Motnje spanja, zbujanje

MOTNJE SPANJA, ZBUJANJE OB ISTIH URAH PONOČI, NESPEČNOST

Slabo spanje, prebujanje ponoči ob isti uri, nespečnost, težke sanje pri otroku, so pogoste motnje spanja pri odraslih, katere zahtevajo zdravljenje; Kronične težave z spanjem ima kar tretjina ljudi, zlasti tudi, ker so lahko vzroki v ozadju še neodkrita bolezen, katera povzroča pomanjkanje spanja.

 

kronicna nespecnost-zdravljenjeProblemi se kažejo tudi kot stalne bolečine na istih mestih telesa, jutranja okorelost in neprespanost, glavobol, ste zjutraj brez prave energije, ker so ponoči  med spanjem prisotni negativni dejavniki, kateri so navedeni v nadaljevanju.

 

 

Simptomi in znaki so stalna dnevna zaspanost, kronično pomanjkanje energije in prekomerna utrujenost čez dan.

Hujša oblika spalne bolezni je narkolepsija kot vzrok pomanjkanje spanja ponoči.

 

 Kakšni so vzroki in zdravljenje nespečnosti na naraven način z bioenergijo? Slikovni primer ponazarja težave z spanjem osebe “B”, kot tudi možnost razvoja težjih bolezni glave,živčnega sistema zaradi zemeljskih sevanj (podvodne žile-hartmann in curry mreže v področju glave).

nespecnost, motnje spanja,vzrokiPoglejte si, kaj narediti za dober spanec, saj je zgodnje odpravljanje težav z spancem tako bolj učinkovito. Radiestezija v tem primeru je kot naravno “zdravilo” za rešitev problemov in vzrokov, ko ne morete zaspati kot tudi za sindrom nespanja.. S tem ustvarite optimalne pogoje za regeneracijo telesa. Nespečnost je pogosto diagnosticirana kot depresivna motnja, vendar v naši praksi je pogosti vzrok škodljivo zemeljsko sevanje v predelu glave, katero obremenjuje predel možganov  z živčnim sistemom vključno z žlezami (epifiza, hipofiza). Podobno kot, kadar imate glavo “preobremenjeno” z naslednjim dnem in so možgani preveč aktivni in ne morete zaspati. Problemi sevanj so v tem, da so stalno prisotni vsako noč, na istem mestu, kar dolgoročno  vodi v bolezni različnih oblik – kronične, avtoimune in rakave bolezni in sindromi!

 

Bioenergija obravnava telo v celoti, tako, da se bioenergetik posveti živčnemu sistemu in glavi, kateri je pogosti vzrok za slabo spanje. Pogosto ljudje poročajo za izboljšanje spanja že po prvi terapiji.

 

 SINDROM NESPEČNOSTI  JE LAHKO NEODKRITA BOLEZEN – KAKO PREVERITI STANJE CELOTNEGA TELESA, KAKŠEN JE ALTERNATIVNI CELOSTNI PREGLED ŽLEZ IN ORGANOV?

Priporočamo preventivni pregled z sistemom Aura GDV, kateri omogoča celovito diagnostiko celega telesa, saj so motnje spanja lahko odraz bolezni kakega organa. Aura GDV tudi omogoča vpogled v zgodnja stanja bolezni, saj se v avri človeka nahajajo zapisi le teh.

 

JE LAHKO POLOŽAJ VAŠE POSTELJE VZROK ZDRAVSTVENIH TEŽAV?

 utrujenost3Simptomi in znaki, da spite na škodljivem mestu so nemirno spanje, se zbujate ponoči pogosto ob določeni uri, ob enih, dveh ali treh zjutraj, se pretirano potite, imate sindrom nemirnih nog …

Ste zjutraj čisto brez energije, vas muči kronična utrujenost in slabo dnevno počutje, ne glede, četudi spite celo noč in niso prisotne motnje spanja? Pregovor “noč ima svojo moč” je  torej zelo realističen.

Oglejte si, kako odpraviti težave z spanjem in izboljšati spanje, zdravje ter počutje na naraven način! Bistvena je torej kvaliteta spanca, bolj kot količina.

Spanje je vaša energija in zdravje, ne prepustite ga naključju!

 

POGOSTO SE SKRITI VZROKI ZA NESPEČNOST  IN MOTNJE SPANJA NAHAJAJO PRAV DOMA – V SPALNICI, KO JE ZA SPANJE POTREBNO ZNANJE…

 

KAKŠNO JE NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE NESPEČNOSTI?

banner_slo

ZEMELJSKO ŠKODLJIVO SEVANJE – POGOSTI VZROKI ZA SLAB SPANEC, KREATOR BOLEZNI!

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE ALI SIMPTOMOV”

Daljše obdobje trajajočega slabega spanja, vodi v vedno večje težave – nespečnost kot tudi boleznim, saj ohromi naš imunski sistem, kar pa pomeni večjo dovzetnost k boleznim!

