Multipla skleroza

MULTIPLA SKLEROZA, SIMPTOMI IN VZROKI

Je avtoimuna bolezen propada mielinskih ovojnic. Vzroki za bolezen multiple skleroze so pogosto tudi škodljivo sevanje Zemlje oziroma polja -področja  različnih bolezni, katerega obravnavamo v svoji praksi -meritev sevanj.V večini primerov ljudje pravijo, da je bolezen prišla nenadno brez vnaprejšnih simptomov (čez noč), posledice se kažejo v slabši kvaliteti življenja.. Kakšno je torej naravno alternativno zdravljenje multiple skleroze?

Znaki in simptomi, kateri spremljajo multiplo sklerozo:

MULTI

• zmanjšana motorika, finomotorika prstov, slabša gibljivost

• okretna hoja – nepravilni gibi, vlečenje noge za sabo, težave z ravnotežjem, vrtoglavica

•paraliza vida

•upočasneli gibi

• mravljinčenje po telesu, od stopal pa navzgor

•bolečine  in krči mišic, utrudljivost

• težave z uriniranjem in odvajanjem blata

Eden naših zadnjih primerov je bil ta- stranka se preseli v novo stanovanje in približno po petih letih bivanja zboli za multiplo sklerozo.

kronicna utrujenostAnaliza zemeljskih sevanj je bila – vsa možna križanja od podzemne vode – Hartmanna in Currya, katera so bila na območju glave, možganov in hrbtenjače. Zemeljska sevanja povzročajo različne bolezni- od kroničnih, avtoimunih kot rakavih in so tako številni “skriti” vzroki tudi za multiplo sklerozo. Generalno gledano, imunski sistem deluje proti sebi, kar pa pogosto izzovejo različna zemeljska sevanja, katerim smo v določenih primerih izpostavljeni med spanjem.

KAJ LAHKO SAMI STORITE PRI MULTIPLI SKLEROZI – ALTERNATIVNA, NARAVNA POMOČ IN ZDRAVLJENJE?

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov, živčevja in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja; Multipla skleroza je zelo nepredvidljiva avtoimuna bolezen – pri nekaterih ostaja stabilna, pri drugih pa vodi do invalidnosti. Tudi tu so prisotne remisije in ponovni zagoni MS. Pogosteje se bolezen pojavlja pri ženskah.

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM IN POSLEDICE”

Priporočamo storitve Altera:

• BIOSTIMULATOR – bioenergijski pripomoček, deluje protivnetno in protibolečinsko na naraven način, kot pomoč pri bolezni

•RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek – zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v stanje organizma, vpogled v  živčni sistem, kjer se lahko vidijo težave živčnega sistema, tudi ko simptomi in znaki bolezni še niso izraženi)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje multiple skleroze z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

Multipla skleroza- življenje je lahko lažje..