ZA DOBER SPANEC NA ZDRAVEM MESTU

Kvaliteten in dober spanec krepi zdravje. Spanje je največja človekova potreba, nas obnavlja in daje energijo.  Ima izjemen vpliv na imunski sistem. Zbujanja ponoči so znaki, da spite na geopatogenih mestih.

Če ste kdaj prebedeli noč, veste kakšno je bilo potem jutro in dan. Vaše telo in organi potrebujejo spanje enako kot zrak in hrano. Zgodnji znaki za slabo spanje so jutranja utrujenost, zbujanje ponoči ob isti uri, glavoboli. Dodatni problem je tudi, ko ne morete zaspati.

Celo je dober spanec pomembnejši od hrane, saj pogosto tudi zdrava hrana še ne zagotavlja zdravja. Kot dokaz o tem govorijo številni primeri tudi znanih ljudi, kateri so zdravo živeli, pa so težje zboleli.

DOBRO SPANJE BREZ ZBUJANJA ŠE NI MERILO, DA JE TUDI ZDRAVO!

Vpliv spanja je na celotno telo in organe. Dokazana je povezava motnje spanja z boleznimi kot diabetes, demenco, parkinsonove bolezni, bolezni srca in povišan tlak, težave z težo, epilepsije, neplodnost…

Tudi avtoimune bolezni in bolečine  imajo svoj vzrok. Naprimer Multipla, Sjogrenov sindrom..  Pogosto so rakave bolezni so pogosto odraz nekvalitetnega spanja, saj le ta oslabi imunski sistem.

KAJ LAHKO VPLIVA NA NAŠ SPANEC IN POVZROČA BOLEZNI?

za dober spanec, ne morem zaspati, pogosto zbujanje ponoči, vzrokMed spanjem smo lahko izpostavljeni različnim virom sevanj.

Ta so naravna zemeljska sevanja podzemne vode, Hartmannovo sevanje, Curry-eve mreže sevanja, prelomnice v zemeljski skorji.

Ta geopatska sevanja imajo različen vpliv.

Zato določena vrsta povzroča motnje spanja in zbujanje, medtem ko druga sevanja povzročajo druge ali težje bolezni.

To je razlog, da četudi sicer dobro spimo,  to še ne pomeni, da je spanec kvaliteten in zdrav!

Drugi vir je elektromagnetno sevanje, katero slednje lahko še okrepi naravna zemeljska sevanja. Z drugo besedo to imenujemo Geopatski stres. Pravi pomen ima beseda stres – pomeni stres celic telesa.


POLOŽAJ POSTELJE KJER SPITE NAM POVE KJE IMATE TEŽAVE

Z elektronskimi meritvami sevanj natančno analiziramo prostor in vaše ležišče. Z merjenjem sevanja se da ugotoviti kateri organ je preobremenjen ter povzroča težave.

sevanje vpliva na spanec in zdravje ljudi, za dober spanecKjer ta sevanja prehajajo na telo med spanjem ali se križajo, to imenujemo patogena mesta oziroma bolezenska cona. Le ta v hujših primerih povzroča tudi rakave tvorbe. Sevanja lahko spremenijo zapis DNK  celice.

Taka področja spanja v prvi vrsti oslabijo imunski sistem.

Ta zaradi pomanjkanja energije prekine nujne procese za obnovo in celjenje ter prepoznavo spremenjenih telesnih celic. Tudi v Sloveniji so določeni kraji, predeli, kjer je pogostost rakavih obolenj večja.

Denimo na eni ulici ljudje obolevajo za istim tipom bolezni; To ni naključje!

ODPRAVITE VZROK ZA SLAB SPANEC, DA SE TA NE VRAČA

slab spanec, za dober spanecOdprava vzroka tudi izboljša eventuelno obstoječe zdravljenje, ter da se bolezen kot bolečine ne vračajo.

Na problematiko sevanj je opozoril tudi Rudolf Breuss (ozdravil je preko 45.000 rakavih bolnikov).

V svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije je opozoril:

«vsi kateri so zboleli za najhujšimi boleznimi, bi morali poklicati radiestezista! V kolikor ležite na vodni žili, sicer tudi moja učinkovita proti rakava kura ne more pomagati«.

SPANJE JE VAŠA ENERGIJA  IN ZDRAVJE – NE PREPUSTITE GA NAKLJUČJU!

Z elektronskimi meritvami sevanj ugotovimo težave. Poiščemo boljše ali nevtralno mesto za zdravo spanje, kjer se telo lahko prične zopet regenerirati. V primeru prostorskih omejitev pa priporočamo alternativne rešitve za sanacijo sevanj.

POSKRBITE ZA DOBER SPANEC IN ZDRAVJE ŽE DANES!

Naročite meritve sevanj – izboljšajte spanec naravno

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer nespečnost izvira – z Vami od 1996”