Meritev elektromagnetnega sevanja, električnih inštalacij v stanovanju, elektromagnetno sevanje daljnovoda. Kako vemo, da ne ogrožajo zdravja? Kako vpliva sevanje na zdravje ljudi? Znanstvene raziskave kažejo, da elektromagnetno sevanje ne povzroča bolezni, v kolikor ni predozirano.

Same jakosti lahko pokažejo meritve elektomagnetnih sevanj električnih inštalacij v hiši, stanovanju pristojnih institucij.  Tudi vpliv sevanj bližnjih daljnovodov.

Merimo pa tudi  geopatogeno sevanje podzemnih vodnih žil, škodljivo zemeljsko sevanje in njihov vpliv na zdravje.  Zemeljska sevanja tudi lahko ogrožajo zdravje zlasti ponoči med spanjem.

Vse na enem mestu Altera!

MERITEV ELEKTROMAGNETNIH SEVANJ – TEHNIČNIH KOT NARAVNIH

daljnovod, električni kabli, elektro omarica, meritve elektromagnetnega sevanjaBrez elektrike si danes ne znamo več predstavljati življenja! Elektrika poganja celi Svet, kar so vsekakor prednosti našega načina življenja.

V določenih situacijah, lahko elektrosmog (EMS) deluje tudi zdravje.

 

Kdaj smo lahko zaskrbljeni, da elektromagnento sevanje škodljivo vpliva na zdravje ljudi?

V primeru, ko gre za preveliko dozo sevanja na organizem. Običajno je to redkost, a včasih pa tudi možno, kar se da ugotoviti na podlagi meritev elektromagnetnih sevanj.

Kje so dopustne meje?  V različnih država Sveta so različne, v Sloveniji denimo je podatek iz leta 2007 –  (12, 9 V/ m).

Vse aparature modernega sveta- televizija, računalnik, električna kuhalna plošča, hladilnik, zamrzovalna skrinja, pomivalni stroj, mobilni telefoni, hišna elektrifikacija, vtičnice, mobilni telefoni, luči, wi – fi, oddajajo elektrosmog – tehnično ali elektromagnetno sevanje…

Kako lahko elektromagnetno sevanje vpliva na zdravje ljudi?

meritve elektromagnetnih sevanj v stanovanju in spalnici, Ni znanstvenega dokaza, da bi elektromagnetna sevanja povzročala bolezni. Treba je tudi upoštevati, da večina raziskav o vplivu elektomagnetnih sevanj na zdravje, da so bile izdelane na krajši čas in ne na daljši rok.

Denimo dalje, zemeljska sevanja znanstveno niso potrjena. (sicer pa radiestezija obstoja preko 6.000 let).

Nekateri simptomi elektromagnetnih sevanj kot jih opisujejo ljudje so kot glavobol, slabo počutje v bližini raznih virov sevanj.

Neuradno elektromagnetna sevanja lahko vplivajo na kosti, ter tako na krvno sliko, v kolikor bi šlo za prevelike jakosti. To je v redkih primerih lahko možno. Določene druge znanstvene raziskave pa dokazujejo večjo zaskrbljenost in vpliv ems na zdravje.

V svetovnem merilu je bilo objavljenih mnogo študij o vplivu elektromagnetnih kot tudi  geopatskih sevanjih na zdravje ljudi.  Med njimi najdemo raziskave o manjših ali nikakršnih vplivih, spet druge pa potrjujejo vpliv težjih obolenj.

Priporočamo, da si preberete pri znanstvene izsledke na ustreznih institucijah ali v Sloveniji kot v Svetu in si ustvarite svoje mnenje.

Vsekakor, najbolj pomembno je, da so jakosti teh sevanj čim manjše, s čimer se strinjamo vsi!

ZEMELJSKO SEVANJE SPREMENI LAHKO ZAPIS CELIC TELESA

Obstoj in vpliv zemeljskih sevanj so potrdili številni. Denimo dr. Hartmann, dr.Manfred Curry,  dr.Budwig, Rudolf breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije večkrat poudaril o škodljivosti vpliva podzemnih vodnih žil.

meritev elektromagnetnih sevanj v stanovanju, meritev sevanja daljnovodaZnano je, da se zdravim celicam telesa spremeni njihovo delovanje oziroma njihova frekvenca zaradi vpliva tako tujih kot tudi nenaravnih frekvenc.

