Sindrom kronične utrujenosti je pogosto odraz spanca. Spanje ima upravičeno eno izmed glavnih vlog pri našem zdravju. Obnavlja  in regenerira telo, nas polni z energijo, krepi imunski sistem.

Kronično pomanjkanje spanja, slab spanec povzroča številne bolezni. Razne bolečine kot fibromialgija, sindrom kronične utrujenosti -sku, izgorelosti so odraz, da se telo ne regenerira.  Zdravje kot bolezni se začnejo pri spanju.

Motnje spanja dokazano povzročajo tudi druge bolezni kot diabetes, bolezni srca in žil, kapi, hitrejše staranje. Je tudi razlog za razširjene bolečinske sindrome (npr. fibromialgija) »brez razloga«, hormonske motnje, sindrom kronične utrujenosti (SKU) in pa tudi težje, rakave bolezni.

Zdravljenje fibromialgije, sindroma kronične utrujenosti začne prav pri  vzroku – spanju

Kronična utrujenost nastaja torej, ker organi namesto , da bi počivali, se regenerirali med spanjem ponoči delujejo preveč. To se seveda dogaja dan za dnem, kar dolgoročno vodi do preobremenjenosti tako organov kot mišic.

MOTNJE SPANJA SLABIJO TUDI TELESNO ODPORNOST

spanje povzroča bolezni, kronična utrujenostRazlogi  za bolezni so v imunskem sistemu, kateri ne deluje več učinkovito. To pomeni razvoj številnih kroničnih bolezni (vnetnih in avtoimunih) in s tem daljši čas okrevanja. Vsekakor tudi sindrom kronične utrujenosti!

Zlasti je to pomembno v času, ko se človeške celice delijo (2 milijardi)-kopiranje starih celic v nove.

Tu se lahko zgodijo napake, da se zdrava celica spremeni v bolno. To pa pomeni številne zdravstvene težave, katere so opisane na našem portalu. Kronične bolezni vodijo tudi v depresije.

KAKŠNI SO LAHKO RAZLOGI ZA NEKVALITETEN SPANEC, MOTNJE SPANJA?

Poudariti je treba, da kvaliteto spanja ne merimo samo s tem, da če spimo sicer 8 ur neprekinjeno. To še ne pomeni da je tudi spanec kvaliteten ali bolje, zdrav.

Pomanjkanje vitalne energije zjutraj, utrujenost, zaspanost čez dan, jutranji glavoboli, okornost in bolečine, ki se že razširjajo skozi dan so zgodnji alarm, sporočilo telesa, da je nekaj narobe. To sicer utišamo lahko z tableti, a to je samo utišanje simptoma, ne vzroka.

Morate razumeti, da če tudi postavljena diagnoza, je samo “zunanja”posledica ali simptom in ne vzrok.

SINDROM KRONIČNE UTRUJENOSTI – VZROKI KRONIČNIH TEŽAV

Razloge pogosto iščemo drugje, le tam ne, kjer je pogosti krivec izvor – spalnica.

fibromialgija, sku, sindrom kronične utrujenosti, kronična utrujenost

pozicija postelje

Med spanjem na nas lahko delujejo nevidna sevanja podzemne vode, hartmannove ali curryeve mreže sevanj.

Kjer se ta na telesu križajo, tam nastajajo težave z organi, da začno nepravilno delovati.

Težave seveda ne nastopijo skozi noč temveč skozi čas izpostavljenosti.

Vsako noč je je potencialno obremenjen torej vedno isti organ za čas spanja, kar se skozi čas pokaže v obliki različnih težav.

KAKO ODKRITI ALI SO SEVANJA VZROK ZA SINDROM KRONIČNE UTRUJENOSTI?

Z elektronskimi aparaturami natančno odkrijemo vrste sevanja in lokacijo. V praksi to pomeni, da v 85% odkrijemo zdravstvene težave osebe, kar se pogosto ujema z njihovo diagnozo (če jo imajo) in to pomeni vzrok.

V teh primerih se priporoča sprememba lokacije spanja ali v kolikor ni možno, uporabiti tehnične rešitve.

•PRIPOROČAMO IZDELEK BIOSTIMULATOR

Ščiti pred sevanjem in izboljšuje spanje, krepi imunski sistem ter zmanjšuje bolečine. Priporočamo tudi za fibromialgija, sindrom kronične utrujenosti, izgorelosti.

BIOENERGIJA – Bioenergetik hitro okrepi telo in življensko energijo, deluje tudi na daljavo!

Dokler obstaja vzrok za bolezen, obstaja tudi posledica v smislu zdravstvenih težav.

SINDROM KRONIČNE UTRUJENOSTI – ODPRAVITE PRAVI VZROK , ŽIVLJENJE BO BOLJŠE

Ni naključje, da dobivamo tudi vprašanja upravnikov denimo blokov s strani  lastnikov, ker ti precej obolevajo za rakom in tudi v preteklosti, medtem ko v bližnji soseski tega pojava ni. Upoštevajoč enake fizikalne pogoje kot je zrak, temperatura.

In to ne glede, četudi je zdrav življenski stil-prehrana, gibanje. Resda  je sicer to priporočljivo in zdravo, a pogosto to ni dovolj.

Pred kratkim sem spoznal osebo, katera živi “zdravo” preko 20 let, veganska prehrana (vsekakor bistveno bolj zdrava kot cvrtje, fast foodi..) pa je zbolela za rakom trebušne votline.

Logično sledi vprašanje kako, zakaj zbolimo?

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.

Zatorej predstavlja meritev sevanj velik doprinos k izboljšanju zdravja in počutja ljudi.


ZGODNJE UKREPANJE – HITREJŠE ODPRAVA BOLEZNI, UTRUJENOSTI

spanje vpliva na zdravje, utrujenost, kronična utrujenost vzrokiPreventiva je daleč najboljša, boljša kot kurativa. Ukrepajte preje, še pred nastopom bolezni, ko so simptomi kot znaki še majhni.

Denimo avtomobil odpeljete na redni servis, četudi ni nič narobe, najbrž ne čakate, da se totalno pokvari motor kajne?

V tem primeru bi bilo popravilo bistveno dražje kot redni servis.

Tudi razvita bolezen zahteva več časa in stroškov ter za razliko od denimo avtomobila, nima objektivne garancije.

IMAM ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA, PA NISEM ZDRAV

Pogosto slišimo, živim zdravo, sem športnik, skrbim vse za zdravje, gibam, zdrava prehrana pa nikoli nisem mislil/a, da bo kaj takega doletelo prav mene… Zakaj jaz, kje je tu pravica na Svetu??

Sem dober človek, pomagam drugim itn.. Odgovore iščemo izven sebe, namesto v sebi. Ne glede, kaj smo, kdo smo (lahko ste voditelj največje države na svetu, ali najbogatejši, kjer cena ne igra vloge), smo v stvari “samo” ljudje.

Bolezen ne izbira ne spola, ne statusnega simbola, zdravja ne moremo “kar kupiti” ne glede na status.

Naročite meritve sevanj – ugotovite vzrok kronične utrujenosti

Altera, Vaša prva alternativna izbira, kjer težava izvira-z Vami že od 1996