Izvor sevanja, posledice in simptomi

Izvor sevanja delimo na neonizirno zemeljsko  in elektromagnetno sevanje. Naslednja vrsta je ionizirno -radioaktivno sevanje. Posledice, vpliv sevanja kot simptomi so različni na zdravje. Meritve sevanj Zemlje proučuje Radiestezija.

Velik poudarek ima tudi zaščita proti sevanju. Predolga izpostavljenost tem negativnim energijam lahko ogroža zdravje. Zlasti je pomembno meritev sevanj za prostore, kjer se najdlje zadržujemo. To je vsekakor spalnica in delovni prostori – pisarna, kjer je vpliv sevanj zaradi izpostavljenosti časa pomemben.

 

NARAVNO GEO – ZEMELJSKO SEVANJE

spanje, nespečnost, vpliv spanjana zdravje ljudi, zdravljenje nespečnosti

Na različnih globinah Zemlje potekajo številne podzemne vode (vodne žile, tokovi), Hartmannova in Curryeva mreža – izvor sevanja.

LEGENDA SLIKE, RADIESTEZIJSKI PREGLED IN ANALIZA

Rdeče linije prikazujejo Hartmanovo škodljivo sevanje (hartmanov križ). Rumeno označeno- kozmično sevanje, modro označeno -podzemna voda.

Posledica konkretne situacije je bolezen trebušne votline;

ZEMLJA JE VELIKO MAGNETNO POLJE IN IZVOR SEVANJA

V naši krvi se nahaja železo in kot večina tudi ve, da magnet reagira na železo in obratno. Izpostavljenost Geopatski stres coni (izraz se uporablja v Svetu) – različnim linijam povzroča bolezni.

Z križanjem sevanj na določenem organu, se zaradi interference in anomalij zemeljskega magnetnega polja zgodijo spremembe -posledice na celicah organa.

ZEMELJSKE MREŽE KOT IZVOR SEVANJA

Hartmannova mreža

Dr. med., Ernest Hartmann je prvič opisal pravokotne mreže sevanja leta 1954. Leta 1964 pa je javno predstavil svojo  knjigo “Bolezen kot problem bivališča” “.

Linije, zemeljski žarki potekajo v magnetnem polju sever – jug , približno na 2 metra in smereh vzhod-zahod na približno 2,5 metra. Temeljne orientacije lahko varirajo do 10 stopinj.  Linije so široke približno 20-30 cm.

Na mestih spanja ( v stanovanju, hiši -spalnici), kjer se Hartmannova mreža križa z drugimi linijami (npr. podzemne vode, Curry.. ), pride do ogrožanje zdravja – nastanek bolezni.

Curry – diagonalna mreža

Odkritelj, zdravnik po imenu dr. Manfred Curry je našel kozmično mrežo.
Linije Curry široke so okoli 60 cm, ponavljajo se na med 3 do 4 metre. Ta  mreža negativnega sevanja se smatra geobiološko bolj škodljiva in neugodna od Hartmannova mreže.

SEVANJE DELUJE SLABILNO NA CELICE TELESA

Geopatska stres cona – je formacija, skupek vseh navedenih naravnih zemeljskih sevanj. Že ime pove, da gre za stres – stres na organih, žlezah telesa. To posledično spremeni funkcijsko delovanje le teh.

V tujini to označujejo z Geopathic stress Zone, kar pomeni cona, predel ali lokacija, kjer so izvori bolezni. To so bolezenska, rakava cona zaradi škodljive energije  sevanja v spalnici kot tudi na delovnem mestu-pisarni..

Posledice sevanj lahko poimenujemo uradna diagnoza, namreč kjer se križajo, povzročajo težave.

OHRANITE ALI IZBOLJŠAJTE ZDRAVJE

Prav zaradi tega je Radiestezija oz. radiestezijska meritev sevanja v stanovanju – spalnici odlična metoda za ohranitev zdravja. Preprečuje nastanek bolezni pogosto tudi teh “neznanega vzroka”.

V primerih, ko so zdravstvene težave že prisotne omogoča hitrejše in nasploh učinkovito zdravljenje!  Ne glede na metode zdravljenja.

Namreč, ko odpravite vzrok bolezni, so izpolnjeni optimalni pogoji za ozdravitev!

Pravo zdravljenje je vedno odprava vzroka, kateri je povzročil bolezen. Vse drugo je odpravljanje posledice in simptomov!

KAKŠNO JE ZDRAVLJENJE, ČE VZROKA NE POZNAMO?

Torej, zdravljenje posledic pomeni, da so bolezni stalne in se tako vračajo simptomi, znaki običajno v večji razsežnosti!

ZAKAJ/ KDAJ SO GEOBIOLOŠKA -ZEMELJSKA SEVANJA NEVARNA ZDRAVJU?

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

Vse oblike geo energije (zemeljsko sevanje) postanejo škodljive, ko smo (pre)dolgo izpostavljeni njim. Ni toliko pomembna njihova polariteta (pozitivno ali škodljivo sevanje).

Sevanje povzroča spremembe že na celičnem nivoju in od tu dalje na organih.

Določene celice spremenijo tako svoje delovanje, začnejo delovati zase in ne več za skupnost. To  vodi do benignih ali malignih sprememb celic, katere začetek je praktično nemogoče ugotoviti na podlagi modernih zdravstvenih preiskav.

SPOROČILA TELESA POGOSTO IGNORIRAMO

To je tako, kot poplava -kdaj se ta začne? S prvo kapljico dežja..

Celica je osnovni gradnik življenja. Škodljivo sevanje ima slabilen vpliv na delovanje, komunikacijo med celicami. Kasneje se kaže v različnih- velikokrat neznanih vzrokih bolezni. To so razne avtoimune bolezni – Multipla skleroza, Sjogrenov sindrom, Lupus, sindrom Hashimoto, Epilepsija, Parkinsonova bolezen, rakave bolezni…).

POSLEDICE, VPLIV ŠKODLJIVIH SEVANJ

Posledice škodljivega sevanja se pokažejo v obliki bolezni tudi že po dveh, treh letih izpostavljenosti geopatogenim sevanjem. Druge pa zanesljivo po nekaj letih (odvisno je od same jakosti, intenzitete kombinacij škodljivih energij zemeljskih sevanj- podzemne vode, Hartmanna in Currya).

Zato je spalnica pomemben prostor v hiši, stanovanju za izvedbo radiestezijske meritve sevanj. Namreč škodljiva sevanja vplivajo stalno negativno na telo, organe prav ponoči med spanjem!

SIMPTOMI, ZNAKI IZPOSTAVLJENOSTI ŠKODLJIVEM SEVANJU

• ste pogosto ali stalno brez energije, imate kronične bolezni, avtoimune kot rakave bolezni
• prebujanje ponoči med spanjem ob istih urah (pogosto med 1. in 3. uro zjutraj), tudi kronična nespečnost in utrujenost
• jutranji glavoboli, pomanjkanje energije
• pogoste bolečine v sklepih, hrbtenici, jutranja okorelost
• težave “brez vzroka”
• čedalje slabši imunski sistem (večja dovzetnost k boleznim, napr. pogoste pljučnice, angine..)
• depresije, psihične težave
• ko medicinske preiskave ne pokažejo posebnosti

PREVERJENO, NI DOVOLJ SAMO ZDRAVO ŽIVETI, TUDI SPATI JE POTREBNO NA ZDRAVEM MESTU!

Veliko je medijsko znanih primerov ljudi ne samo v Sloveniji, tudi v tujini, kateri so zdravo živeli, zboleli pa za najhujšimi boleznimi “brez vzroka”. In to ne samo odrasli in starejši ljudje, temveč tudi otroki.

Znani in ugledni zeliščar Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 rakavih bolnikov je opozoril o škodljivosti sevanj.

Ozdravil je tudi tiste, katerim medicina ni mogla več pomagati. V svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije večkrat poudaril:

“Imejte v mislih tudi to, da vsi rakavi bolniki ležijo na škodljivih vodnih žilah. Zato je potreben radiestezist za preverjanje energije škodljivega sevanja v hiši (stanovanju, sobi).”

Dalje še Breuss omenja, da njegova sicer učinkovita proti rakava zeliščna kura ne more pomagati, če človek vztraja na škodljivem sevanju zlasti podzemne vode.

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

PREPREČEVANJE IN ZAŠČITA PROTI SEVANJU

Določeni ljudje ne verjamejo (običajno zaradi nevednosti), da obstajajo sevanja podzemnih voda, kozmična in Hartmanova sevanja.

Ne glede na to, dejstva so, da posledice -bolezni obstajajo (ugotovljene s strani merjenja sevanj). Te se ujemajo z že pridobljenimi uradnimi diagnozami- večkrat preverjeno.

Samo v naši praksi približno 19.000 krat – toliko radiestezijskih meritev sevanj smo izvedli.

Kakorkoli, kot je bilo pred stoletji znanstveno dokazano, da je Zemlja ploščata, je bilo šele po dolgih stoletjih ovrženo. Zaradi tega, ker je prišlo “novo” znanstveno odkritje, da je okrogla.

ŠKODLJIVO SEVANJE VPLIVA NA VSO ŽIVO NARAVO

Ne samo na ljudi,  izvor zemeljskega sevanja imaa vpliv tudi na živali, rastline.. Dejstvo je, da pa slabilen vpliv sevanj na drevesa ne moremo enačiti z človekom zaradi različne povprečne življenjske dobe. Denimo, življenjska doba drevesa je nekaj stoletij. Pes živi okvirno 12-15 let (eno leto psa je sedem človeških let, eno leto drevesa pa je lahko nekaj človeških let), človek pa povprečno živi 75-80 let..

V skladu s tem ima torej tudi negativno sevanje svojo proporcionalno vlogo.

Drevesa se denimo začnejo upogibati vstran od izvora sevanja – škodljive energije ali  sušiti, tudi hišne živali pogosto obolevajo..

PREPREČEVANJE – ZAŠČITA PROTI SEVANJU -RADIESTEZIJSKO ISKANJE , PREISKOVANJE SEVANJ

Radiestezijske meritve sevanj postelje pogosto odkrivajo vzroke za bolezni. Priporočamo izvedbe v smislu kot je preprečevanje širjenja že obstoječe bolezni.  To šele omogoča ozdravljenje ali  izogib bodočim boleznim.

Le na ta način je sploh možno ugotoviti, katera je pravilna lega postelje posameznika, da ne ogroža zdravja..

KAKO SE ZAŠČITITI PRED ŠKODLJIVIM SEVANJEM V SPALNICI KOT NA DELOVNEM PROSTORU-PISARNI?

Najbolj zdravju primerna so nevtralna mesta za spanje, počitek in delo. To so mesta, kjer ni stičišč ali sevanj nasploh (vmesni prostori). Zdravo mesto za spanje je možno določiti le na osnovi meritev sevanj. Namreč, ko je izvor sevanja na nekem organu, tam nastaja težava.

zaščita proti sevanju, biostimulator, zaščita proti sevanju vodnih tokov

Zaradi prostorskih omejitev v določenih primerih, ko ni mogoče prestaviti postelje v spalnici, pa priporočamo zaščito proti sevanju.

Priporočamo nevtralizacijo podzemne vodne žile in ostalih mrež sevanja z inovativno tehnologijo Biostimulator.

Biostimulator priporočamo tudi v primeru različnih zdravstvenih težav, saj ima dokazano bio terapijske učinke.

Montaža je enostavna- pod jogi rjuho  se namesti bioenergijski posteljni nadvložek. Pomembno je le, da je pravilno usmerjen (po tehničnih navodilih proizvajalca).

Nič več ni sprehajanja po stanovanju ponoči. Spim mirno, tudi jutranji glavoboli so redkejši, odkar uporabljam zaščito proti sevanju Biostimulator. Anica Perme, Kranj

PRIPOROČAMO OGLED TV ODDAJE

Oddaja prikazuje vpliv sevanj na zdravje ljudi, kako si lahko pomagamo in zakaj;

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS