Vodni tokovi pod hišo

Vodni tokovi pod hišo predstavljajo veliko nevarnost za zdravje. Podzemne vode v praksi povzročajo težje oblike bolezni – maligne tvorbe celic.

Zgodnji simptomi in znaki, ki jih ima vodni tok v hiši so pogosti kot pomanjkanje energije zjutraj in čez dan, nerazložljiva utrujenost in glavoboli. Zaščita proti sevanju vodnim tokovom je zato izrednega pomena.

Odvisno od intenzitete vodne žile, pogosto nastajajo tudi razpoke v steni, stropu. Denimo v spalnici ali drugje v stanovanju / hiši, kar pogosto pokaže merjenje vodnih sevanj. Podtalnica, podtalne vode pogosto povzročajo tudi razpoke v stenah, tleh stanovanja.

PODZEMNE VODE IN NJIHOV VPLIV NA ZDRAVJE

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

Na bolezni, ki jih povzroča vodni tok je večkrat opozoril tudi svetovno znani zeliščar Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije:

Nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na območju škodljivih zemeljskih sevanj – voda pod hišo.

V svoji bogati praksi je ugotovil, da so ljudje, ki jih je zdravil, večinoma zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na območju vodnih tokov in zemeljskih križih sevanja.

To so izmerili in potrdili številni radiestezisti. Zato je Radiestezija odlična za izboljšanje zdravja tako preventivno kot kurativno!

S svojo zeliščno kuro je preverjeno in učinkovito ozdravil preko 45.000 rakavih bolnikov, teh, katerih so bili medicinsko že “odpisani”.

Prav zato je potrebno »ozdraviti« vzrok – izvor nastanka obolenj, da se bolezni ne vračajo in ali ne nastajajo.

Vodni tok je upravičeno eden glavnih kreatorjev t.i. skritih bolezni. Ustvarja geopatski stres celic organov.

To povzroča številne bolezni brez znanega tudi medicinskega vzroka, avtoimune in rakave bolezni. Izredno poslabšuje imunski sistem. Zmanjšan imunski sistem pa ustvarja premalo belih krvnih celic za odpor proti katerikoli bolezni.

Težava je v tem, da ne prepozna pravočasno spremembo celic in ne reagira kot bi moral.

Namreč, ponoči, ko spimo, poteka proces regeneracije – obnove telesa. Ko pa imunski sistem nima dovolj energije, se ta proces ne dogaja.

Novo nastale spremenjene celice ne prepozna in tako ne odreagira – jih ne uniči…

VODNI TOKOVI POD HIŠO VPLIVAJO TUDI NA KRVNO SLIKO

Zlasti je nevarno sevanje vodnih tokov  še hujše pri otrocih in mladoletnih osebah, saj so ti še v fazi rasti in se bolezen zatorej hitreje razvija. Motena je lahko rast, kri se gosti ali pa je mogoča prisotnost drugih krvnih bolezni.

Omeniti je potrebno, da obstajajo še hartmanove in curryeve mreže sevanj in v kombinaciji je vodno sevanje mnogo intenzivnejše. Vse te oblike sevanja radiestezijsko merimo.

Jakost vodnih tokov se ne zmanjšuje z višino ali nadstropjem, v vertikali je enaka. Zato tudi vidimo, da ljudje zlasti v bloku pogosto obolevajo za istimi boleznimi, kar ni naključje.

KAKŠNA JE TOREJ ZAŠČITA PROTI VODNIM TOKOVOM V HIŠI, KAKO SE ZAŠČITITI?

Primarno je vsekakor izmera sevanj, saj je le tako mogoče ugotoviti prisotnost vodne žile in lokacijo le te.

Na podlagi tega svetujemo premik ležišča na ustreznejše mesto, v primerih ko pa to ni mogoče, pa svetujemo uporabo zaščite za posteljo Biostimulator.

Bio energijska zaščita izboljšuje tudi spanje ter se zaradi svojega delovanja priporoča hkrati tudi kot pomoč, dopolnilo pri različnih težavah.

PODZEMNA VODA POD HIŠO, BLOKOM, STANOVANJEM OGROŽA ZDRAVJE

POMEMBNO: pravilna lokacija postelje je mogoča le na osnovi merjenja sevanj in ni vedno Sever-Jug, saj ne morete vedeti, ali se v tej poziciji ne nahajajo podzemne vode.. Več o lokaciji, kam postaviti posteljo, da je ne ogroža voda ali druga sevanja tule..

KAJ NAM POKAŽE MERJENJE SEVANJ PODZEMNE VODE IN OSTALIH ZEMELJSKIH MREŽ?

Vsaki stranki vnaprej povemo, naj nam ne opisujejo svojih težav oz. bolezni. Če je postelja zakonska tudi to ne, kje kdo leži – preprosto označimo oseba”A” in “B”.

