KRONIČNA ASTMA, BRONHITIS, RAK NA PLJUČIH – ZDRAVLJENJE BOLEZNI PLJUČ IN OKVARE DIHALNIH POTI

Oteženo dihanje, vnetje bronhijev, zožanje dihalne poti, pljučna embolija so vzroki za motnje pljuč. Alternativno naravno zdravljenje alergijske kot kronične astme, bronhitisa, rak pljuč, emfizem, cistična fibroza (genetska pljučna okvara), KOPB z bioenergijo daje dobre rezultate, kar lahko preverite tudi z ponovnimi testi.

Običajno že prva bioterapija olajša dihanje in izboljša /poveča se kapaciteta pljuč, učinkovito na naraven način. Vas stiska v prsih ponoči, imate nepojasnene stalne bolečine v hrbtu, pogosta bolečina v prsnem delu ob vdihu, dihalne težave in motnje – spoznajte pogoste skrite vzroke..

 

simptomi-znaki- pljucaSimptomi in znaki, katere povzroča alergijska kot kronična astma, bronhitis so piskanje v prsnem košu, težje izdihovanje, vdih,dražeč  kašelj ponoči, splošna utrujenost, napadi težkega dihanja in dušenje med spanjem ponoči v mirovanju, podnevi, med naporom (šport)..

Problematične so tudi pogoste, kronične pljučnice in kronični bronhitis, saj dolgoročno slabijo pljučne funkcije in puščajo sledi. Te bolezni so dolgoročen razlog, tudi, da nastaja tiho kronična obstruktivna pljučna bolezen (KOPB, okvara pljuč). Vzrok za ponavljajoče se pljučne bolezni, pljučnice je pogosto geopatski, katerega smo v naši praksi večkrat potrdili.

 

tezko dihanjeBolezni in težave z pljuči so prisotne pri odraslih kot otroku, zlasti alergijska astma.Nepojasnene stalne bolečine v hrbtu in v  kombinaciji z motnjami dihanja, dolgotrajen kašelj zjutraj in ponoči kažejo lahko na pljučne bolezni kot rak.

 

Zato je zgodnji pregled in s tem zdravljenje pljuč velikega pomena.

 

 

korona-aura-animacijaKAKO VEMO, ALI SO PLJUČA ZDRAVA, TUDI KO ŠE NISO PRISOTNI PROBLEMI?

Priporočamo naš alternativni preventivni pregled slikanje Aure GDV pljuč, kjer so težave z pljuči vidne dosti pred nastopom bolezni.

Tudi v primerih, ko je prisotna nepojasnena ponavljajoča se  zbadajoča bolečina v rebrih, v levem ali desnem pljučnem delu, hrbtenici, imate stiskanje v prsih, ko ne veste, ali so problemi zaradi pljuč ali kakega drugega organa (srce,želodec..), hrbtenice.. Diagnostika Aure GDV omogoča pregled celega telesa na enem mestu. Zlasti so simptomi in znaki bolezni srca zelo podobne pljučnim boleznim.

 

kronicna pljucnicaVNETJE PLJUČ

Simptomi in znaki ki jih ima pljučnica pa so drugačni – povišana telesna temperatura, bolečina se sicer prav tako javlja v hrbtnem delu, splošna huda, utrujenost, žeja,težak kašelj,v izpljunku se lahko pojavi tudi kri..

(Obstaja pa tudi atipična, kjer so težave netipične, npr. brez kašlja, ne tako izrazito slabo počutje z temperaturo ali pa je dražeč kašelj samo ponoči, da izgleda kot viroza). Pretekle okužbe pljuč so vidne na rentgenu kot kalcinacije, vendar običajno niso problematične.

 

•ŽIVITE ZDRAVO, PA SO KLJUB TEMU PRISOTNE KRONIČNE TEŽAVE Z PLJUČI, IMATE POGOSTO VNETJE PLJUČ (KRONIČNE PLJUČNICE) IN TEŽKO DIHANJE TUDI PONOČI?

VAS TIŠČI V PRSIH, SO PRISOTNE BOLEČINE V HRBTU? STE OPRAVILI RTG PREGLED PLJUČ, PA NI POKAZAL POSEBNOSTI, UPORABLJATE ZDRAVILA PA NE POMAGAJO?

 

Imate kronično astmo ali bronhitis, težave z pljuči, slaba kapaciteta pljuč, ter vas to ovira pri dnevnih opravilih, med spanjem in športu, nimate moči in energije, se hitro utrudite?

Zdravljenje na naraven način z bioenergijo učinkovito odpravlja pljučne probleme in bolezni..Obsevanje pljuč z bioenergijo širi dihalne poti, izboljša pljučno oskrbo in s tem kapaciteto ter delovanje. Priporoča se tudi za vzdrževanju astme, bronhitisa, tudi za vrhunske športnike, kjer štejejo rezultati.V nadaljevanju si preberite pogoste vzroke, katere je treba odpraviti, kateri dolgoročno vodijo do poslabšanja, hujših težav in kroničnih pljučnih bolezni!

Imel sem težave z astmo, težkim dihanjem , glavoboli in bolečinami v vratu. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi terapiji, res neverjetno. Aljoša Šček, Kamnik

 

 vprasanjeKlinični vzroki, ki jih ima astma tudi niso znani. Kateri so skriti vzroki, kateri povzročajo kronične bolezni pljuč, povzročajo vnetja pridruženo z alergijo – astmo kot tudi kronični bronhitis in v hujših primerih rak pljuč, KOPB, Emfizem, (CF – cistična fibroza, genetska okvara pljuč)?

Niso vedno torej samo kadilski vzroki za pljučne bolezni ali motnje dihanja – pogosto so skriti v geopatogenih zemeljskih sevanjih!

• Imate dihalno stisko, pogost astmatičen napad težkega dihanja med spanjem ponoči ali čez dan, ob naporu, so prisotni pogosti glavoboli in nimate energije in apetita ter slabo spite ?

 

 POGOSTO SO ZEMELJSKA SEVANJA “SKRITI” VZROKI, KATERI STALNO OBREMENJUJEJO PLJUČA, POVZROČAJO NEPOJASNENE BOLEČINE V PLJUČIH IN TAKO ONEMOGOČAJO UČINKOVITO ZDRAVLJENJE – POVZROČAJO BOLEZNI KOT: KRONIČNA ASTMA, KRONIČEN BRONHITIS, KRONIČNA PLJUČNICA IN RAK PLJUČ:

 

RADIESTEZIJA – PRAKSA JE POKAZALA ŠTEVILNE VZROKE ZA OBOLENJA, POGLEJTE SI ZAKAJ:

banner_sloPogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu pljuč med spanjem ponoči povzroča obolenja različnih kroničnih, avtoimunih kot tudi rakavih oblik! Vse to dolgoročno slabi pljuča in pljučne funkcije, da vas duši, da hitro in plitko dihate in vas muči sapa in prekomerna zadihanost že po parih korakih po stopnicah, ne morete do zraka, bolečine v nogah.. To simptomi kot znaki za slabo delovanje pljuč in bolezni. Pogosto so prisotne tudi pikajoče bolečine spredaj v prsnem košu ob vdihu (redkeje so vzroki preveč želodčne kisline in bolezni želodca kot GERB).

Redkeje je vzrok  težkega dihanja lahko v strdkih v pljučih – pljučna embolija (srčno žilne bolezni, zamašene žile). Slaba pljuča pomenijo tudi slab imunski sistem, saj predstavljajo 70% imunskega sistema. Zato je zlasti pljučnica izredno nevarna pri otrocih in starejših.

Tako je tudi v primeru drugih boleznih, denimo prehladu se stanje progresivno poslabša, če je že prisotna kronična astma, kroničen bronhitis ali druge pljučne bolezni.

