Uravnavanje krvnega sladkorja

POVIŠAN KRVNI SLADKOR – URAVNAVANJE KRVNEGA SLADKORJA

Povečane vrednosti krvnega sladkorja nad normalno  (normalna vrednost je 6,1 mmol/l) nad 7 mmol/l je pokazatelj za sladkorno bolezen – diabetes; Sladkorna bolezen ima za posledico okvare številnih organov, saj je motena oskrba po krvi le teh; Dieta je pomembna za zniževanje sladkorja v krvi, kaj pa so lahko še dodatni vzroki za previsok ali premajhen nivo sladkorja v krvi?

 

6POVIŠAN KRVNI SLADKOR – SLADKORNA BOLEZEN JE POGOSTO POZNO ODKRITA!

KAKO ZNIŽATI VISOK KRVNI SLADKOR ALI PRENIZEK POVIŠATI?

Zelo pogosti vzrok za neravnovesno delovanje pancreasa (trebušne slinavke) se pogosto skriva tudi v škodljivem zemeljskem sevanju;

slika prikazuje Hartmannov križ na predelu trebušne slinavke med spanjem. Posledice se dolgoročno kažejo kot neravnovesno delovanje le te, katero pripelje do bolezni kot je povišan ali znižan sladkor v krvi. Uravnavanje krvnega sladkorja z dieto je pomembno, še več pa lahko dosežete, ko razbremenite trebušno slinavko iz potencialno možnih vplivov sevanja. Več o vplivih sevanja na zdravje najdete tu..

Posledice sevanj podzemne vode, Hartmann in Curry mrež sevanja povzročajo tudi rakava obolenja.

DIETA PRI SLADKORNI BOLEZNI

• priporoča se ukinitev mleka in mlečnih proizvodov, alkohola, mastne in cvrte hrane

• ukinitev kajenja (povzroča obremenjevanje ožilja, slabenje krvne cirkulacije)

• dnevno primerna telesna aktivnost (pol ure dnevno)

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja; Visok sladkor v krvi lahko povzroča številne vnetne procese v telesu in zaplete, slabše celjenje ran… Gangrena – diabetična noga, stopalo je v določenih primerih rezultat sladkorne bolezni- nezadostna oskba s krvjo in hranili (nekroza).

Dodatno pa priporočamo za sladkorna bolezen uporabo našega bio energijskega sistema – BIOSTIMULATOR, kateri omogoča energijsko ravnovesje telesa, izredno izboljšuje oskrbo organov po krvi, kar je običajno največji problem, ko je sladkor v krvi povišan in s tem pospešuje tudi celjenje ran..  Priporočamo uporabo tako tudi nepokretnim ljudem in tem, katerim je gibanje omejeno, saj imajo  večje težave z krvnim obtokom in cirkulacijo krvi.

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

Priporočamo storitve Altera:

•RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje in omogoča tako naravno uravnavanje delovanja trebušne slinavke)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v delovanje pancreasa – trebušne slinavke na energijskem nivoju)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje funkcije pancreasa in s tem uravnavanje krvnega sladkorja, sladkorne bolezni, gangrena, diabetična noga, diabetično stopalo z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.

Več o diabetes najdete tukaj..