 

Sprememba frekvence celice pa vodi do različnih obolenj (benigne ali maligne – rakave oblike). Spremembe celičnih struktur vodi v različno simptomatiko.

Sprva kot zmanjšanje vitalne lastne energije človeka, utrujenost, težave “brez pravega vzroka”, katera dolgoročno vodi lahko v bolezen.

 

MODERNA DOBA – VEČ ONESNAŽEVANJA Z  ELEKTROMAGNETNIMI SEVANJI

V današnjem času pa smo podvrženi- izpostavljeni tehničnim- elektromagnetnim sevanjem čedalje več. V kombinaciji z naravnimi zemeljskimi sevanji (te obravnava radiestezija) smo v določenih situacijah lahko bolj podvrženi raznim boleznim.

Zato se priporoča meritev elektromagnetnega sevanja kot tudi geopatskih- zemeljskih sevanj.

Elektromagnetna sevanja okrepijo zemeljsko sevanje

Kakšni so protiukrepi za zmanjševanje, obstajajo rešitve? Obstajajo protiukrepi za zmanjšanje  vpliva za tehnično  -elektrosmog in naravno zemeljsko sevanje ( v kolikor je to potrebno). V številnih primerih je to možno tako, da se premestimo od različnih virov sevanja. Zlasti to priporočamo za čas ko spimo, da je telo čim manj izpostavljeno katerikoli vrsti  sevanja.

Vsekakor je priporočljiva meritev elektromagnetnega sevanja, meritve električnih inštalacij, okoliških daljnovodov, električnih aparatur v bivalnih prostorih (v stanovanju). Priporoča se merjenje sevanj tudi v poslovnih prostorih. Vsekakor pa priporočamo tudi merjenje geopatskih sevanj.

Na osnovi merjenja sevanj je mogoče sploh izdelati rešitve za zmanjšanje EMS in GEO sevanj – v kolikor so te potrebne;

Priporočamo ogled detekcije v hiši tukaj..

Če povzamemo, vsakem primeru je bolje manj elektromagnetnih sevanj in geopatogenih kot več. Znanstveno gledano so tovrstna sevanja zanemarljiva, saj ne obstaja  dokaza, da so elektromagnetna kot  tudi zemeljska sevanja škodljiva zdravju. Na vas samih je, kako boste ali ne boste postopali, sprejeli to. Morda bo čez kako desetletje kakšno novo odkritje.

NAROČITE DETEKCIJO SEVANJ V STANOVANJU, SPALNICI

•Merjenje elektromagnetnega sevanja v stanovanju

•Meritve sevanj naravnega izvora (Hartmann-Curry-podzemne vode)

PREVERITE ZEMELJSKO SEVANJE ŽE DANES, DA SE NE NAHAJATE NA OBMOČJU POLJA BOLEZNI!

Ker bolezen ni naključje..

ZNANJE, VEDENJE, ZNANOST SE SPREMINJA

(Podobno smo priča drugačnim raziskavam v preteklosti v zvezi z hrano. Paradižnik je pred leti veljal za rakotvornega, zdaj ga priporočajo, pa je bilo zdravo goveje meso, svinjsko ne in obratno. Živalska maščoba je bila odsvetovana, zdaj pa so ugotovitve obratne. Tudi Zemlja je bila ploščata, znanstveno preverjeno, kasneje pa znanstveno preverjeno -okrogla.

Vsekakor, vedno preverite na pristojnih institucijah znanstvene izsledke, kajti naša spletna stran (www. altera.si) ni merodajna kot tudi naše storitve niso znanstveno potrjene.

Altera GSM: 041 716 195

Naročite meritve sevanja – izboljšajte zdravje

” Radiestezija Altera, vaša prva alternativna izbira kjer sevanje izvira, ko zdravje ni naključje!