STE VEDELI, DA NEKVALITENO SPANJE POVZROČA ŠTEVILNE ZDRAVSTVENE TEŽAVE?

Spanje ima veliko vlogo pri zdravju, saj slabo oz. nekvalitetno spanje povzroča resnejše zdravstvene probleme. Že samo premik ure na poletni čas dokazano poveča številne težave z srcem, možganske kapi kot opozarjajo strokovnjaki;

 

Naprimer  naslednjega dne  po prestavitvi ure 27.3.17 so se zjutraj okoli 9 ure zgodile že tri prometne nesreče samo na ljubljanski obvoznici – slučaj? (ravno smo bili na poti na meritev sevanja..)

jutranje bolecineKAKO VEDETI, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO? Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE? Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite vzroke kot so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna , brez oblike ali vonja (kot tudi vsa tehnična sevanja –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

ALI JE POZICIJA GLAVE SEVER IN NOGE JUG USTREZNA? To je zmotno mišljenje, saj je vsaka  lokacija na Zemlji različna (denimo ta položaj v Ljubljani ni sevalno enak kot npr. v Mariboru). Če bi bilo tako enostavno, potem ne bi rabili meritev sevanj.

meritev-sevanjeKAJ NAM POKAŽEJO MERITVE V SPALNICI? Na osnovi meritev sevanj z elektronskimi aparaturami natančno izdelamo skico postelje, vrišemo eventuelna sevanja in kjer se ta križajo, povzročajo  pogosto zdravstvene težave na določenem organu, kar velikokrat sovpada tudi z uradno diagnozo človeka. S tem dobimo tako tudi celotno stanje spalnice in eventuelno primernejša-nevtralna mesta za zdravo spanje.

Omeniti velja tudi, da je denimo pojavnost primer rakavih obolenj v  posameznih  področjih Slovenije večja, drugje manjša. So primeri, ko recimo na eni ulici ljudje obolevajo celo za istim tipom bolezni, kar ni naključje.

Vodni tokovi pogosto povzročajo benigne kot maligne spremembe celic. Prvi simptomi izpostavljenosti vodnim tokovom so nerazložljiva utrujenost, zlasti zjutraj in čez dan ter pogostejši glavoboli, zbijanje ob istih urah (pogosteje med 1 in 3.uro zjutraj). Seveda je treba omeniti, da različne kombinacije teh sevanj (ko se križajo med sabo) imajo zatorej specifične vrste bolezni in so t.i. skriti vzrok bolezni.  Tu najdemo  odgovor na to, kako so določeni ljudje huje zboleli , čeprav so živeli zdravo. Tovrstna sevanja postanejo patogena, kadar se na njih zadržujemo nad 4 ure, kar pa pomeni naše spanje (spalnica) ali delo (pisarna). Skrajšano povedano ta oblika sevanj predstavlja geopatski stres organizmu, kar pa poslabšuje naš imunski sistem. Med spanjem se telo regenerira, popravlja, zdravi, kadar pa so ti pogoji onemogočeni – ne prihaja do obnove in imunski sistem ne odreagira kot bi moral, pogosto prihaja tudi do avtoimunih bolezni – brez znanega vzroka.

KAKO TOREJ VEDETI, ALI SMO IZPOSTAVLJENI ZEMELJSKIM SEVANJEM? To lahko potrdimo ali ovržemo le na osnovi strokovnih meritev sevanj. Nekje v 85% se da ugotoviti torej, ali je sevanje vzrok zdravstvenim težavam, dokler pa ostaja vzrok, ostajajo težave.

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje. Lega postelje je  »zdravstvena kartoteka človeka«, saj se na podlagi izmere lokacije da preprosto »diagnosticirati« človeka, ugotoviti, kje na telesu potekajo linije sevanja.

 

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni. Ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono spanja z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode predstavljajo osnovni temelj za ohranjanje kot tudi povrnitev zdravja.

“Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996”

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save