Na podlagi strokovne radiestezijske meritve sevanj vodnih žil  Radiestezist izdela situacijsko skico sevalnih pasov in pove točno, kje so vaše zdravstvene težave ter zakaj.

V 85% najdemo vzrok. Vzrok, ki je povzročil zdravstvene težave in hkrati vzrok, kateri pogosto onemogoča uspešno zdravljenje.
 
 
 

Tu odpade vsaka skepsa, četudi ste skeptik, kajti to so utemeljena dejstva!

NAROČITE MERITEV SEVANJ VODNIH TOKOV

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS

Voda je sicer vir življenja, a če se ta nahaja pod hišo na mestu kjer spimo, ima le ta negativen vpliv na zdravje, oglejte si praktičen primer:

Primer vodnega toka in ostale mreže sevanja- situacijska slika na postelji-tloris:

Daljša izpostavljenost kozmičnem in vodnem sevanju povzroča težave na spanje – nespečnost in razna vnetja, ter lahko tudi tumor v predelu glave osebe B. Zlasti je največji problem podtalnica ali podtalne vode pod stanovanjem.

moždani tumor, vrtoglavica, glavobolja, migrena, tumor mozga

PREVENTIVA IN ZAŠČITA PRED SEVANJI VODNE ŽILE

Zadnji opisani primer 2016- opravili smo radiestezijska merjenja sevanj na ljubljanskem barju. Stranka je podedovala hišo starih staršev, katera je bila v fazi prenove.

Po opravljeni meritvi sevanj smo natančno opredelili zdravstveno stanje za dedka in babico. Rezultat: rak pljuč in bolezen srca. Stranka je potrdila diagnozo.

V predelu pljuč je bila voda in hartmanov križ, na srcu kombinacija z vodno žilo in curryem.

S tem smo lahko preprečili ponovitev bolezni na potomcih, kar je učinkovita zaščita pred sevanjem vodnih tokov ali preventiva.

IZKUŠNJE Z NAMI

Rada bi se Vam zahvalila za vse, kar ste dobrega storili zame in za mojega moža. Pred tremi leti ste opravili pri meni radiestezijsko meritev spalnice, nad katero pa takrat nisem bila prepričana.

Odkrili ste možne bolezni, čeprav sem se počutila takrat povsem zdravo. Za nakup nevtralizacijskega zaščitnega polja Biostimulator se takrat nisem odločila. To je bila moja napaka. Minila so tri leta in mene je doletelo vse to, kar ste takrat ugotovili na podlagi meritev.

Zbolela sem in bolezni so se vrstile ena za drugo

Nazadnje sem zbolela za hudo pljučnico in zaradi tega zdravila v bolnišnici. Mož je imel čedalje bolj nemirno spanje, se zbujal z bolečinami v vratu in hrbtenici.

Rekla sem si, da je tega dovolj in sem Vas ponovno poklicala. Naročila sem nevtralizacijsko zaščitno polje Biostimulator za oba, a brez moževe vednosti. Čeprav on v to ni verjel, so se ravno pri njemu najprej pojavile pozitivne spremembe. Ni imel več mrzlih nog, izboljšala se je prekrvavitev, zmanjšale so se bolečine v vratu in hrbtenici, spanje se je normaliziralo.

Sama sem imela več negativnega sevanja, zato je bila tudi reakcija zame zelo huda

Trije tedni so minili, da sem lahko zaspala, ne da bi občutila energijo, ki me obdaja. A zdaj je to za mano, počutim se odlično. Zbudim se naspana in spočita. Zdravniki me še zdravijo po pljučnici, a vem, da bo tudi to kmalu za menoj.

Danes vem, da bi lahko težave preprečila ali vsaj omilila, če bi se za nakup odločila že takrat.
Še enkrat hvala z željo, da vztrajate še naprej pri svojem delu, ker boste tako pomagali lahko še mnogim ljudem.

Lep pozdrav, (Irena Š., Kamnik)

VEČ O MERITVAH IN SEVANJU PODZEMNE VODE

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z Vami že od 1996 – izdelanih preko 19.000 meritev sevanj vodnih tokov  in ostalih zemeljskih mrež sevanj”

NA KAKŠNEM MESTU SPITE VI?
PREVERITE Z NAŠIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI SEVANJA ŽE DANES!

naročite merjenje sevanj v stanovanju

Izdelamo skico sevanja v stanovanju- sobi, spalnici, pisarni, označimo slabe točke, pozicije na postelji, analiziramo osebe in svetujemo. Opravimo tudi meritev elektrosmoga -elektromagnetno sevanje (hišna elektrifikacija, vplivi daljnovodov v okolici..)

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, detekcija podzemne vode (žile), kozmično in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera – ko sevanja postanejo “vidna”