Vrste, viri in tipi sevanja, katere obravnava Radiestezija so Hartmannovo-Curryevo sevanje (globalne mreže sevanj), podzemne vode. Vsaka posamezna vrsta-vir ali tip sevanj različno destruktivno vpliva na naše zdravje zlasti seveda med spanjem ponoči. Poglejte si, kaj je sevanje, ter kako vpliva na zdravje ljudi;

Rešitve se da izdelati na podlagi natančne meritve različnih vrst sevanj, ko vemo kje in kolikšne je jakost sevanja.

 

ALI ZEMELJSKO SEVANJE LAHKO OGROŽA ZDRAVJE

 

aparat za merjenje sevanjaZemeljsko sevanje postane škodljivo, kadar se na istem mestu zadržujemo več kot 4 (štiri) ure. Zato je spalnica najpomembnejši prostor za meritve sevanj, slednji pa delovno mesto – pisarna;

Med tehnične vrste virov sevanj pa govorimo o elektrosmogu nizkih in visokih frekvenc.

Elektromagnetno sevanje povzročajo repetitorji, wi-fi, daljnovodi, železnice, sevanje računalnika, mobitela, hišna elektrifikacija.

 

ELEKTROMAGNETNO SEVANJE V STANOVANJU

 

Povzročajo ga električni vodniki – kabli tudi oddajajo različne vrednosti  sevanja (jakosti).  Ne glede ali so naprave priključene v prostoru (spalnica, kuhinja, dnevna soba itn;). Na splošno elektromagnetna sevanja povzročajo vse električne naprave, vtičnice.

Ta vrsta sevanj pa je še bolj obremenilna za otroke v fazi rasti. Z povečanjem  teh tehničnih vrst sevanj se hkrati okrepijo tudi naravna (geo -zemeljsko sevanje – Hartmann-Curry-vodni tokovi).

Zdravje se začne pri spanju, saj je to čas, ko se celo telo revitalizira in obnavlja. Kvalitetno spanje pa je temelj našega imunskega sistema in posledično zdravja.

 

Sevanje je energija, valovanje, katero se širi skozi vesolje in prostor in ima vpliv na vso živo naravo -drevesa, rastline, živali in ljudi.

 

STE VEDELI, DA POZICIJA POSTELJE VPLIVA NA ZDRAVJE?

 

kako izboljšati spanecZemeljsko ogromno geomagnetno polje je kombinacija več magnetnih polj. Viri kot vrste zemeljskega sevanja  so podzemne vodne žile, Hartmannovo sevanje, Curry-eve mreže sevanja, prelomnice v zemeljski skorji.

Ta sevanja tvorijo t.i. geopatske stres cone – anomalije zemljinega polja, mesta torej, kjer se prično bolezni.

Kjer ta sevanja prehajajo ali se križajo, to imenujemo patogena mesta oziroma bolezenska cona – polje, rakave cone. Taka področja v prvi vrsti oslabijo imunski sistem. Ta zaradi pomanjkanja energije prekine nujne procese za obnovo in celjenje, prepoznavo spremenjenih telesnih celic.

Tudi v Sloveniji so določeni kraji, predeli, kjer je pogostost denimo rakavih obolenj večja.

 

 

Nemški zdravnik, dr. medicine, Ernest Hartmann je zapisal:

Rak je bolezen, povezan, z lokacijo bivališča

Tudi Rudolf Breuss je v knjigi Zdravljenje raka in levkemije  poudaril vpliv škodljivosti zemeljskih sevanj, saj povzročajo rakave bolezni!

 

ZAKAJ SO GEOBIOLOŠKA-ZEMELJSKA SEVANJA NEVARNA ZDRAVJU?

 

Zemeljsko sevanje postane patogeno, kadar se dlje časa zadržujemo na njem (običajno nad 4 ure). Posebej je to pomembno za spalnice, pisarne..Zemeljska sevanja so nevidna, brez vonja, okusa, za detekcijo je torej potreben Radiestezist. Ta strokovno z aparati  izmeri slaba, nezdrava mesta, točke v postelji.

 

KAKO VPLIVAJO ANOMALIJE ZEMELJSKA MAGNETNA POLJA NA TELO?

 

zakaj ne morem zaspati zvečerV primeru škodljivih pojavov zemeljskih sevanj, križanj na določenem organu, se zaradi medsebojne interference ustvarjajo anomalije – nepravilnosti v funkciji organa.

Prihaja do hiper- hipo funkcije organa že  na celičnem nivoju. Dolgoročno to vodi lahko do benigne ali maligne spremembe.

 

PRVI SIMPTOMI, ZNAKI IZPOSTAVLJENOSTI ŠKODLJIVEM SEVANJU:

•prebujanje ponoči ob istih urah (pogosto med 1. in 3. uro zjutraj)

• jutranji glavoboli, pomanjkanje energije, pogoste bolečine v sklepih, hrbtenici, jutranja okorelost težave “brez vzroka”

•slabši imunski sistem (večja dovzetnost k boleznim, npr. pogoste pljučnice, angine..)

• depresije, psihične težave, potenje


 

meritev-sevanjeKAKŠNE SO LAHKO BOLEZNI ZARADI ANOMALIJE ZEMELJSKEGA POLJA – SEVANJA?

 

Bolezni, katere povzroča sevanje se kažejo lahko kot kronične, vnetne, pogosto je tudi vzrok “neznan”.

Različne vrste avtoimunih bolezni kot (Sjogrenov sindrom, Epilepsija, Hashimoto sindrom, Multipla skleroza, levkemija, povečani organi telesa, težave z plodnostjo …) in tudi rakave bolezni.

Vodne žile, razni zemeljski križi sevanj so t.i. skriti geo fizikalni pogosti kreatorji bolezni. Veliko je javnih primerov ljudi, kateri so živeli zdravo, pa so kljub vsemu zboleli (“brez vzroka”) za najhujšimi boleznimi.

Kot zanimivost, na teh sevanjih se zadržuje maček, pes ne (pes običajno izbere pozitivno mesto).

 

VPLIV SEVANJA NA ZDRAVJE LJUDI

 

Skica izmerjenih sevanj (z klikom nanjo se poveča, skica je realna pri merjenju sevanj stranke).

Ponazarja zakonsko posteljo-tloris, kjer označimo en del oseba”A” in drugi del oseba “B”. Težave v konkretnem primeru so denimo pri osebi “A” predel ščitnice, levega pljučnega krila, srca in desne ledvice;

Rešitve v danem primeru so bodisi premik postelje na nasprotno steno obstoječe in ali uporabo zaščite proti sevanju.

 

Z  merjenjem sevanj se nekako lahko odkrije 85% vzrokov bolezni.

Če so torej že prisotne različne bolezni brez pravega vzroka, je smiselno opraviti meritve sevanj. S tem boste zagotovili optimalne pogoje za (o)zdravljenje po katerikoli metodi, kot tudi v potencialen izogib boleznim -preventiva.

 

Altera, mi sevanje naredimo “vidno” -storitve vse na enem mestu- opravljamo radiestezijske meritve sevanj in meritev elektrosmoga v prostoru.

Pokličite nas za prosti termin ali pošljite sporočilo in ugotovite, ali je sevanje vzrok zdravstvenih težav!

 

“OZDRAVITE VZROK, NE POSLEDICE”

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.Vaša lega postelje je vaša »zdravstvena kartoteka«, saj se na podlagi izmere lokacije da preprosto »diagnosticirati« človeka, ugotoviti, kje na telesu potekajo linije sevanja.

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni, ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono spanja že danes z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode predstavljajo osnovni temelj za ohranjanje kot tudi povrnitev zdravja.

“Altera, vaša prva alternativna izbira, kjer sevanje izvira – z Vami že od 1996”