Okvara in ciroza jeter

Ciroza jeter je odpovedovanje jetrne funkcije. Kako zdrava so naša jetra? Simptomi in znaki bolezni kot je jetrna ciroza so običajno zelo pozni, saj v zgodnji fazi ne povzročajo težav. Zato je zdravljenje ciroze jeter običajno pozno.  Ciroza, zamaščenost jeter, ciste na jetrih, rak jeter, okvara jeter in odpoved so jetrne bolezni. Pogosto so jetra tarča tudi za metastaze.

Bioenergija se priporoča kot učinkovito naravno pomoč pri boleznih jeter. Bioenergetik izboljša funkcijo in delovanje jeter. Tako se telo hitreje in učinkoviteje tudi razstruplja različnih toksinov. Ker pa vzroki niso samo alkohol kot bi pričakovali, si oglejte, kaj lahko še povzroča težave, odpoved jeter, ciroza jeter.

SKRITI VZROKI CIROZE, ODPOVED IN RAK JETER

Zdrav življenjski stil se priporoča vsekakor za celovito zdravje, ne samo za zdravje jeter. Vendar pa, kaj ko kljub “navideznem” zdravem življenju človek zboli za težjo obliko bolezni jeter? Kakšen je vzrok?

Ti niso samo alkoholni za zamaščena jetra, obstaja jih več vrst (nealkoholni) – razna zdravila, “zdravi”  prehranski dodatki in genetika (wilsonova bolezen).

Drugi skriti vzrok bolezni jeter pa pogosto nastaja ponoči med spanjem in je  geopatske narave. Zlasti spanje na območju vodnih žil ustvarja rakave tvorbe.

ciste na ledvicah, vzroki, tumor ledvic, odpoved ledvic

Geopatski vzroki povzročajo tudi pojav hujših oblik bolezni kot tumor, rak, ciroza jeter in s tem  pojav eventuelnih metastaz na jetrih že na celičnem nivoju.

Sevanje Zemlje povzroča maligne ali benigne spremembe celic in okvare organov.

 

Pogosto ti skriti dejavniki onemogočajo učinkovito zdravljenje ciroze jeter ali drugih oblik jetrnih bolezni. Zaradi bolezenskih pojavov so lahko jetra povečana.

Razna zdravila za preprečevanje bolečine močno obremenjujejo jetra.

Denimo zdravila za zniževanje holesterola povzročajo lahko stranske učinke  kot kronične bolečine v mišicah-mialgija…

JE VAŠA PRESNOVA DOBRA, IMATE NAPIHNJEN TREBUH?

Nepravilna presnova v trebušni votlini (črevesje, želodec) povzroči, da hrana začne “gniti”. Gnitje pa ustvarja alkohol, le ta pa “nealkoholno” obremenjuje jetra. Tudi sladkor se pretvarja denimo v alkohol kar lahko dolgoročno pomeni ciroza jeter. Težave jeter se pogosto kažejo tudi v obliki nabiranja tekočine v telesu, “napihnjen” trebuh.

CIROZA JETER – POZNI SIMPTOMI IN ZNAKI JETRNE BOLEZNI:

Slabo delovanje jeter se vidi na koži, značilna je pogosta srbečica na koži, na očeh-beločnice se rumeno obarvajo (zlatenica).

Druge težave jeter so pojav tekočine v trebuhu, težave z gibanjem, nizek krvni tlak, otečeni gležnji, pojav krvi v urinu, pogostejši glavoboli zaradi zastajanja strupov v telesu. Zlasti to  obremeni možgane s strupi…

JETRA, BOLEČINE, SIMPTOMI IN ZNAKI ZA RAK JETER

Rak jeter povzroča nepojasnjene bolečine običajno za desno lopatico in v desni rami.

Po medicinski statistiki pogosto zasevki – metastaze na jetrih najpogosteje izhajajo iz raka na debelem črevesu in danke.

PRIPOROČAMO PREGLED TREBUŠNE VOTLINE

pregled čakri, liječenje aure, snimanje aure

Zgodnji preventivni alternativni pregled jeter z sistemom Aura Gdv.

V auri so žarišča bolezni vidna veliko pred nastankom v fizični obliki.

Zgodnje odkrivanje jetrnih težav in s tem zdravljenje jetrne ciroze, ciste, zamaščenosti jeter je velikega pomena, da tako ne pride do okvare in odpovedi organa.

Tudi v primeru, ko so prisotne bolečine v trebuhu, desni rami in lopatici, pa ne veste vzroka.

Pregled aure omogoča tudi za debelo črevo in danko.

KAKŠNA SO “DOMAČA ZDRAVILA, ČAJ” , DIETA IN HRANA ZA NARAVNO IZBOLJŠANJE/ ČIŠČENJE JETER?

BIOENERGIJA – Bioenergetik na naraven način izboljša delovanje jeter pri različnih jetrnih obolenjih-brez stranskih učinkov.

V primeru raka na jetrih ali metastaz se priporoča ukinitev mesa, sladkorja in mleka v prehrani.

Bioenergetik deluje tudi na daljavo!

BIOSTIMULATOR – bioenergijski sistem podpore, odpravlja geopatske vzroke. Deluje protivnetno in protibolečinsko, izboljšuje celotno cirkulacijo telesa. Pomaga tudi pri uravnavanju holesterola v krvi.

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI FUNKCIJO IN DELOVANJE JETER, ODPRAVITI TEŽAVE Z JETRI, KAKŠNO JE ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE CIROZE JETER?

Naša nona Valerija je bila že medicinsko odpisana zaradi raka na jetrih. Po nekaj vaših terapijah se ji je stanje jeter bistveno izboljšalo, ima več energije in se bolje počuti, že veliko postori okoli hiše, kar so pokazale tudi uradne nove preiskave.. Hvala, Vlasta

ODPRAVITE VZROK, NE SIMPTOM

 

Opombe: alternativno, naravno zdravljenje ciroze jeter, metastaze na jetrih, raka ne nadomešča zdravljenja pri zdravniku ali specialistu uradne medicine

NARAVNO DO ZDRAVJA – ALTERA Z VAMI ŽE OD 1996

Pri podjetju Altera se trudimo, da vsa dela opravimo v čimkrajšem času za uporabnika.
Stalno skrbimo za kvalitetno izvedbo storitev našega asortimana.
Investiramo  predvsem v razvoj znanja in uporabe novih tehnologij, vse za dvig kvalitete življenja!

Elektronsko naročilo

Znanje največja moč!

Altera v latinici pomeni drugo mnenje, naš osnovni pomen pa je zasnovan kot alternativne rešitve.