 

Spanje uravnava žleza epifiza v možganih, katera izloča spalni hormon -melatonin. V kolikor je izločanje melatonina premajhno, prihaja do motenj v spalnem procesu, vzroki pa so lahko tudi v drugih organih kot žlezah, če le te zmanjšano ali pretirano delujejo.

Z drugo besedo, telo se obnaša v spanju tako, kot bi delalo, namesto da bi se odpočilo, iz tega razloga se ne more regenerirati, popraviti, ker je ta proces blokiran in so zato stalno prisotni vsi simptomi kot tudi znaki bolezni.

 

KAKO ZEMELJSKO SEVANJE VPLIVA NA TELO IN ZDRAVJE?

pozicija postelje

pozicija postelje

Razne kombincije podzemne vode, Hartmannove in Curryeve mreže zemeljskega kot tudi lahko električnega sevanja med spanjem obremenjujejo organe in žleze, zlasti tiste organe, na katerih je telo izpostavljeno. Posledice se kažejo v preobremenitvi telesnih organov, celic, kar so tipični znaki za kronično pomanjkanje energije  in stalno slabo dnevno počutje. V hujših primerih povzroča tudi razne oblike avoimunih, kroničnih ter rakavih bolezni ter različne sindrome, pri katerih vzrok pogosto ni znan!

Prav iz tega razloga, je potrebno eliminirati generalni vzrok vzrokov, da se težave ali bolezni ne vračajo, ker ti vzroki v bistvu tudi onemogočajo učinkovito zdravljenje, ne glede na metode! Zdravila za nespečnost v bistvu samo maskirajo vzrok, dolgoročno pa to ni pravilen način, saj telo zahteva vedno večje doze, kar vodi do odvisnosti z veliko stranskimi učinki.

Ni naključje, da je svetovno znani zeliščar Rudolf Breuss (ozdravil je preko 45.000 “neozdravljivih” ljudi) v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije navedel:

Vsi kateri obolevajo za hujšimi boleznimi, rakavimi ali kroničnimi, naj obvezno pokličejo radiestezista, da izmeri sevanja, ker če ležijo na vodnih žilah, tudi moja sicer učinkovita protirakava kura ne more pomagati!

 

vzroki nespecnostiAlternativno zdravljenje  nespečnosti kot tudi motnje spanja, zbujanje  z glavobolom pomeni odkriti resnično pravi vzrok, kateri onemogoča dobro spanje in počutje. Zdravljenje spalne bolezni in različnih oblik motnje spanja, narkolepsije je tako učinkoviteje;

Različne kombinacije sevanj – vodne žile, hartmann in curry sevanja povzročajo ne samo motnje spanca, nemir in nespanje temveč tudi bolezni! Več o težave spanca najdete tukaj..

 

SPOZNAJTE PRAVI VZROK ZA MOTNJE SPANJA – NAROČITE MERITEV SEVANJA ALTERA  – NARAVNO ZDRAVILO ZOPER NESPEČNOST!

•Priporočamo tudi spalni pripomoček Biostimulator, kateri izboljšuje spanje na naraven način in dovaja telesu energijo, tudi v primerih, ko se postelja nahaja na motilnih zemeljskih sevanjih in je ne morete premakniti. Deluje tako, da izolira telo od okolice, hkrati pa deluje terapevtsko, protivnetno in protibolečinsko, saj izboljšuje prekrvavitev celega telesa, kar pa pomeni boljšo oskrbo organov po krvi in kisiku, tudi kot podporo pri različnih težavah.

Ker sem zelo slabo spala, večkrat sem ponoči presedela v kuhinji po dve ali tri ure, sem se odločila za nakup BIOSTIMULATORJA. Od tistega dne spim mirno, nič več ni sprehodov po stanovanju ponoči, tudi jutranji glavoboli so redkejši..Hvaležna sem vam za Biostimulator, meni res pomaga..  Anica Perme, Kranj


Priporočamo ogled TV oddaje o pogostih vzrokih nastanka bolezni in hkrati so to vzroki, kateri onemogočajo učinkovito zdravljenje!

Priporočamo naše ALTERA storitve:

•Biostimulator – energijski stimulans – izboljšuje slabo in nemirno spanje  z zbujanji na naraven način

•Pregled in analiza Aure telesa – zgodnji pregled celega organizma (slab spanec, pogosto zbujanje ponoči je lahko odraz tudi še neodkrite bolezni )

•Bioenergija / bioenergetik (alternativna pomoč in zdravljenje za težave z spanjem, motnje spanja, nespečnost, sindrom nemirnih nog ..)

KO SO VZROKI ZA NESPEČNOST IN SLABO SPANJE ZNANI JE TUDI ZDRAVLJENJE NESPEČNOSTI IN ODPRAVLJANJE MOTNJE SPANJA UČINKOVITEJE! POKLIČITE NAS NA GSM: 041 716 195

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje… z vami že od 1996”