Meritve – radiestezija

Opis

RADIESTEZIJA ODKRIVA ZEMELJSKO SEVANJE KOT VZROK OBOLENJ

 

Meritve sevanj odkrivajo vzroke za bolezni. Sevanje povzroča motnje spanja in nespečnost ter pomanjkanje energije. To oslabi imunski sistem kar vodi do različnih bolezni. Bioenergetik na domu, bioenergijske meritve Altera.

 

Ste kronično brez energije, imate zdravstvene težave brez vzroka in je zdravljenje neučinkovito? Se vam bolezni vračajo, imate stalne bolečine?

Odkrijte pravi vzrok težav, kajti pogosto ta vzrok tudi onemogoča zdravljenje! Priporočamo ogled našega  TV prispevka o vplivih nevidnih sevanj na bolezni..

ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM – Altera, vaša prva alternativna izbira-mi najdemo vzrok težav – z Vami že od 1996 – preko 19.000 radiestezijskih meritev in izkušenj

 

Radiestezija meritve –  pogosti vplivi sevanj, začetni simptomi in znaki:

Različne kombinacije sevanj Zemlje (Hartmanova in Curryeva mreža, podvodni tokovi), kjer se križajo na predelih organov Hartmann -curry-sevanjetelesa povzročajo obolenja le teh. Organi  zaradi tega začnejo nepravilno delovati. Sprva kaže lahko kot kronično pomanjkanje energije, jutranja utrujenost –občutek, kot bi delali celo noč, okorelost, kar posledično slabi imunski sistem.  Dolgoročno tudi razvoj bolezni (benignih, rakavih), kot tudi teh, pri katerih je vzrok pogosto neznan. 

Avtoimune bolezni (Sjogrenov sindrom, Multipla skleroza, Skleroderma, Parkinsonova bolezen, sindrom Hashimoto, Lupus, Skleroderma..)

Med spanjem ponoči se namreč telo obnavlja, popravlja, če pa je preobremenjeno, se proces obnove ne dogaja. Zato imunski sistem (naš edini zdravnik) ne dobiva dovolj energije in tako prekine procese, potrebne za obnovo in celjenje. Imunski sistem nas brani pred virusi, bakterijami, glivicami, nenadzorovano rastjo nenormalnih npr. rakavih celic.

ŠKODLJIVO SEVANJE ZEMLJE – PODROČJA POVZROČAJO POGOSTE TEŽAVE:
motnje spanja – zbujanje ponoči zlasti med 2. in 4.uro zjutraj, nespečnost, glavoboli (tudi jutranji glavoboli), prehladi, dihala, alergije, težave z nogami, težave, bolečine z sklepi, težave z hrbtenico, motnje krvnega obtoka (mrzle noge, roke, krči), depresije, bolečine po samo določeni strani telesa; otroki se obračajo ponoči na drugo stran postelje, prebujanje med spanjem, šklepetanje z zobmi, ležanje na vedno določen konec postelje, ležanje povprek, potenje. . in na konec koncev tudi bolezni.
Različno sevanje torej različno vpliva na človeka, določena sevanja vplivajo v prvi vrsti na spanje, druga vrsta pa na žleze in organe. Radiestezist izmeri vrste ter lokacije linij sevanja in na tej podlagi svetuje alternativne rešitve.

SPALNICA kot tudi PISARNA sta zaradi tega najpomembnejša prostora za radiestezijski pregled, ker se zadržujemo (pre)več časa na enem in istem mestu. Radiestezija ima torej pomemben vpliv pri zdravju kot tudi zdravljenju.

Meritev spalnice je pokazala točne vzroke mojih in moževih težav. Zdaj se zbudim naspana in spočita, mož ima manj težav z hrbtenico in nogami.. Lep pozdrav, Irena Šimenc, Kamnik

Meritev sevanj

MERITVE ZEMELJSKIH SEVANJ ODKRIVAJO MESTA NA TELESU, KJER SO BOLEZNI
altera14Slika prikazuje stičišče podvodnega toka in hartmanovega sevanja. Posledice se kažejo na obolenju ščitnice, kronični glavoboli, tahikardija;

POJMI POVEZANI Z RADIESTEZIJO

•Radiestezija kot veda je zelo povezana z pojmi kot so: zdravje, iskanje (napr. izgubljenih predmetov, oseb..).

•Radiacija, žarčenje, spanec, nespečnost, sevanje v prostoru – spalnica, pisarna, hiša,

•alternativno oziroma naravno zdravljenje, uporabna je tudi za diagnostiko telesa ( energetska diagnostika). Določanja ustreznosti hrane (vsaka hrana torej ni primerna za vsakogar, kar je za nekoga dobro, ni nujno da to velja za drugega ). Denimo drugemu lahko škoduje in povzroča prebavne motnje (alergija, imunski sistem..).

Vsekakor je primarna veda za povrnitev kot ohranitev našega zdravja.

Civilizacije Egipčanov, Etruščanov, Medičejcev, Perzijcev, Rimljanov so uporabljali tehnike radiestezije za iskanje vode, zdravih mest za bivališča in spanje. V srednjem veku se je radiestezija začela uporabljati za odkrivanje ostalih naravnih bogastev (podzemnih rud).

RADIESTEZIST  – ODKRIVANJE TEŽAV IN NJIHOVO PREPREČEVANJE:

Z strokovnimi radiestezijskimi meritvami sevanj ugotovimo tudi lahko že obstoječe težave in posledično bodoče. Izmerimo in označimo slaba sevalna mesta in priporočamo po potrebi spremembo lege ležišča na ugodnejšo lego.

Letno opravimo več kot 1000 energetskih meritev sevanj spalnic in pisarniških prostorov. RADIESTEZIJA odkriva vzroke za težave in bolezni- energija prostora.  Geopatsko sevanje obremeni predel telesa, kjer se pogosto začnejo težave, bolezen. Telo ali bolje organi telesa začnejo slabše ali pretirano delovati, kar izzove posledično bolezen.

Premiki ležišča na ugodnejše mesto povzročijo zmanjšanje težav, hitrejše okrevanje (alternativno – naravno zdravljenje), ker tako organi niso več sevalno obremenjeni.

Pregled

RADIESTEZIST SVETUJE:

 

RADIESTEZIJSKI PREGLED HIŠE (STANOVANJE, SPALNICA, SPALNI PROSTOR, SOBA,PISARNA)

Radiestezist s strokovnimi meritvami in pripomočki (nihalo, bajalice, L antene in v današnjem času tudi elektronske aparature detektira sevanja (običajno v stanovanju, hiši,spalnici, otroški sobi). Ta so za naše oči nevidna, so brez vonja in tako za naša čutila neobčutljiva, z izjemo sevanje sonca (toplota, svetloba, mraz, katere lahko prosto zaznamo). Radiestezist torej na osnovi izvedenih meritev določi vrsto (tip) sevanja in lokacijo (kjer v postelji se sevanje nahaja), ter svetuje. Radiestezija ponuja tu dobre in smotrne rešitve.
Tu se hkrati zastavlja vprašanje, ali je dovolj zgolj samo zdravo živeti, da smo zdravi? Je to res vse?

Breuss_knjiga_naslovnicaŽe znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, ki je pomagal številnim ljudem (ozdravil je več kot 45.000 rakavih bolnikov), je v svoji knjigi ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE (42-dnevni post) zapisal, da nobena terapija ni učinkovita, če človek spi na območju škodljivih zemeljskih sevanj, saj je v svoji bogati praksi ugotovil, da so ljudje, ki jih je zdravil, večinoma zboleli za hujšimi obolenji, ker so ležali na območju vodnih in zemeljskih križih sevanja, kar so izmerili in potrdili številni radiestezisti. Prav zato je potrebno »ozdraviti« vzrok – izvor nastanka obolenj, da se le ta tako ne vračajo in ali ne nastajajo.
Naša praksa kaže, da je poleg zdravega načina življenja potrebno tudi na zdravem mestu spati. Spalnica ima zaradi tega največjo vlogo, saj to pomeni, da se praktično na enakem sevalnem mestu zadržujemo kar tretjino našega življenja. Pisarna pa predstavlja drugi pomembnejši prostor za izmero sevanj. Radiostezija torej predstavlja odlično pot za izboljšanje človekovega počutja in zdravja.

 

RADIESTEZIJA – ODPRAVITE VZROK, TELO VAM BO HVALEŽNO!

 

Na  škodljivih sevanjih ni priporočljivo daljše zadrževanje (zlasti v primerih spanja-spalnica in delovni prostori-pisarne), saj to lahko resno ogrozi naše zdravje.
Kazalci (živali) škodljivih sevanj so : maček, mravlje..

Priporočamo

PRIPOROČAMO  NAŠE STORITVE ALTERA:

anim2 poti do zdrAKCIJSKA MERITEV SEVANJA SPALNICE, PISARNE, MERJENJA

Cena: SAMO 36 Eur (bioenergijski pregled spalnice / otroške sobe / stanovanja -energetske meritve prostorov)
Ponudba, paket meritev sevanja zajema naš prihod na mesto – vašo lokacijo, radiestezijski pregled stanovanja-SPALNICA, izdelava skice sevanj in s tem radiestezijski pregled človeka – diagnostika in svetovanje- premiki postelje na ugodnejša mesta, dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.

(Ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji,  akcijska cena ne zajema Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina). Več o ceniku najdete tu..

 •SLIKANJE – PREGLED IN ANALIZA AURE
zgodnje odkrivanje težav, svetovanje
(paket slikanja – analiza Aure obsega sliko Aure, diagram organov in žlez, čaker, razlago, analiza stanja)

•BIOENERGIJA BQT

kompas-geoTESLA METAMORFOZA

•MERITEV BIOPOTENCIALA( merjenje človekove življenske energije z instrumenti)

Pokličite nas na gsm: 041-716-195 ali preko kontaktnega obrazca
ALTERA CENTER
PE: 1360 VRHNIKA, Voljčeva c.23

” ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE “

Opombe: V primeru težav in obolenj, zdravljenja se posvetujte z zdravnikom!!!

ODKRIJTE PRAVI VZROK OBOLENJ, TELO VAM BO HVALEŽNO! RADIESTEZIJSKO MERJENJE ŠKODLJIVEGA SEVANJA V STANOVANJU, HIŠI, SOBI, SPALNICI JE POGOSTI VZROK!

Zemeljsko magnetno sevanje, anomalije magnetnega polja Zemlje, iskanje škodljivih žarkov, cone bolezni  – detekcija podzemne vode (žile), kozmično  in Hartmann sevanje -vse na enem mestu – Altera- sevanja naredimo “vidna”

 

Save

Save