 

VPLIVI ZEMELJSKI SEVANJ

Za lažje razumevanje delovanja – vpliva sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije med spanjem ponoči; Določene oblike sevanj povzročajo kronična vnetja (ker so prisotni stalni vzroki draženja,se pogosto izzove se astma, bronhitis, pogoste pljučnice in s tem slaba kapaciteta pljuč), določene kombinacije več sevanj – večje intenzite pa povzročajo spremembe na celičnem nivoju (benigne-maligne spremembe kot nedrobnocelični, velikocelični, ploščato celični in žlezni – pljučni rak). Pogosto se v pljučih naselijo tudi metastaze, tumorji, voda zaradi bolezni drugih organov, zato je zgodnje zdravljenje že manjše motnje pljuč izrednega pomena, tudi ko simptomi ali znaki še niso tako izraziti. Tu se nahajajo pogosto odgovori na vprašanja, zakaj se bolezni vračajo in zdravljenje pljuč ne daje efekta, kako in na kakšen način naravno dolgoročno zdraviti pljuča, povečati pljučno kapaciteto in odpraviti stalne probleme ter izboljšati delovanje pljuč na naraven način!

 

rak pljuc, znaki, simptomiSimptomi in znaki za raka na pljučih so stalne bolečine v hrbtu, predznaki so dolgotrajen, dražeč kašelj, krvavi izpljunki, betičasti prsti na rokah, vključeno z ostrimi  ali topimi bolečinami v prsih ob vdihu. Dolgotrajen  kašelj povzroča  dolgoročno bronhitis – vnetje bronhijev in pa tudi KOPB- kronično obstruktivna bolezen pljuč in emfizem, zaradi česar pristane bolnik na kisiku (kisikova jeklenka). Okvara -obstrukcija pljuč pomeni tudi slaba pljučna kapaciteta in zmanjšana  funkcija, volumen zraka v litrih, katerega izdihnete. Postopek merjenja pljučne kapacitete se imenuje spirometrija.

CF – CISTIČNA FIBROZA PLJUČ: Je genetska pljučna okvara, tudi zmanjšana pljučna kapaciteta – motnja pri otroku. Povzroča nenormalno gosto sluz, postopoma napreduje v večje količine, posledično nastane obstrukcija v pljučih in brazgotine – fibroza, kar pa pomeni trajne okvare pljuč. Motnje se pogosto kažejo tudi v presnovi;

 

astmaOSTALI –  ZNANI DEJAVNIKI TVEGANJA ZA RAK NA PLJUČIH:

•Kajenje, hkrati povzročitelj za kronični bronhitis in KOPB (kronično obstruktivna bolezen pljuč)

•Onesnaženost zraka (tudi v delovnem okolju, vdihavanje strupov, azbestoza, silikoza)

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

 

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI DELOVANJE PLJUČ, POVEČATI PLJUČNO KAPACITETO, OLAJŠATI DIHANJE IN ODPRAVITI DRAŽEČ KAŠELJ?

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni dolgoročno naravno razbremenitev organov (pljuča) in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metode zdravljenja; V primeru, ko gre za pljučni rak  se priporoča- popolna odpoved kajenja (v primerih, da oboleli kadi), ukinitev mleka, sladkorja in mesnih produktov..

Pri pljučnih obolenjih priporočamo tudi uporabo našega bioenergijskega sistema BIOSTIMULATOR, kateri deluje protibolečinsko in protivnetno. Izboljšuje prekrvavitev telesa in tako boljšo oskrbo s kisikom in krvjo organom na naraven način.

 

“LAŽJE DIHANJE – BOLJŠE ŽIVLJENJE”

NI NAKLJUČJE, DA JE SLOVITI SVETOVNI ZELIŠČAR RUDOLF BREUSS V SVOJI KNJIGI ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE VEČKRAT POUDARIL:

“Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na vodnih sevanjih in v tem primeru tudi sicer moja učinkovita protirakava kura ne pomaga”. (OZDRAVIL JE PREKO 50.000 “NEOZDRAVLJIVIH”)

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM” – PRIPOROČAMO OGLED ZANIMIVE TV ODDAJE O POGOSTIH VZROKIH:

Priporočamo storitve Altera -vse na enem mestu:

•RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za kronično obolenje  in okvare pljuč)

•PREVENTIVNI PREGLED, ANALIZA IN SLIKANJE AURE GDV PLJUČ: (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled  in pregled v pljuča na energijskem nivoju)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje kronične astme, kroničnega bronhitisa, slabe kapacitete pljuč, raka na pljučih, emfizema , KOPB, cistične pljučne fibroze z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine in služi le kot dopolnilo.) Bioenergijska terapija deluje tudi na daljavo!

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje –  z Vami že od 1996”