Akcijska ponudba

Akcija

RADIESTEZIJA AKCIJSKA CENA MERITEV SEVANJA: RADIESTEZIJSKI PREGLED SPALNICE, PISARNE:

anim2 poti do zdrAkcijska cena: SAMO 36 Eur (bioenergijski pregled spalnice, sobe), možno pa je dodatno naročiti, da Radiestezist izmeri energetske meritve sevanj drugih prostorov v hiši ali stanovanju, pisarni – izvedba do v običajno 30 delovnih dneh)

Redna cena: 108 eur (izvedba v  do 7 delovnih dneh)

Akcijska ponudba, paket meritve zajema naš prihod na mesto meritev, radiestezijski pregled stanovanja-SPALNICA, izdelava skice sevanj in s tem hkrati radiestezijski pregled človeka – diagnostika in svetovanje- premiki na ugodnejša -nevtralna mesta, dostikrat že minimalne spremembe pomenijo veliko.
(Ponudba je neobvezujoča, zajema področja v Sloveniji in potne stroške, ne zajema pa krajev kot  Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina – možnost tele – radiestezija) ali pa je možno te kraje izvesti le po urgentni ceni (zavihek urgenca).

Pokličite nas  za radiestezijske meritve sevanj  na domu na gsm: 041-716-195 ali oddajte naročilo preko kontaktnega obrazca-tukaj

 “Ko spanje potrebuje znanje”

Vse storitve so mogoče po predhodnem naročilu za termin ! Akcijske storitve opravimo kar se da v najkrajšem možnem času od naročila –  običajno v roku meseca-namreč glede na akcijsko ceno, se mora v lokacijski liniji nabrati vsaj tri stranke.


Ko izbirate med kvaliteto, je Altera vaša prava izbira. Kvalitetne storitve, ko veste zakaj in kje so vzroki za težave ali bolezni ter alternativne rešitve-vse na enem mestu! Z Vami že od 1996, izdelanih je bilo preko 19.000 sevalnih meritev in izkušenj tako doma kot v tujini..

 

Vas zanima, kako izgleda pregled zemeljskih linij sevanja na domu, v pisarni, ter kako le ta vplivajo na bolezni in ogrožajo zdravje?

Priporočamo ogled zanimivega našega Tv prispevka, o pogostih “skritih” vzrokih razvoja številnih bolezni. Ti vzroki pogosto tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, saj se zaradi tega bolezni vračajo!

REŠITVE DANES POMENIJO REŠITVE ZA PRIHODNOST! POIŠČIMO NEVTRALNO ZDRAVO MESTO ZA SPANJE!

DODATNI POPUSTI

NE SPREGLEJTE:

auracccVsem uporabnikom bioterapije nudimo samo v času izvajanja bioenergije dodatni popust na pregled Avre Gdv v višini 20%!

 

Slikanje Aure omogoča vpogled tudi v zgodnja stanja organizma, ko se bolezen še ni manifestirala – zgodnji preventivni pregled kot tudi v trenutna stanja!

 

Preventiva je boljša kot kurativa!

 

 

 

 

Vse storitve

PRIPOROČAMO TUDI OSTALE STORITVE ALTERA

SLIKANJE AURE GDV
zgodnje odkrivanje telesnih težav, svetovanje
(paket slikanja Aure obsega sliko Aure, diagram organov in žlez, čaker, razlago, analiza stanja)
•ODPRAVLJANJE BLOKAD NA ČAKRAH- SISTEM ORGANETIK (Cena:40 EUR)
•MERITEV BIOPOTENCIALA( merjenje človekove življenske energije z instrumenti)
BIO FREKVENČNA TERAPIJA ORGANETIK
•ELEKTROAKUPUNKTURNA DIAGNOSTIKA PO DR.VOLL (cena:20 eur)
•TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA
BIOENERGIJA BQT / TUDI NA DALJAVO
EPB PROGRAM  – PROGRAM ZA ODVAJAJANJE OD KRONIČNIH BOLEČIN

Pokličite nas za prosti termin na gsm: 041-716-195 ali  naročilo preko kontaktnega obrazca-tukaj

Vse navedene ostale storitve izvajamo na našem naslovu, razen geopatskih meritev sevanj.

ALTERA s.p.

PE: 1360 VRHNIKA, Voljčeva cesta 23
Opombe: V primeru težav in obolenj, zdravljenja se posvetujte z zdravnikom!!!

Urgenca

URGENTNE STORITVE

Naše storitve meritev sevanj je moč naročiti tudi urgentno -izvedemo jih  takoj ko je to mogoče ali isti dan oziroma v treh dneh- v skladu s tem ni več upoštevana akcijska cena kot tudi ne redna cena,  temveč cena znaša 180 Eur – prerazporejanje obstoječih terminov, denimo za meritev sevanja gremo samo zaradi ene stranke v regiji, ali v regije, kjer drugače ne delamo meritev sevanja (Pomurja, Rogaške Slatine, Bovca in Tolmina) zaradi razloga preveč časa porabljenega do stranke in obratno ter previsokimi izdatki posledično goriva, amortizacije itn;

Urgentne storitve pa niso mogoče le v izjemnih situacijah t.i. višji sili kot so naravne katastrofe- poplave, snežni zameti, kvar avtomobila, dopusti in prazniki..

“ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”