Bio prehrana pri raku

Kakšna naj bo bio zdrava eko prehrana in dieta pri raku? Ko je prisoten rak, tumor, kadar so prisotne metastaze, na kaj je dobro biti pozoren? Osnovno načelo, katerega ima zdrava hrana pri rakavih bolnikih je izločitev mesa, sladkorja, mleka in moke iz prehrane. S tem je učinkovitejše zdravljenje ne glede na metode bio zdravljenja (naravno oz. alternativno).

POGLEJTE SI, KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI MOŽNOSTI ZA OZDRAVLJENJE Z BIO HRANO – PREŽIVETJE PRI RAKU..

Kar pa ljudje pogosto spregledajo pri zdravljenju z bio prehrano proti raku , so vzroki nastanka bolezni… in ti niso samo “ne” zdrava hrana.

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

Potrebno se je vprašati, zakaj sem zbolel(a)?

Kateri so “skriti – nevidni” dejavniki tveganja za različne rakave, avtoimune in kronične bolezni, alergije navkljub temu, da živite zdravo in pride bolezen “brez” vzroka?

Pogosto opažamo v praksi, da so ljudje huje zboleli navkljub relativno zdravemu načinu življenja, vzrok pa je škodljivo zemeljsko sevanje.

BIO HRANA, DIETA PRI RAKU

To je večkrat navedel in opozoril Rudolf Breuss  (svetovno znani zeliščar, ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov in tistih navidezno neozdravljivih bolezni z zdravo -usmerjeno prehrano pri raku ) v svoji knjigi z naslovom ZDRAVLJENJE RAKA IN LEVKEMIJE :

Vsi zboleli za rakom ležijo na zemeljskih sevanjih vodnih žil, zato je obvezno poklicati radiestezista, da izmeri sevanja v spalnici, sicer tudi moja učinkovita proti rakava kura ne pomaga. R. Breuss

Torej, dokler niso odstranjeni vzroki bolezni, zdravljenje pogosto ni učinkovito! Ne glede na to ali imate super zdrava bio živila, zelišča, kar se seveda priporoča pri bolezni kot je rak, ko so prisotne metastaze, tumor!

Velik poudarek pri zdravljenju raka z hrano ima zlasti rdeča pesa, korenje..

“SAMO ZDRAVA” NARAVNA BIO HRANA, DIETA PRI RAKU NI DOVOLJ

Opisali bomo en primer iz prakse mnogih, kateri nazorno pokaže, da je škodljivo zemeljsko sevanje podzemne vode vzrok za rakava obolenja. Merjenje sevanj v spalnici smo opravili na gorenjskem, v idilični vasici z nadmorsko višino okoli 500m.

Hiša se je nahajala ob vznožju gozda. Zakaj opisujemo to? Nikjer v bližini ni industrije, zrak je čist itn. Pri stranki so imeli kmetijo, domače pridelano hrano, kar lahko označimo tudi kot relativno zdrav način življenja.

bolovi u kralježnici i nogama, hernija discus, hernija

Merjenje sevanj v spalnici je pokazalo, da stranka (starost okrog 40-45 let) leži na območju vodne žile in hartmana, katero je bilo skoncentrirano na območju trebušne votline.

Rezultat se ujame z njeno medicinsko diagnozo, ne, da bi jo mi predhodno poznali.

PRIMERI PRI OTROKU

Lahko dodamo nov primer – tumor na možganih pri osem letnem otroku v podobnih okoliščinah. (bio hrana – kmetija, otrok definitivno ni užival alkohola, kadil, živel je na visokogorski kmetiji), medtem ko so njegovi starši, bratje,sestre zdravi..
In naštevali bi lahko še in še primerov…
(Opravili smo preko 19.000 radiestezijskih meritev sevanja).

MERITVE ZEMELJSKIH SEVANJ ODKRIVAJO
MESTA NA TELESU, KJER SO BOLEZNI

radiestezija, vodni tokovi, podzemne vode v spalnici, podtalnica, meritve

Slika prikazuje stičišče podvodnega toka in hartmanovega sevanja v postelji. Posledice se kažejo na obolenju ščitnice, kronični glavoboli, tahikardija;

POJMI POVEZANI Z RADIESTEZIJO, KAJ JE RADIESTEZIJA

 

Radiestezija kot veda je zelo povezana z pojmi kot so: energijska sevanja, zdravje, iskanje ( izgubljenih predmetov, oseb..), radiacija, žarčenje, spanec. Je odlična alternativna metoda za ohranjanje zdravja, dober spanec kot preprečevanje širjenja bolezni.

Meritve sevanj odkrivajo vzroke za nespečnost, sevanje v prostoru. Spalnica, pisarna, hiša, so objekti, kjer preživimo večino časa. Zato je tu pomembna izmera sevanja.

KER NI DOVOLJ SAMO ZDRAVA PREHRANA IN DIETA PRI RAKAVIH BOLNIKIH, POTREBNO JE TUDI SPATI NA ZDRAVEM MESTU – NE PREPUSTITE ZDRAVJA NAKLJUČJU!

NAROČITE RADIESTEZIJSKO MERITEV ŽE DANES IN UGOTOVITE PRAVI VZROK ZDRAVSTVENIH TEŽAV, TER HKRATI VZROK, KATERI ONEMOGOČA UČINKOVITO ZDRAVLJENJE

ALTERA gsm: 041 716 195

SEVANJE VODNIH TOKOV LAHKO SPREMINJA ZAPIS CELIC

Sevanje povzroča celične spremembe, tako maligne kot benigne tvorbe. Ker ga ne moremo prosto videti, vonjati je upravičeno skriti vzrok nastanka različnih bolezni, tudi to, da se bolezen vrača ali je kronične narave. V praksi merjenja sevanj lahko potrdimo, da povzroča nekje 85% vseh bolezni, teh “brez pravega razloga”.

Ko iščete, kakšni so naravni načini zdravljenja, hranakako izboljšati možnosti za ozdravitev -preživetje pri rakavem bolniku je pomemben vsak detajl.

Alternativno zdravljenje raka z zdravo hrano je vsekakor zelo pomemben člen na poti ozdravitve, vendar je ključno upoštevati tudi druge dejavnike, zaradi katerih je do raka sploh prišlo.Poleg Breussove proti rakave kure je trenutno uporabljena tudi Gersonova terapija, prehrana po doktor Budwigovi… Če le lahko, je najboljša domača bio – naravna hrana iz vašega vrta brez škodljivih dodatkov.

OSTALI VZROKI HUJŠIH OBOLENJ KOT JE RAK

Stres, Strah (denimo pred boleznijo) in negativne emocije. Skupno trojni (z sevanji).

Prekomeren dolgotrajen stres človeka, negativne emocije – misli ne gredo mimo zdravja brez posledic.

ODPRAVITE VZROK, NE POSLEDICE!

Priporočamo naše ostale storitve Altera – vse na enem mestu:

  • BIOENERGIJA – naravna pomoč, deluje tudi na daljavo!
  • SLIKANJE AURE (alternativni način pregleda celega telesa – v auri človeka so žarišča bolezni vidna veliko pred nastankom v fizični obliki. Omogoča tudi spremljanje učinkovitosti zdravljenja različnih metod.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS