SEVANJE VPLIVA NA SPANJE IN ZDRAVJE

Kako sevanje vpliva na spanje? Ste pretirano utrujeni čez dan, brez prave energije, ste težje zboleli, pa živite zdravo? Ste pomislili, da se postelja nahaja na škodljivih sevanjih?Se vam dogaja med spanjem pretirano potenje, nemirno bitje srca, nerazložljive bolečine po telesu, jutranja okorelost, prezgodnje zbujenje? To so pogosti vzroki, simptomi, znaki izpostavljenosti zemeljskemu sevanju.

Spanje ima veliko vlogo pri zdravju, saj slabo oz. nekvalitetno spanje povzroča resnejše zdravstvene probleme. Zemeljsko sevanje vpliva na spanje in zdravje. Povzroča sprva razne motnje spanja, prezgodnje zbujanje, bolečine med spanjem. Zato so to  vzroki številnih bolezni.

Ste pretirano utrujeni čez dan, brez prave energije, ste težje zboleli, pa živite zdravo?

Ste pomislili, da se postelja nahaja na škodljivih sevanjih?

Že samo premik ure na poletni čas dokazano poveča številne težave z srcem, možganske kapi kot opozarjajo strokovnjaki;

Naprimer  naslednjega dne  po prestavitvi ure 27.3.2017 so se zjutraj okoli 9 ure zgodile že tri prometne nesreče samo na ljubljanski obvoznici – slučaj? (ravno smo bili na poti na meritev sevanja..)

KAKO VEDETI, DA NAŠE SPANJE NI KVALITETNO?

Nerazložljiva utrujenost in zaspanost čez dan, kronične težave, pretirano nočno potenje ter slab imunski sistem so osnovni prvi kazatelji. Torej ni toliko pomembna količina kot kvaliteta spanja.

KAJ POSLABŠUJE SPANJE IN VPLIVA NA ZDRAVJE?

Poleg številnih znanih dejavnikov (stres, nepravilna prehrana..), ljudje pogosto pozabljamo na tiste nevidne, skrite  geopatske vzroke.

To so zemeljska sevanja podvodnih tokov, hartmannovih in curryevih mrež sevanj. Ker so torej  sevanja nevidna, brez oblike ali vonja. Tudi vsa tehnična sevanja (elektromagnetna) so nevidna. To so sevanja kot –tv, računalnik, daljnovodi..) jih pogosto zanemarimo kot možen vzrok.

ALI JE POZICIJA GLAVE SEVER IN NOGE JUG USTREZNA?

To je zmotno mišljenje, saj je vsaka  lokacija na Zemlji različna (denimo ta položaj v Ljubljani ni sevalno enak kot npr. v Mariboru). Če bi bilo tako enostavno, potem ne bi rabili meritev sevanj. Pravilna ali boljša pozicija postelje je lahko določena le na podlagi meritev sevanj, kjer sevanje ne vpliva na spanje.

KAJ NAM POKAŽEJO MERITVE SEVANJA V SPALNICI?

Na osnovi meritev sevanj z elektronskimi aparaturami natančno izdelamo skico postelje.

Vrišemo eventuelna sevanja in kjer se ta križajo, povzročajo  pogosto zdravstvene težave na določenem organu.

To običajno sovpada tudi z uradno diagnozo človeka.

S tem dobimo tako tudi celotno stanje spalnice in eventuelno primernejša-nevtralna mesta za zdravo spanje.

postupak mjerenja zračenja, mjerenje zračenja, zaštita od zračenja

PODROČJA, KRAJI Z TEŽJIMI OBOLENJI KOT VZROK SEVANJ

Omeniti velja tudi, da je denimo pojavnost primer rakavih obolenj v  posameznih  področjih Slovenije večja, drugje manjša. So primeri, ko recimo na eni ulici ljudje obolevajo celo za istim tipom bolezni, kar ni naključje.

ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA ŠE NE ZAGOTAVLJA NUJNO ZDRAVJA

Seveda je treba omeniti, da različne kombinacije teh sevanj (ko se križajo med sabo) imajo zatorej specifične vrste bolezni in so t.i. skriti vzrok bolezni.  Tu najdemo  odgovor na to, kako so določeni ljudje huje zboleli , čeprav so živeli zdravo.

KDAJ JE SEVANJE ŠKODLJIVO ZDRAVJU IN SPANJU?

Tovrstna sevanja postanejo patogena, kadar se na njih zadržujemo nad 4 ure, kar pa pomeni naše spanje (spalnica) ali delo (pisarna). Skrajšano povedano, ta vrsta zemeljskih sevanj predstavlja geopatski stres organizmu. To poslabšuje naš imunski sistem, čedalje slabša je odpornost proti virusom (denimo gripa) kot boleznim.

Med spanjem se telo regenerira, popravlja, zdravi. Kadar pa so ti pogoji onemogočeni – ne prihaja do obnove in imunski sistem ne odreagira kot bi moral, pogosto prihaja tudi do avtoimunih bolezni – brez “znanega” vzroka.

KAKO VEMO, ALI SMO IZPOSTAVLJENI ZEMELJSKIM SEVANJEM?

To lahko potrdimo ali ovržemo le na osnovi strokovnih meritev sevanj. Nekje v 85% se da ugotoviti torej, ali je sevanje vzrok zdravstvenim težavam, dokler pa ostaja vzrok, ostajajo težave.

NEKVALITENO SPANJE JE DEJAVNIK ŠTEVILNIH BOLEZNI

discus hernia, pain relief therapy, distance energy healing treatment,healer

Večinoma v praksi, se hujše bolezni tiho razvijajo prav med spanjem, tudi te brez “vzroka”. Zatorej bi morali vsi tisti, kateri obolevajo za hujšimi »neozdravljivimi« boleznimi preveriti lokacijo svojega ležišča, kot tudi tisti, kateri želijo obdržati zdravje.

Strokovne svetovne raziskave spanja so potrdile povezavo spanja z boleznimi kot je diabetes, srčno-žilne bolezni, demenco, parkinsonovo bolezen kot tudi določene oblike raka.

V smislu zdravljenja bolezni je denimo Rudolf Breuss pa tudi dr.Budwig in ostali opozorili na zemeljska sevanja podzemnih vodnih žil:

Breuss (knjiga Zdravljenje raka in levkemije): Vsi, kateri so zboleli za rakom in drugimi težjimi boleznimi ležijo na vodnih sevanjih. Zaradi tega je nujen Radiestezist, da pregleda spalnico in določi primernejšo pozicijo postelje. Sicer tudi moja učinkovita proti rakova kura ne more pomagati.

Lega postelje je  »zdravstvena kartoteka človeka«, saj se na podlagi izmere lokacije da preprosto »diagnosticirati« človeka, ugotoviti, kje na telesu potekajo linije sevanja.

Nič na svetu ni slučajno, tudi to da smo zdravi ali bolni. Ne prepustite zdravja slučajnostim – preverite vašo cono spanja z našim strokovnim  merjenjem patogenih zemeljskih sevanj!

Zdravje je človekova največja dobrina, radiestezijske metode predstavljajo osnovni temelj za ohranjanje kot tudi povrnitev zdravja.

NAROČITE MERITVE SEVANJ

Elektronsko naročilo

ZAGOTOVITE SI PROST TERMIN ŽE DANES!

IZBOLJŠAJTE ZDRAVJE Z NAMI!

Opombe: V primeru težav in obolenj, zdravljenja se posvetujte z zdravnikom!