Pravilna pozicija postelje je pomembna, saj vpliva na zdravje. Kakšna je pravilna postavitev postelje glede na smeri neba?

Motnje spanja kot so nespečnost in kronična utrujenost, ste brez energije, bolečine v križu med spanjem so prvi simptomi, da je lega postelje v spalnici na nezdravem mestu! Položaj spanja ima velik vpliv na zdravje kot tudi bolezni.

Zaščitite svoje zdravje na naraven način!

Poglejte si, kako, ter katera je učinkovita naravna zaščita proti škodljivim energijam sevanja.

KAM POSTAVITI POSTELJO V SPALNICI, DA BO SPANJE ZDRAVO? ZDRAVA POSTELJA JE TISTA PRAVA, KATERO NE OBREMENJUJE SEVANJE!

POGLEJTE SI, KAKO SE ZAŠČITITI PRED SEVANJEM!

V praksi je znano, da je statistično ugodnejša priporočljiva idealna lega postelje smer Sever – glava, noge Jug.

Je to pravilen položaj ležišča in spanja, pa to velja za vsakogar?

Z našega stališča velja to le pavšalno in ne za vsakogar. Številni primeri iz prakse so pokazali, da dokler radiestezijsko ne izmerimo sevanj, je to še vedno “ pozicija postelje na slepo “.

Torej navedena ” najboljša” lega Sever-Jug ne zagotavlja zdravja in temu ustrezno  dobro spanje, če se pa v tej lokaciji nahajate na geopatogenih škodljivih sevanjih. Pomembna je tudi pravilna lokacija za otroško posteljico.

Kakšna geopatogena sevanja poznamo in merimo?

Radiestezija obravnava merjenje sevanj podzemne vodne žile, Hartmann in Curry sevanje in pa vpliv elektromagnetnega sevanja (hišna elektrifikacija, daljnovodi..).

Vsi ti negativni vplivi povzročajo prve, sprva manjše motnje spanja. Kasneje se odraža lahko kot kronična utrujenost, da ste brez energije in povzročajo bolezni pogosto “neznanega ” vzroka, ker je položaj spanja neprimeren .

Spalnica je eden izmed najpomembnejših prostorov za merjenje sevanj

Ni naključje, da je svetovno znani zeliščar Rudolf Breuss (ozdravil je preko 45.000 “neozdravljivih” ljudi) v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije navedel:

Vsi kateri obolevajo za hujšimi boleznimi, rakavimi ali kroničnimi, naj obvezno pokličejo radiestezista! Radiestezist izmeri razna sevanja. Če  ležite na vodnih žilah, tudi moja sicer učinkovita protirakava kura ne more pomagati!

Breuss je ozdravil preko 45.000 rakavih bolnikov kot tudi teh, kateri so bili “neozdravljivi”.

DA NE BO LEGA POSTELJE NAKLJUČNA, IZBERITE NAŠ PAKET MERITEV SEVANJA V SPALNICI ŽE DANES !

Altera priporoča radiestezijsko določanje – meritev sevanj postelje. Le tako lahko točno določimo pravilno lego ali ugodnejšo lego za spanje – lokacijo za pravilna postavitev postelje in s tem smer spanja. 

To je najboljša naravna zaščita proti sevanju!

Zaradi tega torej ne obstaja idealna, ” najboljša ” priporočljiva koordinata S-J za spanje. Ni tako enostavno, to je samo statističen odgovor. Kako pa veste, na kakih sevanjih se nahaja hiša ali stanovanje oz. spalnica?

 

To bi izgledalo podobno kot pri dveh različnih osebah, katera imata denimo oba glavobol.

 

Primer, prvi ima glavobol zaradi stresa, drugega pa muči glavobol zaradi tumorja. Potemtakem, bi obema pomagalo sredstvo proti bolečinam, vendar temu ni tako.. Torej, oba imata različno diagnozo, kot je različno sevanje na vaši ali drugi lokaciji.

Pravilna pozicija postelje je edina ta, katera je na nevtralnem mestu v prostoru.

Več o tem lahko si lahko ogledate tule..

 

Radiestezijsko merjenje sevanja je edina prva in prava izbira in obsega:

izdelava skice linij sevanja (zemeljski križi sevanja, vodni tokovi..) Označimo slabe točke na postelji (žarišča bolezni).

Po tej osnovi je moč ugotoviti bolezni oseb in analiziramo spalni prostor ter svetujemo  po potrebi najustreznejši pravi položaj spanja.

S tem dobimo najboljši  in pravilen odgovor, kam obrniti posteljo v prostoru!

KAKŠNE TEŽAVE ALI BOLEZNI POVZROČA NEPRAVILNA POSTAVITEV POSTELJE?

Težave spanja je samo en aspekt izmed mnogih. V praksi Radiestezija so težave raznolike – od kroničnih bolezni, bolečine v hrbtenici ponoči ali zjutraj do avtoimunih, rakavih in “neozdravljivih”. In to “samo zaradi neustreznega položaja ležišča”.

Več o vplivih sevanja na spanje kot tudi zdravje najdete tukaj..

Idealna postavitev postelje po denimo feng shui se priporoča diagonalno od vrat. Nikakor pa ne npr. v položaju vrata- okno. Vendar tudi ta položaj med spanjem ponoči je potrebno radiestezijsko preveriti, da ne povzroča bolezni…

ZDRAVJE JE ODVISNO OD SPANJA

Nič na svetu ni naključnega, kot tudi to, da smo zdravi ali bolni. Pravilen položaj ležišča oz. smer spanja ima velik vpliv na zdravje. Pravilna pozicija postelje se ugotovi radiestezijsko.

V praksi smo izvedli preko 19.000 meritev sevanja in sevanje povzroča številne hujše “neozdravljive” bolezni, ne samo motnje spanja in nespečnost…

Vse te težave z spanjem so prisotne tako pri dojenčkih, otrocih in odraslih.

PRAVE REŠITVE

Radiestezija, ko vprašanja dobijo pravilni odgovor, kje, kam in zakaj naj bo postavljena postelja v prostoru. Tudi v primerih, ko ležišča ne morete premakniti (omejitve prostora) ponuja – alternativne rešitve (zaščita proti škodljivimi sevanji).

 
 

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.