Bioenergetik

Bioenergija omogoča bioenergetsko zdravljenje širokega spektra bolezni. Bioterapija izboljša funkcije organov in dodaja energijo na mesta bolezni. Bioenergetik učinkovito deluje tudi na daljavo, ne samo za ljudi, temveč tudi za živali!

Bioenergija pogosto učinkuje tudi ko vse ostalo odpove. To so številne izkušnje uporabnikov, katerim se je zdravje izboljšalo navkljub slabi prognozi.

 
 

KAKŠNI SO POGOSTO RAZLOGI, VZROKI, KATERI PRIVEDEJO DO BOLEZNI?

Imunski sistem je glavni in edini “zdravnik” našega telesa.

Ponoči, med spanjem se naše telo samodejno popravlja in zdravi.

Naloga imunskega sistema je tudi, da odkriva spremenjene celice telesa (benigne kot maligne spremembe celic) in jih uniči.

Ščiti nas torej pred paraziti, glivicami, virusi…

Ko pa je dolgoročno oslabljen,  spregleda spremenjene celice in tako pogosto privede do pojava različnih bolezni. Te so avtoimune, kronične, rakave bolezni, metastaze, razni sindromi.

KJE SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM?

Pogosto je vzrok geopatske narave – škodljivo zemeljsko sevanje, katero deluje na telo prav ponoči, med spanjem. Sevanje predstavlja stres za celice in tako dolgoročno preobremenitev organov telesa.

Prisotno je na istem mestu vsako noč. Dolgotrajno to slabi imunski sistem, kar pa vodi k boleznim, pogosto neznanega vzroka! Bolezni so kronične, avtoimune ter tudi rakave zaradi vpliva sevanj.

Pogosto ti vzroki tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, ne glede na metode zdravljenja! (naravne, alternativne in konvencionalne, farmakološke).

spanje, nespečnost, vpliv spanjana zdravje ljudi, zdravljenje nespečnosti

NI DOVOLJ SAMO ZDRAVO ŽIVETI, POTREBNO JE TUDI SPATI NA ZDRAVEM MESTU!

Bioenergija učinkovito krepi imunski sistem, pogosto pomaga pri “neozdravljivih” boleznih.

 

Izboljšuje kvaliteto življenja na naraven način.

Imate kroničen stres, vam primanjkuje življenske energije, ne morete spati, imate slabo počutje, vas pestijo različne kronične in težke bolezni?

Povrnite si zdravje z bioenergijo, odpravite ali zmanjšajte težave – večina ljudi se počuti bolje že po prvi terapiji, ne glede na stopnjo / obliko bolezni!

IZKUŠNJE Z BIOENERGIJO

Imel sem težave kot so astma, kroničen glavobol, težave z vratom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi vaši terapiji…  Aljoša Šček, Kamnik

 
 
 

Bioenergetik učinkovito deluje tudi na daljavo!

Številni so primeri, tudi medicinsko merljivi in dokazljivi, tule je samo eden izmed mnogih:

 
 
 

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

 

Imela sem vsakodnevne  težave z jutranjim glavobolom in spanjem, z uporabo Biostimulatorja so jutranji glavoboli redkejši, spanje se je tudi izboljšalo, lp Perme
z bioenergijo in radiestezijo do zdravja, na naraven način!
 
 

BIOTERAPIJA SE PRIPOROČA TUDI PRI:

• Odpravljanje bolečine (zelo pogosta je bolečina v križu, v sklepih, bolečine v nogah, bolečina v rami, v vratu, roki, kolkih in kolenih, glavobol, migrena ..)

Bolečina je lahko akutna, pogosta in ali kronična.

Rezultati so običajno zelo dobri, dostikrat že po prvi terapiji se bolečina zmanjša ali celo odpravi;

• Bioenergija omogoča alternativno zdravljenje – naravno pomoč tudi pri boleznih kot so avtoimune, kronične in rakave bolezni brez stranskih efektov.

PRIPOROČAMO OGLED OSTALIH STORITEV ALTERA – VSE NA ENEM MESTU:

• POGOSTI VZROKI ZA NASTANEK BOLEZNI

• BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

• PREISKAVA IN ANALIZA AURE GDV – (preventivni energijski pregled žlez in organov organizma, tudi ko ne veste, kaj vam je..)

• ODPRAVLJANJE BOLEČINE NA NARAVEN NAČIN-BREZ STRANSKIH UČINKOV

• POTEK TERAPIJE, KATERO IZVAJA BIOENERGETIK

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS