Naravno zdravljenje astme

Naravno zdravljenje astme

Naravno zdravljenje astme, bronhitisa in kopb ima dobre rezultatate. So prisotni simptomi in znaki astme ali bronhitisa kot težko dihanje med naporom pri športu, spanju? Dražeč kašelj in dušenje ponoči med spanjem so težave pljuč. So prisotne težave kot piskanje v pljučih ob izdihu? Bioenergija olajša dihanje, izboljša kapaciteto pljuč.

ASTMA, BRONHITIS, KOPB SLABI KAPACITETO PLJUČ

Lovite sapo pri  hoji po stopnicah, občutek, da ste brez zraka in vas duši tudi ponoči med spanjem? Poglejte si, kako naravno zmanjšati motnje pljuč in olajšati dihanje, ko vas muči astma, bronhitis, kopb. Tako boste izboljšali tudi spanje ponoči.

Alergijska astma in bronhitis sta pogosto prisotna pri otrocih in tudi pri odraslih. Pri otroku so pogosto pridruženi znaki poleg astme tudi hkrati zamašen nos. Pri alergiji je pridruženo lahko vnetje zgornjih dihal in ušes ter s tem povezane bolečine.

Motnje dihanja, dihalna stiska, povzročijo tudi seveda, da se človek hitreje utrudi. Pri otrocih tudi  vidimo  pomanjkanje energije.

KAKO NA NARAVEN NAČIN IZBOLJŠATI DELOVANJE PLJUČ IN BRONHIJEV, OLAJŠATI DIHANJE?

astma, težko dihanje ponoči, zdravljenje, bronhitis, rak pljuč

Naravno  izboljšanje delovanja pljuč omogoča bioenergija.

Preprečuje in zmanjšuje napade težkega dihanja, dušenja tudi pri KOPB. (kronična obstruktivna bolezen pljuč)

Ko  iščete “domača zdravila za astmo ali bronhitis, čaj za pljuča” za dopolnilo priporočamo kot naravno in učinkovito alternativno zdravljenje astme, bronhitisa in KOPB – bioenergijo.

Pogosto je izboljšanje in olajšanje dihanja že po prvi bioenergijski terapiji, tudi če obolevate za KOPB-om, ko ste na jeklenki z kisikom.

Bioenergija naravno razširi dihalne poti, izboljša pljučno kapaciteto, kar lahko tudi preverite z novimi testi (spirometrija pljuč). Okrepimo in izboljšamo tudi imunski sistem, zlasti ko gre za alergije.

ENERGIJSKO – NARAVNO BIO ZDRAVLJENJE ASTME, BRONHITISA IN KOPB DELUJE TUDI NA DALJAVO!

Daljava ni ovira za delovanje bioterapije. Bioterapija deluje po zakonih kvantne fizike, deluje na način, kjer ni dimenzije časa kot prostora. Učinki bioterapij na daljavo so bili večkrat preverjeni v praksi tudi z novimi pregledi ljudi.

 
 

ALTERNATIVNI VZROKI KRONIČNIH BOLEZNI PLJUČ, ALERGIJSKE ASTME

Prikaz slike curryevega križa zemeljskih sevanj na pljučih ponoči med spanjem.

Pogosto opažamo, da je alergijska astma in kronični bronhitis kot druge pljučne okvare povzročeno tudi zaradi geopatskih vzrokov.

Razna sevanja podzemne vode, Hartmann in Curry mreže, če se nahajajo v prsnem košu povzročajo različne bolezni.

Te bolezni so lahko vnetne narave, kronične pa tudi rakave bolezni pljuč. Zmanjšujejo funkcije prizadetih organov.

Ti vzroki pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, zato se simptomi in znaki bolezni vztrajajo.

Denimo zlasti, ko vas stalno ponoči duši, je prisoten dražeč kašelj, dihalna stiska in s tem slabo spanje z zbujanji ponoči.

pljuča, težko dihanje, vzrok, astma, bronhitis, zdravljenje astme

ALTERNATIVNI ENERGIJSKI PREGLED PLJUČ IN CELEGA TELESA AURA GDV

Pljučna obolenja in težave so zelo podobne tudi boleznim srca. Kako ugotoviti ali težave z dihanjem povzroča srce ali pljuča?

Priporočamo naš preventivni pregled pljuč in srca z sistemom AURA GDV. V auri človeka so težave in žarišča bolezni vidni veliko pred nastankom v fizični obliki.

LAŽJE DIHANJE – BOLJŠE ŽIVLJENJE

Imel sem težave z astmo, težkim dihanjem, glavobolom. Glavobol in težave z dihanjem so se odpravile že po prvi terapiji, kar je bilo zame neverjetno, ker sem hud astmatik.. Neverjetno! Aljoša Šček

Opomnik: zdravljenje astme in bronhitisa, kopb in dihalne stiske na naraven način ni nadomestilo za zdravljenja pri specialistu ali zdravniku uradne medicine.

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.

2020-10-13T09:47:26+00:00
Go to Top