Bioenergija omogoča bioenergetsko zdravljenje širokega spektra bolezni. Bioterapija izboljša funkcije organov in dodaja energijo na mesta bolezni. Bioenergetik učinkovito deluje tudi na daljavo, ne samo za ljudi, temveč tudi za živali!

Bioenergija pogosto učinkuje tudi ko vse ostalo odpove. To so številne izkušnje uporabnikov, katerim se je zdravje izboljšalo navkljub slabi prognozi.

KAKŠNI SO POGOSTO RAZLOGI, VZROKI, KATERI PRIVEDEJO DO BOLEZNI?

bioenergija, bioenergetik, naravno zdravljenje

Imunski sistem je glavni in edini “zdravnik” našega telesa.

Ponoči, med spanjem se naše telo samodejno popravlja in zdravi.

Naloga imunskega sistema je tudi, da odkriva spremenjene celice telesa (benigne kot maligne spremembe celic) in jih uniči.

Ščiti nas torej pred paraziti, glivicami, virusi…

Ko pa je dolgoročno oslabljen,  spregleda spremenjene celice in tako pogosto privede do pojava različnih bolezni. Te so avtoimune, kronične, rakave bolezni, metastaze, razni sindromi.

KJE SO POGOSTI SKRITI VZROKI ZA OSLABLJEN IMUNSKI SISTEM?

vzrok bolezni, sevanje, naravno zdravljenje

pozicija postelje

Pogosto je vzrok geopatske narave – škodljivo zemeljsko sevanje, katero deluje na telo prav ponoči, med spanjem. Sevanje predstavlja stres za celice in tako dolgoročno preobremenitev organov telesa.

Prisotno je na istem mestu vsako noč. Dolgotrajno to slabi imunski sistem, kar pa vodi k boleznim, pogosto neznanega vzroka! Bolezni so kronične, avtoimune ter tudi rakave zaradi vpliva sevanj.

Pogosto ti vzroki tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, ne glede na metode zdravljenja! (naravne, alternativne in konvencionalne, farmakološke).

NI DOVOLJ SAMO ZDRAVO ŽIVETI, POTREBNO JE TUDI SPATI NA ZDRAVEM MESTU!

Naročite meritve sevanj – vaše spanje je vaše zdravje!

bioenergija, bioterapija, alternativno zdravljenje, terapija na daljavoBioenergija učinkovito krepi imunski sistem, pogosto pomaga pri “neozdravljivih” boleznih.

Izboljšuje kvaliteto življenja na naraven način.

Imate kroničen stres, vam primanjkuje življenske energije, ne morete spati, imate slabo počutje, vas pestijo različne kronične in težke bolezni?

Povrnite si zdravje z bioenergijo, odpravite ali zmanjšajte težave – večina ljudi se počuti bolje že po prvi terapiji, ne glede na stopnjo / obliko bolezni!

IZKUŠNJE Z BIOENERGIJO

Imel sem težave kot so astma, kroničen glavobol, težave z vratom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi vaši terapiji…  Aljoša Šček, Kamnik

Bioenergetik učinkovito deluje tudi na daljavo!

Številni so primeri, tudi medicinsko merljivi in dokazljivi, tule je samo eden izmed mnogih:

Sem Roman Vidic iz Novega mesta, diabetični bolnik, z gangreno po amputaciji prstov na nogi. Po amputaciji dveh prstov se mi je gangrena razširila še na ostale prste na nogi. Odločil sem se za terapije pri vas in po opravljenih terapijah se je stanje obolelih prstov močno izboljšalo. Širitev gangrene se je ustavila. Med vašo terapijo sem kupil tudi priporočen bioenergetski sistem Biostimulator, s katerim sem zelo zadovoljen, saj je počutje in spanje veliko boljše. Lep pozdrav!

BIOTERAPIJA SE PRIPOROČA TUDI PRI:

bioenergijsko zdravljenje

Odpravljanje bolečine (zelo pogosta je bolečina v križu, v sklepih, bolečine v nogah, bolečina v rami, v vratu, roki, kolkih in kolenih, glavobol, migrena ..)

Bolečina je lahko akutna, pogosta in ali kronična.

Rezultati so običajno zelo dobri, dostikrat že po prvi terapiji se bolečina zmanjša ali celo odpravi;

Bioenergija omogoča alternativno zdravljenje – naravno pomoč tudi pri boleznih kot so avtoimune, kronične in rakave bolezni brez stranskih efektov.


bioenergetsko zdravljenje na daljavo, energijska terapijaPRIPOROČAMO OGLED OSTALIH STORITEV ALTERA – VSE NA ENEM MESTU:

 

POGOSTI VZROKI ZA NASTANEK BOLEZNI

BIOENERGIJA, BIOENERGETIK

PREISKAVA IN ANALIZA AURE GDV – (preventivni energijski pregled žlez in organov organizma, tudi ko ne veste, kaj vam je..)

ODPRAVLJANJE BOLEČINE NA NARAVEN NAČIN-BREZ STRANSKIH UČINKOV

POTEK TERAPIJE, KATERO IZVAJA BIOENERGETIK

Naročila storitev so mogoče po predhodnem naročanju na gsm: 041-761-795 ali izpolnite kontaktni obrazec

IZKUŠNJE Z BIOENERGIJSKIMI IZDELKI ALTERA

Imela sem vsakodnevne  težave z jutranjim glavobolom in spanjem, z uporabo Biostimulatorja so jutranji glavoboli redkejši, spanje se je tudi izboljšalo, lp Perme
z bioenergijo in radiestezijo do zdravja, na naraven način!
“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA, KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE..”
2020-05-07T06:07:57+00:00