Zdravljenje als

Als je amiotrofična lateralna skleroza, kjer je prizadet živčni sistem v možganski skorji in hrbtenjači. Prvi simptomi in znaki bolezni se kažejo trzanje in šibkost mišic.

Medicinski vzroki niso znani, zdravila kot takega trenutno ni. Zato je medicinsko zdravljenje amiotrofične lateralne skleroze le paliativno. To pomeni začasno lajšanje težav. Bioenergija omogoča naravno pomoč pri ALS, bolniki občutijo izboljšanje tudi pri prvi bioterapiji.

AMIOTROFIČNA LATERALNA SKLEROZA JE PROGRESIVNA BOLEZEN

ALS se pogosto začne z trzanjem mišic in šibkosti v roki ali nogi, težave z govorom. Postopoma ALS vpliva na  sposobnost za nadzor mišic, katere so potrebne, da se premaknete, govorite, jeste in dihate. ALS zaenkrat ni mogoče medicinsko pozdraviti in sčasoma povzroči smrt ( v povprečju 4 let, redkeje 10 let od nastanka amiotrofične lateralne skleroze).

 
 

KAKO NA NARAVEN NAČIN IZBOLJŠATI KVALITETO ŽIVLJENJA, ZMANJŠATI VPLIV BOLEZNI?

Naravno zdravljenje ALS -a z bioenergijo močno okrepi živčni sistem in imunski sistem.

Pogosto se pacienti že po prvi bioenergijski terapiji počutijo bistveno bolje, boljše je premikanje okončin, finomotorika, dihanje in tudi spanje ponoči, več imate življenske energije in volje.

Bioenergetik deluje lahko tudi na daljavo ne samo v živo!

Hkrati priporočamo tudi dodatno razstrupljanje telesa -21 dni, po programu, ki ga dobite. Bioenergija se priporoča večkrat letno za vzdrževanje stanja oz. po potrebi, ko potrebujete pomoč.

IZBOLJŠAJTE KVALITETO ŽIVLJENJA TUDI Z BIOSTIMULATORJEM

Priporočamo tudi uporabo našega bioenergijskega sistema Biostimulator.

Izboljšuje splošno krvno cirkulacijo in s tem boljšo oskrbo organov, mišic s hranili in kisikom ter hkrati kot zaščita pred geobiološkimi sevanji (okoljski dejavniki); Uporaba je med spanjem ponoči, ali čez celi dan.

Biostimulator deluje protivnetno in protibolečinsko, rezultati testov kažejo na podobno delovanje kot ga ima bioterapevt.

PREVENTIVNI PREGLED CELEGA TELESA

Alternativni pregled celega telesa z slikanjem Aure ( v auri so žarišča bolezni vidna veliko pred nastankom v fizični obliki, omogoča pa vpogled tudi v živčni sistem človeka- priporočljivo tudi za tiste, čigar predniki so zboleli za ALS)

Pokličite za bio terapije in si rezervirajte prosti termin na gsm: 041716195 ali preko elektronske pošte.

Zgodnji znaki in prvi simptomi ALS so:

  • Težave pri hoji, spotikanja ali težave pri običajni vsakdanji dejavnosti
  • Šibkost nog, stopal ali gležnjev
  • Ovirana je finomotorika – prijemanje predmetov, okornost
  • Težave z  govorom, težave pri požiranju
  • Mišični krči in trzanje v rokah, ramenih, oslabelost mišic -nemoč
  • Težko držanje glave pokonci, ukrivljenost telesne drže

Amiotrofična lateralna skleroza

Pogosto se začne v  rokah, nogah kot trzanje mišic in se nato širi na druge dele telesa. Napredujoča nevrološka bolezen  povzroča, da mišice postanejo vse bolj oslabljene (atrofija mišic). Odpovedovanje dihalnih mišic, požiranja vodi v smrt;

Vzroki ALS

Niso medicinsko znani, strokovnjaki jih povezujejo z nekaterimi okoljskimi dejavniki, z genskimi mutacijami.

Pogosto naveden kot vzrok je dednost, kemijsko neravnovesje (preveč prenašalca glutamata v možganih). To pomeni zastrupljenost živčnih celic), zasičenost organizma z težkimi kovinami ter avtoimuni odziv telesa.  To je, ko telo napada svoje normalne celice.. Bolezen je pri moških pogostejša kot pri ženskah.

SKRITI DEJAVNIKI TEŽJIH BOLEZNI

spanje, nespečnost, vpliv spanjana zdravje ljudi, zdravljenje nespečnosti

Alternativni vzroki nevrološke bolezni: v praksi ugotavljamo, da zlasti sevanja vodnih tokov na mestih kjer spimo.

Ta povzročajo razna obolenja kot je rak, avtoimune in nevrološke bolezni, zlasti še v kombinaciji z ostalimi geobiološkimi kot so Hartman – Curry mreže sevanj.

Ta sevanja hkrati zmanjšujejo imunski sistem, predstavljajo t.i. geopatski stres celic. To lahko štejemo tudi kot okoljski dejavniki;

Denimo na nek način je ALS bolezen simptomatsko “podobna” kot multipla skleroza, parkinsonova bolezen, vzrok pa pogosto neznan… Nekateri priporočajo tudi uporabo dušikov oksid kot terapije za amiotrofično lateralno sklerozo.

Alternativno – naravno zdravljenje amiotrofične lateralne skleroze z bioenergijo ne nadomešča zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo!

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS