Bolečine v hrbtu med spanjem

Imate bolečine v hrbtu med spanjem ponoči ali zjutraj?  Vstanete iz postelje, je prisotna huda bolečina v križu in menite, da je ležišče krivo? Poglejte si, kateri so lahko vzroki bolečin, ter pomembneje, kako jih odpraviti.. Vas morda celo zbudi pekoča bolečina v hrbtenici pri spanju?

Bolečine v hrbtenici pri ležanju ponoči, vzrok

Pogosto jih izzovejo različna geopatska sevanja med spanjem. Ta so Curryeve in Hartmanove mreže, katere se nahajajo na območju hrbtenice ali organov.

Odvisno od lokacije teh sevanj pri ležanju, je lahko prizadeti levi  ali desni del križa, vratni, prsni ali srednji predel.

Kljub temu, da vztrajno iščete najboljši položaj za spanje, spite celo na trdih tleh, pa se bolečina v križu stalno vrača bodisi zjutraj ali vsako noč in moti spanje.

Slabše spanje pa vodi v pomanjkanje energije, razdražljivost, depresijo in razvoj drugih bolezni. To so zgodnji simptomi sevanj.

Pogosto je zmotno mišljenje, da je ležišče (jogi vzmetnica) vzrok težav.

POGOSTI SKRITI VZROKI ZA NASTANEK OBOLENJ IN BOLEČINE V HRBTENICI

Curryeva mreža sevanj, kjer poteka med spanjem ponoči povzroča številne vnetne procese na kosteh, živčnih končičih, mišicah ter hrbteničnih diskih. Pogosto je tudi diagnosticirana revma. Revmatizem pa ni pojav samo starostnikov, temveč se pojavlja že pri mladih, celo pri dojenčku kar so lahko znaki bolezni.

Obstajajo številne oblike revme, od artritisa, spondiloartritis, ankilozirajoči spondilitis ( kronična revmatična vnetna bolezen). Vzrok pogosto ni znan. Hrbtenica postane zaradi teh dejavnikov okorela, trda in boleča.

Tako, da pogosto so bolečine v hrbtu med spanjem odraz izpostavljenosti sevanjem.

Vsaka bolezen, kot bolečina v hrbtu med spanjem, križu ima svoj vzrok.

Curryevo sevanje  ima največji vpliv zlasti  ko spimo in je lahko eden generalni vzrok izmed njih. Vsako noč je potencialno točno določen predel hrbtenice (srednji, vratni , prsni ali ledveni) izpostavljen za nekaj-do običajno 8 ur – pri ležanju.

KAKO NARAVNO ODPRAVITI ALI ZMANJŠATI KRONIČNE BOLEČINE V KRIŽU PONOČI ALI ZJUTRAJ?

Priporočamo: 

naše profesionalne kompletne meritve sevanja Curryeve in Hartmanove mreže, ter podzemne vodne žile.

SEVANJE PODZEMNE VODE POVZROČA TUDI RAKA

Zlasti sevanje podzemne vode lahko povzroča hujša obolenja kot “samo” bolečine, tudi razne benigne ali maligne oblike bolezni. Nekateri različna geopatska sevanja občutijo zjutraj kot manjko spanja in utrujenost. Drugi se zbudijo z bolečinami hrbtenice celo med spanjem ali drugih sklepov, so čez dan brez energije…, kajti “noč  ima svojo moč”.

ODPRAVITE VZROK, NE POSLEDICE!

zaštita od zračenja, zračenje, mjerenje zračenja, podzemne vode, hartman čvor

POGOSTO NEPRAVI KRIVCI ZA NOČNE ALI JUTRANJE BOLEČINE V KRIŽU

  • menite, da je jogi neustrezen, premehak (menite, da je hrbet skrivljen med spanjem, ker je vzmetnica premehka). Vzglavnik ni “dober” (pogosto se zjutraj zbudite z trdim vratom, ste okoreli..)
  • narava vašega dela čez dan- prisilna drža za računalnikom (sedeče delo),  stoječe delo, starost
  • “nepravilne” športne dejavnosti, hobiji
  • menite, da imate nepravilen položaj pri spanju in iščete pravega ali spite celo na trdih tleh. Ležite na boku ali trebuhu, na hrbtu pa ni rezultatov.
    Hrbtenica pa je iz dneva v dan slabša, jutra in noči pa prave more..
  • morda menite, da “nepravilno” spite in ugotavljate, kakšno je pravilno spanje (z našega stališča to vprašanje sploh ne bi smelo obstajati). Kaj se bomo učili spati pri 20, 30, 50.. 100 letih??- a smo pozabili ali več ne znamo ležati?)

Ja, če ne bi bilo bolečine v križu, se to sigurno ne bi spraševali in bi spali kot nam pač ugaja. Kar želimo povedati je, da za nas ne obstaja najboljši položaj za spanje. Namreč to po našem mnenju ni razlog jutranjih ali nočnih bolečin v hrbtu.

POLOŽAJ LEŽANJA MED SPANJEM NI VZROK BOLEČIN V KRIŽU, SKLEPIH

Če bi denimo anketirali večje število ljudi, vsak bi imel svoj položaj spanja,  bi bila bolečina v hrbtu med spanjem prisotna pri vseh možnih položajih spanja. Seveda ne pa pri vseh anketiranih in tudi ne glede na starost, kot bi morda pričakovali.

Koliko pa je spalnih položajev sploh? 4-5: spanje na levem ali desnem boku, ležanje na hrbtu ali trebuhu ali v načinu fetusa-zarodka.

Pregled spalnice je pokazal točno vzroke bolezni. Zdaj se zbudim spočita in naspana, tudi zdravje se je izboljšalo, bolečine v vratu in hrbtenici so se zmanjšale! lp Irena Š., Kamnik

BOLEČINE V HRBTENICI IN RAK

Bolečina je v določenih primerih lahko izvana zaradi tumorja, ki je lahko benigen kot maligen na hrbtenici ali določenem organu, kar so lahko znaki.

To lahko diagnosticira le zdravnik ali specialist uradne medicine z pregledom MRI, CT slikanjem hrbtenice, ultrazvok trebuha ali drugimi pregledi.

NAROČITE MERITVE SEVANJA ŽE DANES – ODKRIJTE ALI PREDSTAVLJAJO PRAVI VZROK NOČNIH BOLEČIN!

spanje, nespečnost, vpliv spanjana zdravje ljudi, zdravljenje nespečnosti

Na podlagi merjenja sevanj se da dokaj natančno ugotoviti, kateri del hrbta (spodnji -ledveni, prsni, vratni ali križ) je eventuelno izpostavljen sevanju oz. bolečini pri ležanju.

Ta podatek pa predstavlja rešitev, ker lahko s premestitvijo položaja postelje najdemo ustreznejšo lokacijo za spanje ali pa uporabimo tehnične rešitve.

Lahko imate najboljše ležišče za težave z hrbtenico, poudarjamo, da pogosto to ni pravi vzrok kroničnih težav.

Curryevo sevanje pogosto povzroča vnetje kot revma, artritis, druga revmatična obolenja, razne jutranje ali nočne bolečine v sklepih in zbujanje ponoči.

PRIPOROČAMO TUDI ZGODNJE ODKRIVANJE VZROKA NOČNIH BOLEČIN

Slikanje Aure telesa GDV- celostni preventivni energijski pregled organov telesa in hrbtenice

BREZ ALI MANJ BOLEČIN  V HRBTU POMENI BOLJŠE SPANJE, BOLJŠE ZDRAVJE, NA NARAVEN NAČIN..

Oglejte si ostale Altera storitve za pomoč križa tu..

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS