Simptomi in znaki parkinsonove bolezni so tresavica rok, motnje pri hoji, motorika. Alternativno zdravljenje, pomoč pri nevroloških motnjah zajema tudi iskanje potencialnega vzroka za nastanek bolezni. Parkinsonova bolezen ohromi kvaliteto življenja.

 

bioenergija je pomoč za parkinsonovo bolezenNaravna pomoč za izboljšanje parkinsonove bolezni priporočamo Bioenergijo. Bioenergetik se posveti možganom in celotnem živčnem sistemu.

Dolgoročno priporočamo tudi bio energijski sistem Biostimulator.

Vzrok parkinsonove bolezni je lahko znan, pogosto pa so vzroki tudi neznani. Kadar gre za znane vzroke,  parkinsonove bolezni govorimo o parkinsonizmu. Neznan vzrok pa je  parkinsonova bolezen. Ta lahko privede do invalidnosti prizadetega.

 

KJE SO LAHKO ŠE NEZNANI VZROKI ZA NEVROLOŠKE MOTNJE, BOLEZNI?

 

naravno zdravljenje parkinsonove bolezni

Pogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil je skriti vzrok.

V kolikor sevanje prehaja v predelu glave med spanjem, povzroča preobremenjevanje žlez možganskega dela.

To rezultira pogosto različno -propadanje dopaminskih nigrostriatnih nevronov in posledično pomanjkanje živčnega prenašalca dopamina.

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje motnje delovanja. Posledično še poslabšuje bolezen.

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi tumor možganov.

 

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

 

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja;

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

Priporočamo storitve Altera:

RADIESTEZIJSKA MERITEV SEVANJA V STANOVANJU ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težave na energijskem nivoju področja možganov in žlez)

BIOSTIMULATOR (bioenergijski pripomoček za lajšanje težav)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK

(alternativno naravno zdravljenje  parkinsonove bolezni z bioenergijo ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine).

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer zdravje ni naključje-z Vami že od 1996!”