Henoch Schonlein Purpura

Bolezen Henoch Schonlein Purpura (HSP)  povzroča vnetje drobnih žil – vaskulitis. Znaki in simptomi so rdeči kožni izpuščaji na nogah (purpura) ali drugje po telesu. Običajno je tudi povišana temperatura.

Navadno se bolezen pozdravi sama od sebe v nekaj tednih, v redkejših primerih pa lahko pride do drastičnih problemov. Vzroki uradno niso znani, bodisi cepljenje (vakcinacija) ali kot avtoimuna bolezen. Zato je medicinsko zdravljenje HSP običajno le z protibolečinskami tabletami.

Drugi naraven način pomoči pa omogoča tudi Bioenergija, kjer so izkušnje zelo dobre.

KAKŠNI SO LAHKO ZAPLETI HSP?

V določenih primerih lahko pride do krvavitev v črevesju, kar povzroči, da je v blatu kri, krvavitve nastajajo tudi v ledvicah, redkeje pa tudi v možganih.

Bolezen je pogostejša pri otrokih, redkeje pa pri odraslih. Krvavitev, ki nastaja v črevesu povzroča bolečine v trebuhu, lahko pa tudi zaporo črevesa.

Krvavitve v ledvicah pa redkeje lahko privedejo do ledvične odpovedi. Medicinsko zdravljenje HSP  v teh primerih uporablja kortikosteroide, a ti imajo veliko neželenih stranskih učinkov.

MOŽNI VZROK HENOCH SCHONLEIN PURPURE

Alternativni “neznani” vzroki kot jih ugotavljamo v praksi za različna obolenja so pogosto razna geo sevanja vodnih tokov ter drugih zemeljskih mrež sevanja- več o tem najdete tu.. Sevanje povzroča geopatski stres celic med spanjem ponoči. Celice se lahko začnejo spreminjati v benigne kot maligne oblike.

Vse to pa zmanjšuje imunski sistem. Zemeljsko  sevanje povzroča tudi različne avtoimune oblike obolenj (da deluje proti lastnemu telesu), pa tudi rakave bolezni.

Zato je smiselno odkriti vzrok bolezni ter ga odpraviti. Kajti le to omogoča učinkovito zdravljenje katerekoli bolezni.

KAKŠNO JE NARAVNO ZDRAVLJENJE HENOCH SCHONLEIN PURPURE – VASKULITISA?

Bioenergija alternativno zmanjšuje vnetje krvnih žil – vaskulitis in dviga imunski sistem. Hkrati deluje protibolečinsko, zlasti ko gre za otekline v kolenih ali gležnjih.

Purpura se lahko pojavi tudi na prstih, komolcih – kjerkoli na telesu in tako hkrati tam povzroča bolečine. V primeru, ko gre za krvavitev v črevesju ali žil ledvic je terapija usmerjena tudi na te organe;

Izkušnje ljudi so pogosta izboljšanja že po prvi terapiji – brez stranskih učinkov!

KAJ PRIPOROČAMO KOT DODATNO ZA POMOČ PRI PURPURI?

• Priporočamo tudi uporabo bioenergijskega sistema – Biostimulator . Naravno krepi imunski sistem človeka, deluje protivnetno in protibolečinsko. Odpravlja pogosto skrite vzroke kot so geopatska sevanja-geopatski stres celic.

Bioenergetik deluje učinkovito tudi na daljavo, ne samo v živo! Priporočamo tudi, če je mogoče, da nam pošljete slike (v jpg. prizadetih delov z purpurami).  Tako lahko natančneje spremljamo učinke terapij kot tudi za naše interne raziskave.

Pokličite za prosti termin terapij na gsm: 041716195 ali oddajte sporočilo preko elektronske pošte.

Ko se sprašujete, kako naravno odpraviti težave, kakšna so naravna zdravila, krema, čaj za odpravljanje bolezni Henoch Schonlein Purpura, je bioenergija pravi odgovor.. Rezultate lahko vidite s prostimi očmi, ko simptomi in znaki bolezni HSP izginjajo.

Mnenje stranke po 2/4 terapije

Purpure po nogah izginjajo, bolečin več ni in oteklin, Đ.M

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.