Vnetje prostate

Vnetje prostate povzroča motnje uriniranja. Pogosto uriniranje tudi ponoči, pekoče bolečine in težave pri odvajanju seča je pogosti simptom za vnetja prostate. Povečana prostata, rak prostate povzroča težave uriniranja. Količine urina so majhne, vmesno lahko večje, pogosteje je potreben obisk toalete.

Tudi povečana prostata ovira uriniranje. Rak prostate lahko povzroča bolečine v križu. Vzroki težave z prostato so tudi geopatski, kateri vplivajo lahko slabilno na prostato prav ponoči med spanjem.

Bolezni in težave prostate se javljajo pogosteje po 50.letu starosti pri moških (povečana prostata, rak na prostati).

Problemi z prostato pa nastopijo lahko bistveno preje.. Simptomi se kažejo tudi kot nezmožnost uriniranja občasno, običajno zjutraj, tudi zvečer, uhajanje urina ponoči. Zgodnje odkrivanje težave z prostato in zdravljenje, ko so prisotni prvi znaki je velikega pomena.

Kako naravno izboljšati prostato, kaj priporočamo?

Učinkovite terapije z bioenergijo. Bioenergija tudi okrepi imunski sistem, zmanjšuje stres. Bioenergetik deluje tudi na daljavo! Pozitivni učinki, katere ima bioterapija so pogosto takojšnji.

Biostimulator – izboljšuje celotno prekrvavitev in ščiti pred geopatskimi vzroki.

Kakšni so dodatni vzroki za vnetje prostate, težave z uriniranjem, morate velikokrat na vodo?

Ko postane mala potreba velika nadloga, težave z prostato posledično povzročajo motnje spanja.Prostata je del hormonalnega sistema pri moškem. Bolezni prostate so povezane tudi z (ne)plodnostjo moškega, predstavlja tudi težave pri spolnem odnosu.

STE POMISLILI NA ZEMELJSKO SEVANJE KOT SKRITI VZROK ZA BOLEZNI IN TEŽAVE PROSTATE?

Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu spolnih organov med spanjem in povzroča bolečine v križu.

Tudi različne kronične oblike bolečin hrbtenice (to so lahko prvi simptomi za prostato), katere vzrok ni v križu, temveč obolenje prostate.

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje obremenjenosti na tem predelu. Pogosto ljudje tudi tarnajo, da so brez energije.

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi tumor, rak prostate. Za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo.

Zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;

POGOSTI ZNAKI ZA NEPRAVILNO DELOVANJE PROSTATE

Morate velikokrat čez dan ali ponoči na malo potrebo, čeprav ste popili normalno količino tekočine? Je težko zadrževanje  urina? Imate šibak curek urina, je prisotno kapljanje po uriniranju?

• Dodatno se priporoča uporaba bučnega olja, še bolje bučne peške  – kot alternativna pomoč in naravno zdravljenje prostate.

 
 

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA IN PROBLEMI

• Pogostejše odvajanje urina je v redkejših primerih povezano z boleznijo Diabetes insipidus (to ni v povezavi z sladkorno boleznijo, kot tudi prostato ne, temveč z žlezo Hipofizo v možganih – pregled Aure omogoča vpogled v žleze..).

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje težave z prostato tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja. Naravno ali konvencionalno metodo, kot tudi ne glede oblike bolezni (rak, vnetje, povečana prostata…).

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

PRIPOROČAMO OGLED TV PRISPEVKA O POGOSTIH VZROKIH BOLEZNI, KOT TUDI VZROKIH, KATERI ONEMOGOČAJO UČINKOVITO ZDRAVLJENJE PROSTATE:

Priporočamo storitve Altera

• RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v stanje organizma)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje vnetja prostate, bolezni kot raka prostate, diabetesa insipidusa, težave z uriniranjem pri moških z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenje pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS