Meritve elektromagnetnih sevanj, električnih inštalacij v stanovanju, elektromagnetno sevanje daljnovoda. Kako vemo, da ne ogrožajo zdravja?

 

To lahko pokaže meritev sevanja električnih inštalacij v hiši. Tudi vpliv sevanj bližnjih daljnovodov. Merimo pa tudi  geopatogeno sevanje podzemnih vodnih žil, škodljivo zemeljsko sevanje in njihov vpliv na zdravje.  Zemeljska sevanja tudi lahko ogrožajo zdravje zlasti ponoči med spanjem.

Vse na enem mestu Altera!

 

NAROČITE MERITEV SEVANJ – TEHNIČNIH KOT NARAVNIH

 

DALJNOVODBrez elektrike si danes ne znamo več predstavljati življenja! V določenih situacijah, lahko elektrosmog ogroža tudi zdravje.

Kdaj smo lahko zaskrbljeni?- ko gre za preveliko dozo sevanja na organizem.

Kje so dopustne meje?  V različnih država Sveta so različne, v Sloveniji denimo je podatek iz leta 2007 –  (12, 9 V/ m).

Vse aparature modernega sveta- televizija, računalnik, električna kuhalna plošča, hladilnik, zamrzovalna skrinja, pomivalni stroj, mobilni telefoni, hišna elektrifikacija, vtičnice, mobilni telefoni, luči, wi – fi, oddajajo elektrosmog – tehnično sevanje…

Kako lahko elektromagnetno sevanje vpliva na organizem?

 

merite sevanj v stanovanju in spalniciPrevelika doza vpliva na motnje živčnega sistema, rahljanje kosti.

Denimo kot pri osteoporozi, lahko se pojavljajo simptomi kot glavobol, slabo počutje.

V resnejših primerih pa tudi oblike krvnih bolezni kot recimo levkemija; Zlasti na otroke tovrstna sevanja še slabše vplivajo kot na odrasle, saj so v fazi rasti.

 

 

 

SEVANJE SPREMENI LAHKO ZAPIS CELIC TELESA

 

meritev sevanj v stanovanjuZnano je, da se zdravim celicam telesa spremeni njihovo delovanje oziroma njihova frekvenca zaradi vpliva tako tujih kot tudi nenaravnih frekvenc.

 

Sprememba frekvence celice pa vodi do različnih obolenj (benigne ali maligne – rakave oblike). Spremembe celičnih struktur vodi v različno simptomatiko.

Sprva kot zmanjšanje vitalne lastne energije človeka, utrujenost, težave “brez pravega vzroka”, katera dolgoročno vodi v bolezen.

 

 

MODERNA DOBA- VEČ ONESNAŽEVANJA Z SEVANJI

 

V današnjem času pa smo podvrženi- izpostavljeni tehničnim sevanjem čedalje več. V kombinaciji z naravnimi zemeljskimi sevanji (te obravnava radiestezija) smo v določenih situacijah bolj podvrženi raznim boleznim.

Elektromagnetna sevanja okrepijo zemeljsko sevanje, zato je njihova kombinacija še intenzivnejša.

Kakšni so protiukrepi za zmanjševanje, obstajajo rešitve? Obstajajo protiukrepi za zmanjšanje  vpliva za tehnično  -elektrosmog in naravno zemeljsko sevanje ( v kolikor je to potrebno), v številnih primerih je to možno.

Vsekakor je priporočljiva meritev elektromagnetnega sevanja, meritve električnih inštalacij, okoliških daljnovodov, električnih aparatur v bivalnih (v stanovanju). Priporoča se merjenje sevanj tudi v poslovnih prostorih.

Na osnovi merjenja sevanj je mogoče sploh izdelati rešitve – v kolikor so te potrebne;

 

Priporočamo ogled detekcije v hiši tukaj..

 

NAROČITE DETEKCIJO SEVANJ V STANOVANJU, SPALNICI

 

•Merjenje elektromagnetnega sevanja v stanovanju

•Meritve sevanj naravnega izvora (Hartmann-Curry-podzemne vode)

 

PREVERITE SEVANJE ŽE DANES, DA SE NE NAHAJATE NA OBMOČJU POLJA BOLEZNI!

Ker bolezen ni naključje..

 

Altera GSM: 041 716 195

” Radiestezija Altera, vaša prva alternativna izbira kjer sevanje izvira, ko zdravje ni naključje!