Meritev elektromagnetnega sevanja

ŠKODLJIVO ELEKTROMAGNETNO SEVANJE

Meritve elektromagnetnih sevanj, električnih inštalacij v stanovanju, sevanje daljnovoda

 Meritev sevanja električnih inštalacij v hiši, bližnjih daljnovodov, geopatogeno sevanje podzemnih vodnih žil, škodljivega zemeljskega sevanja in vpliv na zdravje – vse na enem mestu Altera!

 

DALJNOVODBrez elektrike si danes ne znamo več predstavljati življenja! V določenih situacijah, lahko elektrosmog ogroža tudi zdravje. Kdaj smo lahko zaskrbljeni?- ko gre za preveliko dozo sevanja na organizem. Kje so dopustne meje?  V različnih država Sveta so različne, v Sloveniji denimo je podatek iz leta 2007 –  (12, 9 V/ m).

Vse aparature modernega sveta- televizija, računalnik, električna kuhalna plošča, hladilnik, zamrzovalna skrinja, pomivalni stroj, mobilni telefoni, hišna elektrifikacija, vtičnice, mobilni telefoni, luči, wi – fi, oddajajo elektrosmog – tehnično sevanje…

Kako lahko elektromagnetno sevanje vpliva na organizem?

Prevelika doza vpliva na motnje živčnega sistema, rahljanje kosti-  denimo kot pri osteoporozi, lahko se pojavljajo simptomi kot glavobol, slabo počutje, v resnejših primerih pa tudi oblike krvnih bolezni kot recimo levkemija;

banner_sloZnano je, da se zdravim celicam telesa spremeni njihovo delovanje oziroma njihova frekvenca zaradi vpliva tako tujih kot tudi nenaravnih frekvenc. Sprememba frekvence celice pa vodi do različnih obolenj (benigne ali maligne – rakave oblike). Spremembe celičnih struktur vodi v različno simptomatiko (sprva kot zmanjšanje vitalne lastne energije človeka, utrujenost, težave “brez pravega vzroka”) katera dolgoročno vodi v bolezen. V današnjem času pa smo podvrženi- izpostavljeni tehničnim sevanjem čedalje več in v kombinaciji z naravnimi zemeljskimi sevanji (te obravnava radiestezija) v določenih situacijah bolj podvrženi raznim boleznim. Elektromagnetna sevanja okrepijo zemeljsko sevanje, zato je njihova kombinacija še intenzivnejša.

Kakšni so protiukrepi za zmanjševanje, obstajajo rešitve? Obstajajo protiukrepi za zmanjšanje  vpliva za tehnično  -elektrosmog in naravno zemeljsko sevanje ( v kolikor je to potrebno), v številnih primerih je to možno.

Vsekakor je priporočljiva meritev elektromagnetnega sevanja, meritve električnih inštalacij, okoliških daljnovodov, električnih aparatur v bivalnih (v stanovanju) kot tudi poslovnih prostorih, naj tej podlagi je mogoče sploh izdelati rešitve – v kolikor so potrebne;

Priporočamo ogled detekcije v hiši tukaj..

NAROČITE DETEKCIJO – MERJENJE ELEKTROMAGNETNEGA SEVANJA TEHNIČNIH IN ZEMELJSKIH SEVANJ – PREVERITE STANJE ŽE DANES, DA SE SLUČAJNO NE NAHAJATE NA OBMOČJU POLJA BOLEZNI, KER ZDRAVJE ALI BOLEZEN NI NAKLJUČJE!

GSM: 041 716 195

” RADIESTEZIJA ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER SEVANJE IZVIRA, KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE”