaba kapaciteta pljuč).

Kako preživeti pri raku pljuč?

Izboljšajte pogoje zdravljenja – naročite geopatske meritve sevanj.

Druge kombinacije več sevanj – večje intenzite pa povzročajo spremembe na celičnem nivoju (benigne-maligne spremembe kot nedrobnocelični, velikocelični, ploščato celični in žlezni – pljučni rak). Pogosto se v pljučih naselijo tudi metastaze, tumorji, voda zaradi bolezni drugih organov.

Zato je zgodnje zdravljenje že manjše motnje pljuč izrednega pomena, tudi ko simptomi ali znaki še niso tako izraziti.

Tu se nahajajo pogosto odgovori na vprašanja, zakaj se bolezni vračajo in zdravljenje pljuč ne daje efekta, kako in na kakšen način naravno dolgoročno zdraviti pljuča, povečati pljučno kapaciteto in odpraviti stalne probleme ter izboljšati delovanje pljuč na naraven način!

RAK PLJUČ, SIMPTOMI IN ZNAKI

Simptomi in znaki za raka na pljučih so lahko stalne bolečine v hrbtu.

Predznaki so dolgotrajen, dražeč kašelj, krvavi izpljunki, betičasti prsti na rokah, vključeno z ostrimi  ali topimi bolečinami v prsih ob vdihu.

Dolgotrajen  kašelj povzroča  dolgoročno bronhitis – vnetje bronhijev in pa tudi KOPB- kronično obstruktivna bolezen pljuč in emfizem, zaradi česar pristane bolnik na kisiku (kisikova jeklenka).

Okvara -obstrukcija pljuč pomeni tudi slaba pljučna kapaciteta in zmanjšana  funkcija, volumen zraka v litrih, katerega izdihnete. Postopek merjenja pljučne kapacitete se imenuje spirometrija.

CF – CISTIČNA FIBROZA PLJUČ

Je genetska pljučna okvara, tudi zmanjšana pljučna kapaciteta – motnja pri otroku. Povzroča nenormalno gosto sluz, postopoma napreduje v večje količine, posledično nastane obstrukcija v pljučih in brazgotine – fibroza, kar pa pomeni trajne okvare pljuč. Motnje se pogosto kažejo tudi v presnovi;

OSTALI – ZNANI DEJAVNIKI TVEGANJA ZA RAK NA PLJUČIH

astma, težko dihanje ponoči, zdravljenje, bronhitis, rak pljuč

• Kajenje, hkrati povzročitelj za kronični bronhitis in KOPB (kronično obstruktivna bolezen pljuč)

• Onesnaženost zraka (tudi v delovnem okolju, vdihavanje strupov, azbestoza, silikoza)

DOKLER OBSTAJA VZROK – OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI DELOVANJE PLJUČ, POVEČATI PLJUČNO KAPACITETO, OLAJŠATI DIHANJE IN ODPRAVITI DRAŽEČ KAŠELJ?

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni dolgoročno naravno razbremenitev organov (pljuča) in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metode zdravljenja; V primeru, ko gre za pljučni rak  se priporoča- popolna odpoved kajenja (v primerih, da oboleli kadi), ukinitev mleka, sladkorja in mesnih produktov..

Pri pljučnih obolenjih priporočamo tudi uporabo našega bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri deluje protibolečinsko in protivnetno. Izboljšuje prekrvavitev telesa in tako boljšo oskrbo s kisikom in krvjo organom na naraven način.

“LAŽJE DIHANJE – BOLJŠE ŽIVLJENJE”

NI NAKLJUČJE, DA JE SLOVITI SVETOVNI ZELIŠČAR RUDOLF BREUSS V SVOJI KNJIGI ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE VEČKRAT POUDARIL:

“Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih sevanjih in v tem primeru tudi sicer moja učinkovita protirakava kura ne pomaga”. (ozdravil je preko 50.000 “neozdravljivih”, rakavih pacientov)

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM” – PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVE TV ODDAJE O POGOSTIH VZROKIH

Priporočamo storitve Altera -vse na enem mestu

• RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za kronično obolenje  in okvare pljuč)

• PREVENTIVNI PREGLED, ANALIZA IN SLIKANJE AURE GDV PLJUČ: (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled  in pregled v pljuča na energijskem nivoju)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje kronične astme, kroničnega bronhitisa, slabe kapacitete pljuč, raka na pljučih, emfizema , KOPB, cistične pljučne fibroze z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine in služi le kot dopolnilo.)

Bioenergijska terapija deluje učinkovito tudi na daljavo!

 
 

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS