Spanje je vaše zdravje

Sevanje vpliva na spanje kot na samo zdravje. Ovira spalni proces, znižuje imunski sistem. Se ponoči zbujate, ste brez energije, vas pestijo kronične bolezni? Sevanja so pogosto skriti vzroki težav, ker so nevidna. Mogoče pa jih je meriti in ugotoviti, kakšne težave povzročajo, ter kako se jim izogniti.

Spanje ima velik vpliv na zdravje, saj med spanjem potekajo procesi samozdravljenja in obnove. Zato je pomembnejša kvaliteta spanja, bolj kot sama dolžina..

Skriti nevidni vzroki, kateri delujejo na telo, organe med spanjem so različna sevanja vodnih žil, geoloških prelomnic katera preučuje Radiestezija.

ŽIVITE ZDRAVO, PA NISTE ZDRAVI?

Ta spremenijo zdravo frekvenco organom, kar pa se kaže skozi različne oblike bolezni.  Sevanje povzroča kronične, avtoimune pa tudi rakave bolezni, pogosto »brez razloga«, navkljub zdravemu načinu življenja. Tako sevanje vpliva na spanje.

Številni primeri denimo samo v Sloveniji so, da so ljudje zdravo živeli, zboleli pa za najhujšimi boleznimi.

ŽIVITE ZDRAVO, PA KLJUB TEMU SO PRISOTNE TEŽJE OBLIKE OBOLENJ, KAKŠNI SO SKRITI VZROKI TER KAKO JIH ODPRAVITI NA NARAVEN NAČIN?

KAJ MOTI NAŠE SPANJE IN ZDRAVJE

Zemeljska sevanja so pogosti «skriti« vzroki nastanka in razvoja bolezni, so hkrati dejavniki, kateri pogosto onemogočajo učinkovito zdravljenje, ne glede na metode izvajanja, saj predstavljajo stalno, vsako noč »geopatski stres« celic človeka.

To pa dolgoročno slabi imunski sistem, kateri je ključen za ozdravljenje katerekoli bolezni. V praksi ugotavljamo okvirno 80 % vzrokov bolezni. Iz istega razloga se težave vračajo.

PRVI SIMPTOMI, ZNAKI IZPOSTAVLJENOSTI SEVANJU

Ste pogosto brez energije in utrujeni? Se zbujate pogosto med spanjem med1. in 4. uro zjutraj? Vas mučijo kronične težave, bolečine v hrbtenici, nogah, imate živčno srce ter bolezni brez pravega vzroka?

Ko so ti simptomi dolgotrajni, bi morali posumiti na škodljiva sevanja. Ta pa lahko privedejo do hujših zdravstvenih težav, če jih ne ustavite pri »korenini«.

OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM!

Naročite naše profesionalne radiestezijske meritve Altera in preverite, ča je vzrok vašim težavam škodljivo zemeljsko sevanje! Gsm: 041 716 195 ali oddajte naročilo po emailu.

VPLIV ZEMELJSKIH SEVANJ SLABI IMUNSKI SISTEM

Imunski sistem ima nalogo popravljati, zdraviti telo. Ti procesi potekajo prav med spanjem. Njegova naloga je tudi prepoznati telesu tuje (benigne kot maligne) celice in jih uničiti, če pa je slab, pa se te celice izmuznejo njegovemu nadzoru, kar pa vodi do bolezni.

 

 
 

KAKŠNA SEVANJA POZNAMO IN MERIMO?

Podzemne vode (žile, vodni tokovi), Hartmannovo sevanje, Curry-eva sevanja. Kjer ta sevanja prehajajo ali kjer so ta sečišča -križanje linij, to imenujemo patogena cona – polje, območje bolezni, rakave cone. Ti predeli -območja na Zemlji postanejo patogeni, kadar se dlje časa zadržujemo na njih (nad 4 ure), posebej je to pomembno za spalnice in pisarne, saj ta mesta slabijo imunski sistem.

moždani tumor, vrtoglavica, glavobolja, migrena, tumor mozga

Slika –prikaz: Harmanov križ, vodna žila in curry sevanje na glavi osebe “B” povzroča glavobole, zbujanje in tudi lahko hujše bolezni možganskega področja kot je tumor, karcinom…

V praksi je seveda še veliko drugačnih kombinacij in situacij sevanj – kot tudi bolezni.

Premik ležišča levo v danem primeru bi bila ustrezna rešitev!

KAKO ZEMELJSKO SEVANJE VPLIVA NA TELO?

Naša kri vsebuje železo. Železo in magnet reagirata medsebojno. V primeru škodljivih pojavih zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije – nepravilnosti v funkciji organa (hiper- hipo funkcije organa), s tem pa slabi imunski sistem kar vodi do bolezni.
Sevanje povzroča bolezni že na celičnem nivoju, kar pomeni benigne ali maligne spremembe, odvisno kje na telesu (oz. organu) se nahajajo kombinacije sevanja. Posledice so preobremenitev določenega organa, kateri začne neravnovesno delovati, kar izzove dolgoročno bolezni. Te se pogosto kažejo iz prakse kot avtoimune, kronične in tudi rakave, nastanek tumorjev, pogosto so to bolezni brez pravega »vzroka«, tako pri mlajših kot starejših;

KAJ NAM POVE LOKACIJA POSTELJE?

Na podlagi pregleda sevanj postelje se da ugotoviti torej bolezni osebe (vzroki) in poiskati primernejši prostor za spanje in s tem omogočiti optimalne pogoje regeneracije telesa!

Spanje je vaša energija in zdravje, ne prepustite ga naključju!

ALI OBSTAJA PRAVILNA LEGA POSTELJE?

Ne obstaja pravilne lege. Pogosto ljudje v zmoti mislijo, da je Sever-Jug lega, katera zagotavlja spanje. Vsaka lokacija, smer, dokler je radiestezijsko ne preverimo, je »slepa« lega.

Meritve opravljamo natančno z najsodobnejšimi elektronskimi aparati, imajo pa tako preventivni kot izredno kurativni pomen. Na tej podlagi se da ugotoviti točen potencialen vzrok zdravstvenih težav in izdelati rešitve z premiki ležišča ali tehničnimi rešitvami.

Ker je narava živa, je dobro preveriti stanje zemeljskih sevanj na 10-15 let, saj se le ta lahko skozi čas spremenijo.
 

Ni naključje, da je Rudolf Breuss v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije poudaril, da tudi njegova sicer učinkovita kura ne pomaga, če človek leži na vodnih žilah, saj je to vzrok, zaradi česar je zbolel, zato je obvezno, da Radiestezist pregleda spalnico.

Ker zdravje ni naključje, poskrbite, da ne bo lega postelje naključna – Altera z vami že od 1996-mi sevanje naredimo »vidno«.

NAROČITE MERITEV GEO SEVANJ!

Elektronsko naročilo

Vse hujše bolezni kot so rak, tumor, maligne kot benigne spremembe, avtoimunske
bolezni so največkrat povzročene s strani naravnih- zemeljskih
sevanj podzemne vodne žile, Hartmannove in Curry-eve mreže sevanja.

VSE SE LAHKO ZGODI, A NIČ NAMESTO VAS