Sevanje podzemnih voda je pogosti vzrok za rakava obolenja. Radiestezija je tehnika za meritev sevanj v spalnih in poslovnih prostorih. Negativna energija v stanovanju slabi zdravje in povzroča različne oblike bolezni.

 

SEVANJE – RADIESTEZIJA ODKRIVA VPLIV SEVANJ NA ZDRAVJE

 

Sevanja zemlje povzročajo avtoimune, kronične kot rakave bolezni. Več o tem, kakšen imajo   vpliv na zdravje najdete tu. Težave z spanjem, nespečnost je samo en aspekt vpliva. Ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, saj so stalno prisotni prav med spanjem ponoči!

 

POLOŽAJ POSTELJE JE VAŠA “ZDRAVSTVENA” KARTOTEKA

 

Imate “neozdravljive” bolezni, kronične alergije, slab imunski sistem, nespečnost, pogoste bolečine na istih mestih telesa?

Odkrijte pravi vzrok zdravstvenih težav, naročite naše profesionalne meritve sevanj Altera že danes!

Naročila na gsm: 041 716 195 ali preko kontaktnega obrazca

 

SEVANJE ODDAJA SVOJO UNIKATNO FREKVENCO – VALOVANJE

 

V svoji bogati praksi smo pri Altera izvedli preko 19.000 meritev sevanja v stanovanju, poslovnih prostorih. Možno merjenje sevanj nudi tudi tele-  radiestezija, saj vsaka lokacija na Zemlji oddaja svojo frekvenco – sevanje. To lahko detektiramo bodisi v živo kot tudi na daljavo.

 

vodno sevanje, hartmanova mreža sevanj, curry sevanjeObstajajo primeri sevanj na lokacijah, ko ljudje pogosteje obolevajo za hujšimi, tudi rakavimi boleznimi. Ne samo to – oboleva cela vas oz. področje, kjer živijo.

Eden izmed teh primerov smo opravili v letu 2014  na Gorenjskem.

Analiza, katero je pokazalo merjenje sevanj v hiši je bilo v določenih spalnih predelih alarmantno. Prisotne so bile kombinacije različnih vrst sevanja – od podzemne vode, Hartmanna in Curry mreža.

 

GEOLOŠKE PRELOMNICE V ZEMLJI

 

Anomalije zemeljskega polja so bile tako močne povezane tudi z geološkimi lomi Zemlje. Denimo tudi kompas je kazal na približno dveh metrih povsem drugačno smer. Več o radiestezija si lahko ogledate tukaj..

 

“NERAZLOŽLJIVI” POJAVI KOT VPLIV SEVANJ

 

Stranka, pri kateri smo opravili meritve sevanj nam pove tudi, da je v celi vasi od približno 12 hiš, 10 primerov raka, 2 primera samomora.

Dodatno in konkretno ima škodljivo sevanje v tem primeru še naslednji vpliv: Zakonci se ločujejo in ne morejo živeti skupaj v isti hiši in to tako pri starejših in njihovih že odraslih  otrokih; Tudi to  povzroča negativna energija v stanovanju.

sevanje, radiestezijaDrugi tak primer v letu 2014 pa smo naleteli na Notranjskem – pri eni hiši 4 primeri raka, nadaljevanje podobno kot zgoraj opisan primer.

Cela vas oboleva za rakavimi obolenji, kar ni naključje. Zaradi etike ne navajamo teh področij kot tudi imena ljudi.

Vsaka bolezen ima svoj vzrok, tako rak, avtoimune in kronične bolezni, alergije, stalne bolečine..

 

 

PODZEMNE VODE IMAJO NAJVEČJI VPLIV NA BOLEZEN

 

Tudi ni naključje, da je svetovno znani zeliščar in avtor knjige Zdravljenje raka in levkemije, Rudolf Breuss zapisal: Tudi moja sicer učinkovita proti rakava kure ne more pomagati, če človek spi na podzemnih vodnih žilah. Zato je obvezno potreben radiestezist, da pregleda spalnico in svetuje.

sevanja, vpliv sevanja na zdravjeSicer obstaja v različnih regijah denimo Slovenije seveda več teh primerov kot so opisani, več o sevanjih si ogledate lahko tukaj..

Radiestezija je torej izredno uporabna tehnika za določanje vzroka nastanka bolezni. Deluje preventivno, v primeru že prisotnih bolezni hitrejše in popolnejše zdravljenje.

S tem sploh katerikoli  metode zdravljenja postanejo uspešnejše ali uspešne! Dokler ne odstranite pravega vzroka za bolezen ne pride do “pravega ozdravljenja”. Ker to pomeni potem le “zdravljenje” simptomov!

 

Meritve sevanja v spalnici so pokazale točne vzroke mojih in moževih težav. Zdaj se zbudim naspana in spočita. Pri možu so se tudi zmanjšale bolečine v hrbtenici in izboljšal krvni obtok, saj nima več mrzlih nog. Lep pozdrav, Šimenc Irena, Kamnik

 

PRIPOROČAMO OGLED TV PRISPEVKA O VPLIVIH, KATERE IMA ZEMELJSKO SEVANJE NA ZDRAVJE!

SEVANJA – SKRITI VZROKI ZA NASTANEK BOLEZNI – TI VZROKI POGOSTO TUDI ONEMOGOČAJO OZDRAVLJENJE!

 

 

ALTERA PRIPOROČA OGLED IN NAROČILO STORITEV:

MERJENJE NEGATIVNE ENERGIJE SEVANJA V SPALNICI IN STANOVANJU

PREGLED IN ANALIZA AURE ČLOVEKA

BIOENERGIJA – MOGOČA JE TUDI NA DALJAVO

 

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA, KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”