Sistemska skleroza

Skleroderma je sistemska skleroza, simptomi in znaki so trda koža, zatrdevanje vezivnega tkiva. Koža je občutljiva na mraz, posebno če je pridružen še Raynaudov fenomen. To nakazuje na slabo krvno cirkulacijo. Zdravljenje sistemske skleroze je kompleksno.

Pri večini ljudi bolezen ne poškoduje samo kože, temveč prizadane tudi žile, notranje organe, prebavni trakt.. Bolezen je pogostejša pri ženskah kot moških. Najpogosteje se pojavlja sclerodermija med 30. in 50 letom starosti.

Vzrok sistemske skleroze in drugih avtoimunih obolenj je pogosto geopatske narave. Zemeljsko sevanje med spanjem torej je lahko velik ali primaren vzrok. 

Tega je mogoče potrditi z meritvami sevanj kot rešitvami za odpravo. Dodatno pa priporočamo naravno pomoč z Bioenergijo.

SISTEMSKA SKLEROZA, SKLERODERMA MOČNO OHROMI KVALITETO ŽIVLJENJA

Bolezen zelo ohromi kvaliteto obolelega, trenutno pa ne obstaja zdravila za medicinsko zdravljenje sistemske skleroze, temveč samo simptomatsko. Uradno vzroki skleroderme niso poznani, zato je označena kot avtoimuna bolezen.

Pogosto pacienti tožijo o bolečinah po celem telesu, lahko se pojavi kjerkoli, denimo tudi na obrazu, ali pa je lokalizirana.

KAKŠNO JE NARAVNO – ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE SISTEMSKE SKLEROZE, KAJ UČINKOVITO POMAGA?

Izboljšati imunski sistem je primaren način za vse bolezni, ter odprava vzrokov, kateri ga zmanjšujejo kot da deluje proti lastnemu telesu.

Bioenergija omogoča napredno obliko pomoči, pacienti praktično po običajno tretji terapiji občutijo izredno izboljšanje stanja in počutja.

Bioenergetik izboljša in okrepi imunski ter živčni sistem človeka, poveča krvno cirkulacijo;

Povečana krvna cirkulacija pa pomeni boljša oskrba organov, mišic z hranili, kisikom in posledično bistveno boljše delovanje le teh;

Bioterapija učinkovito deluje tudi na daljavo!

KAKŠNI SO ALTERNATIVNI VZROKI SKLERODERME, SISTEMSKE SKLEROZE?

Pogosto je geopatogeno sevanje skriti vzrok različnih avtoimunih bolezni ali drugih kroničnih bolezni, kot tudi rak.Na sevanja je opozarjal tudi svetovno znani zeliščar- zdravilec Rudolf Breuss, kateri je ozdravil preko 50.000 ljudi, kateri so bili medicinsko gledano že odpisani;

DOLGOROČNO PRIPOROČAMO POLEG BIOTERAPIJE

Inovativni bioenergijski sistem BIOSTIMULATOR, kateri naravno krepi imunski sistem človeka, izredno izboljšuje krvno cirkulacijo celotnega telesa ter hkrati ščiti pred geopatogenimi sevanji.

SISTEMSKA SKLEROZA (SKLERODERMIJA) – SIMPTOMI IN ZNAKI:

  • Trda koža, občutek utesnjenosti
  • Otežkočeno gibanje, premikanje prizadetih predelov telesa
  • Pretiran odziv na mraz (nizke temperature) v prstih rok, nogah (Raynaudov fenomen, tudi prisoten pri ljudeh, kateri nimajo diagnoze skleroderma)
  • Refluks požiralnika, težave z hranjenjem – požiranje hrane
  • Bolezen lahko prizadane ledvica, pljuča in srce kar je lahko usodno, če ni ustrezno zdravljeno

NAROČILO MERITVE SEVANJ – RADIESTEZIJA

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

Odkrijte pravi vzrok obolenj, telo vam bo hvaležno!