SEVANJE VPLIVA NA SPANJE

Spanje ima veliko vlogo pri zdravju, saj slabo oz. nekvalitetno spanje povzroča resnejše zdravstvene probleme. Sevanje vpliva na spanje in zdravje, kar so vzroki številnih bolezni. Ste pretirano utrujeni čez dan, brez prave energije, ste težje zboleli, pa živite zdravo?

Ste pomislili, da se postelja nahaja na škodljivih sevanjih?

Že samo premik ure na poletni čas dokazano poveča številne težave z srcem, možganske kapi kot opozarjajo strokovnjaki;

Naprimer  naslednjega dne  po prestavitvi ure 27.3.17 so se zjutraj okoli 9 ure zgodile že tri prometne nesreče samo na ljubljanski obvoznici – slučaj? (ravno smo bili na poti na meritev sevanja..)

sevanje vpliva na zdravje, jutranje bolecineKAKO VEDETI, ALI  NAŠE SPANJE  NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE?

Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite  geopatske vzroke.

To so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna, brez oblike ali vonja. Tudi vsa tehnična sevanja so nevidna. To so sevanja kot –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

ALI JE POZICIJA GLAVE SEVER IN NOGE JUG USTREZNA?

To je zmotno mišljenje, saj je vsaka  lokacija na Zemlji različna (denimo ta položaj v Ljubljani ni sevalno enak kot npr. v Mariboru). Če bi bilo tako enostavno, potem ne bi rabili meritev sevanj.

KAJ NAM POKAŽEJO MERITVE SEVANJA V SPALNICI?

meritev-sevanjeNa osnovi meritev sevanj z elektronskimi aparaturami natančno izdelamo skico postelje.

Vrišemo eventuelna sevanja in kjer se ta križajo, povzročajo  pogosto zdravstvene težave na določenem organu.

To običajno sovpada tudi z uradno diagnozo človeka.

S tem dobimo tako tudi celotno stanje spalnice in eventuelno primernejša-nevtralna mesta za zdravo spanje.

PODROČJA, KRAJI Z TEŽJIMI OBOLENJI

Omeniti velja tudi, da je denimo pojavnost primer rakavih obolenj v  posameznih  področjih Slovenije večja, drugje manjša. So primeri, ko recimo na eni ulici ljudje obolevajo celo za istim tipom bolezni, kar ni naključje.

SEVANJE PODTALNIH VODA SO NAJNEVARNEJŠE ZDRAVJU

Vodni tokovi pogosto povzročajo benigne kot maligne spremembe celic. Prvi simptomi izpostavljenosti vodnim tokovom so nerazložljiva utrujenost. Zlasti jutranja utrujenost ter čez dan, pogostejši glavoboli, zbujanje ob istih urah (pogosteje med 1 in 3.uro zjutraj).

ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA ŠE NE ZAGOTAVLJA NUJNO ZDRAVJA

Seveda je treba omeniti, da različne kombinacije teh sevanj (ko se križajo med sabo) imajo zatorej specifične vrste bolezni in so t.i. skriti vzrok bolezni.  Tu najdemo  odgovor na to, kako so določeni ljudje huje zboleli , čeprav so živeli zdravo.

KDAJ JE SEVANJE ŠKODLJIVO ZDRAVJU?

Tovrstna sevanja postanejo patogena, kadar se na njih zadržujemo nad 4 ure, kar pa pomeni naše spanje (spalnica) ali delo (pisarna). Skrajšano povedano, ta oblika sevanj predstavlja geopatski stres organizmu. To poslabšuje naš imunski sistem.

Med spanjem se telo regenerira, popravlja, zdravi, kadar pa so ti pogoji onemogočeni – ne prihaja do obnove in imunski sistem ne odreagira kot bi moral, pogosto prihaja tudi do avtoimunih bolezni – brez znanega vzroka.

KAKO TOREJ VEDETI, ALI SMO IZPOSTAVLJENI ZEMELJSKIM SEVANJEM?

To lahko potrdimo ali ovržemo le na osnovi strokovnih meritev sevanj. Nekje v 85% se da ugotoviti torej, ali je sevanje vzrok zdravstvenim težavam, dokler pa ostaja vzrok, ostajajo težave.

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.

Lega postelje je  »zdravstvena kartoteka človeka«, saj se na podlagi izmere lokacije da preprosto »diagnosticirati« človeka, ugotoviti, kje na telesu potekajo linije sevanja.

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni. Ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono spanja z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode predstavljajo osnovni temelj za ohranjanje kot tudi povrnitev zdravja.

“Altera, ko zdravje ni naključje, z Vami že od 1996”

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save