Utrujenost

Opis

STALNA KRONIČNA UTRUJENOST IN POMANJKANJE VITALNE ŽIVLJENSKE ENERGIJE, ZDRAVLJENJE

utrujenost

Spoznajte, kateri so pravi vzroki, ki onemogočajo revitalizacijo telesa in kakšno je naravno zdravljenje kronične utrujenosti!

VAŠE SPANJE JE VAŠA ENERGIJA IN ZDRAVJE!

 SO PRISOTNI SIMPTOMI IN ZNAKI KOT:

Stalna jutranja utrujenost, kronična nespečnost, pomanjkanje energije kot bi delali celo noč, ste pogosto brez energije in volje, čutite kronično izčrpanost, si pogosto rečete bedim celo noč in čakam na jutro, se vas loteva depresija in potrtost, negativne misli?
• Zaspanost čez dan, na momente kot omedlevica in slabo počutje?
• Je vaše življenje stresno nad normalo, ste nenehno utrujeni, se vam zdi, da ni izhoda iz tega kroga?
• Sindrom izgorelosti traja dlje od meseca, prehaja v kronično stanje?
• pogosto bedite med 1. in 4. uro zjutraj, ne morete zaspati v spalnici in zaradi tega spite raje drugje?
• imate motnje spanja – stalno zbujanje med spanjem, kronična zaspanost čez dan, ste stalno brez energije?

kronicna utrujenostKAKŠNI SO POGOSTI VZROKI, KATERI ONEMOGOČAJO REGENERACIJO TELESA, KAKO PRITI DO VEČ ENERGIJE?

RAZLIČNA GEOBIOLOŠKA SEVANJA POVZROČAJO NEKVALITETNO SPANJE, KAR SE ODRAŽA V DNEVNI UTRUJENOSTI IN POMANJKANJE ŽIVLJENSKE ENERGIJE

• KRONIČNA UTRUJENOST JE LAHKO POSLEDICA BOLEZNI- PRIPOROČAMO NAŠ PREVENTIVNI PREGLED CELEGA TELESA Z SISTEMOM AURA GDV.

 

• NARAVNO ALTERNATIVNO ZDRAVLJENJE ZA POMANJKANJE ENERGIJE IN KO JE PRISOTNA KRONIČNA NESPEČNOST Z BIOENERGIJO

• PRIPOROČAMO DOLGOROČNO TUDI NARAVNO-PRIPOMOČEK ZA VEČ ENERGIJE  IN BOLJŠE SPANJE –BIOSTIMULATOR

ODKRIJTE, KATERI SO  VZROKI Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI IN OMOGOČITE TELESU NARAVNO ZDRAVLJENJE KRONIČNE UTRUJENOSTI!

Podrobnosti

KRONIČNA UTRUJENOST, SINDROM ZARADI POMANJKANJA VITALNE ENERGIJE ČLOVEKA , ZNAKI

utrujenost2Pomanjkanje energije vpliva na zdravje in ima mnogo obrazov, današnji način življenja je tudi posledično bolj napet, hiter in stresen, psihične obremenitve. Prav zaradi tega pogosto pomislimo, da je to sindrom burn out nekaj povsem normalnega, vendar resnično pri kronični utrujenosti lahko pomislimo tudi na morebitno bolezen. Problem številnih bolezni je namreč tudi v tem, da so dolgo časa zelo prikrite, predno preidejo do svojega pravega izraza.

Zgodnje ukrepanje in zdravljenje utrujenosti je velikega pomena v dolgoročnem smislu, saj dlje ko traja, daljša je pot do zdravja kot tudi  večje so posledice! Povrnite si zdravje na naraven način z našimi storitvami že danes!

 

Zato lahko upravičeno rečemo, da je stalna izgorelost lahko bolezen, zaradi (še neodkrite) bolezni. Naprimer pri bolezni anemija (slabokrvnost) so simptomi  in znaki utrujenost, pri težavah trebušne slinavke (težave z sladkorjem), bolezni srca in ožilja, pretirana zaspanost gre tudi za podobne simptome utrujenosti in še bi se dalo naštevati.

Vzroki

KAJ JE TOREJ POTEMTAKEM LAHKO PRVI VZROK ZA KRONIČNO UTRUJENOST?

utrujenost31. Najprej bi se osredotočili na naše spanje, problemi z spanjem. Zdravo spanje omogoča človeku dovolj energije, obratno pa slabo spanje, spanje z zbujanji ali celo nespečnost nedvomno povzročajo težave: pretirana zaspanost čez dan, slaba koncentracija, slab imunski sistem, slabo počutje, kar vsekakor vodi do kronične utrujenosti in posledično do bolezni.
Veliko ljudi kljub neprekinjenemu spanju toži, da so zjutraj utrujeni, brez energije in volje.
Jutro se je torej začelo, oditi pa je potrebno na delo kljub temu, da se nam telo nekako upira.
Splošno najpogosteje je poznana spomladanska utrujenost, večja težava pa je, če to traja skozi celo leto ne samo spomladi..
Izčrpanost je hkrati lahko posledica našega neravnovesja telesa, bodisi preveč dela in ustrezno premalo počitka, posledica neravnovesne prehrane in številnih drugih slabilnih dejavnikov kot so motilno sevanje na predelu telesa med spanjem.
Tudi če je spanje konstantno skozi celo noč, brez zbujanj, ste zjutraj spočiti in čili?

Naravno zdravljenje kronične utrujenosti se začne prav v spalnici, ko so odkriti pravi vzroki, saj neprimerna lega postelje na škodljivih sevanjih onemogoča regeneracijo telesa in kvalitetni počitek!

Priporočamo

SIMPTOMI IN ZNAKI PRI UTRUJENOSTI SO POGOSTO  POSLEDICA GEO – SEVANJ

PRIPOROČAMO:

anim2 poti do zdr• Meritev sevanj spalnice, pisarne (različna sevanja  povzročajo slabše in nekvalitetno spanje ter kronično  pomanjkanje energije, prvi znaki so običajno jutranja utrujenost). S tem dobimo pravi odgovor, kako priti povsem naravno do več energije!

Diagnostični energetski pregled Aure GDV ( energetski pregled  žlez in organov, burn out sindrom je lahko posledica bolezni -pravočasno odkrivanje težav )

Bioenergija / bioterapija je mogoča tudi na daljavo!  (alternativno zdravljenje kronične utrujenosti, stanja ko ste stalno brez  energije,  ko vam primanjkuje volje, vas muči kronična izčrpanost, izgorelost, prekomeren stres, depresije….)

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo  različne težave organov)

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA – KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”

KOMBINACIJA VODNEGA TOKA IN HARTMANOVEGA SEVANJA NA PODROČJU MOŽGANSKEGA DELA POVZROČA TEŽAVE  Z  SPANJEM IN TUDI BOLEZNI RAZLIČNIH OBLIK – KRONIČNA UTRUJENOST

altera12