Anemija slabokrvnost

Simptomi

KRONIČNA ANEMIJA, SLABOKRVNOST, AKUTNA LEVKEMIJA,LIMFNI RAK, HODGKINOV LIMFOM,OSTALE KRVNE BOLEZNI, alternativno zdravljenje
kriAnemičnost, pomeni slabokrvnost, pomanjkanje rdečih krvničk-eritrocitov, hemoglobina in hematokrita.Simptomi in znaki so splošno slabo počutje, v primeru levkemije pa nejasne bolečine v kosteh in sklepih. Kri prenaša manj kisika, slabša je oskrba organov. Težave s krvjo in krvne bolezni so pogostejše pri ženskah zaradi bolezenskih težav rodil. Vzroki niso vedno nepravilna prehrana, temveč tudi škodljiva zemeljska sevanja vodnih žil, katere lahko lociramo, povzročajo pa tudi rakava obolenja, kot je levkemija, krvni rak.

 

Zlasti je to pogosteje pri ljudeh, kateri imajo črevesna bodisi avtoimuna obolenja, stalne krvave driske, tudi pri otrocih.

KAKO POVEČATI RDEČA ALI BELA KRVNA TELESCA, POPRAVITI IN IZBOLJŠATI KRVNO SLIKO NA NARAVEN NAČIN?

Celovito naravno alternativno zdravljenje, kot ga je omenjal že sloviti Rudolf Breuss (ozdravil je preko 45.000 medicinsko “neozdravljivih”) v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije, kjer je navedel sledeče:

Tudi moja učinkovita protirakava kura ne pomaga, če  človek spi na območju vodnih žil, zato je obvezen radiestezist, da pregleda spalnico in po potrebi svetuje ustreznejše mesto – lokacijo spanja, ker le tako se lahko odpravijo najpogostejši vzroki levkemije in je zdravljenje učinkovito!

 

KAKO NARAVNO IZBOLJŠATI KRI, ODPRAVITI KRONIČNE TEŽAVE Z KRVJO, KO LE ZDRAVA PREHRANA NI DOVOLJ – KO HRANILNE SNOVI TELO NE MORE ABSORBIRATI?

alternativno zdravljenje

alternativno zdravljenje

 

Vzroki, kateri pogosto povzročajo hujša obolenja, kronične in avtoimune bolezni so pogosto zemeljska sevanja podzemnih voda in ostalih mrež sevanja. Ta vplivajo v določenih okoliščinah na nas prav ponoči med spanjem.

Obremenjujejo telo, organe, kateri zaradi tega začnejo nepravilno delovati, kar vodi dolgoročno do številnih tudi akutnih  težav že na celičnem nivoju – maligne ali benigne spremembe celic.

Rezultati se kažejo tudi na sedimentaciji krvi (kar je odkril dr. Manfred Curry – curryeva mreža sevanj).

Večina bolnikov, kateri ležijo na tej mreži sevanja je pogosto prisotna kronična anemija, večje intenzitete pa krvni in limfni rak, levkemija.

Zato je potrebno odpraviti vzrok, kajti ta vzrok onemogoča zdravljenje kronične anemije, akutne levkemije, limfnega raka in se zato simptomi kot znaki vračajo!

 

NAJPOMEMBNEJŠE JE TOREJ OZDRAVITI VZROK, NE SIMPTOMOV IN POSLEDIC!

KAJ LAHKO STORIMO ZA  UČINKOVITO NARAVNO ZDRAVLJENJE KRVNIH BOLEZNI?

• Priporočamo detekcijo zemeljskih sevanj – pogosti vzroki in nastanki različnih krvnih bolezni

Bioenergija – naravna pomoč  in zdravljenje za odpravljanje težav z krvjo – slabokrvnostjo ali limfo. Deluje tudi na daljavo, rezultati so tudi laboratorijsko merljivi!

Preventivni alternativni celostni pregled telesa in organov z sistemom AURA GDV (zgodnje odkrivanje težav)

“Ko veste, kako izboljšati kri in počutje naravno, ko ni dovolj samo zdrava hrana in dieta..”

 

Vzroki za kronično anemijo so lahko tudi sicer neustrezna prehrana, od pomanjkanja železa v krvi, hormonskih motenj, energetsko neravnovesje zlasti jeter, vranice, ledvic in črevesja. Kri prenaša s svojim obtokom “hrano” organom, če le ta ni povsem ustrezna se pokažejo različne motnje in težave le teh.

 

Moji mami se je krvna slika takoj popravila po vaši terapiji na daljavo, prilagam laboratorijske izvide,  lp Vlasta, Nova Gorica

Hrbtenica je največji krvotvorni organ – zato težave hrbtenice so povezane lahko tudi z krvnimi boleznimi.

SIMPTOMI, ZNAKI PRI ANEMIJI
Slabokrvnost se lahko kaže v slabem počutju, brezvoljnosti, premalo energije, kronična utrujenost, bledica, nohti in lasje so krhki, težje dihanje, utrudljivost, vrtoglavice, hitro bitje srca, šumenje v ušesih… Bolezni ledvic so pogosti spremljevalec pri slabokrvnosti.. Anemija, je oblika krvne bolezni in je zlasti povezana z našim prvim energetskim centrom (1.čakra)
Slabokrvnost je pogostejša pri ženskah (tudi denimo izven ciklične krvavitve).

 

• HEMOFILIJA -motnja strjevanja krvi

ODKRIJTE PRAVI VZROK Z NAŠIMI STROKOVNIMI RADIESTEZIJSKIMI MERITVAMI!

Limfa

Limfa in limfne žile

Bolezni limfe so redkejše, poznane pod limfni rak, hodgkingov in ne -hodkingov limfom. Simptomi in znaki so zelo nespecifični, podobni virozi, zanimivo je, da povečane bezgavke ne bolijo na otip, medtem ko pri angini bolijo. Pojav raznih bul na telesu (pod pazduho, ramena, bule v dimljah, daljše obdobje povišane temperature je lahko alarm za specialistični pregled . Spanje je lahko moteno zaradi močnega potenja. Vzroki niso poznani, dejstvo je, da gre za zmanjšano delovanje imunskega sistema zaradi različnih “neznanih” vzrokih. Kaj torej zmanjšuje delovanje imunskega sistema?

 

KAKŠEN JE ALTERNATIVNI VIDIK SKRITIH VZROKOV BOLEZNI IN ALTERNATIVNO NARAVNO ZDRAVLJENJE?

limfaŠkodljivo zemeljsko sevanje zlasti podzemnih vodnih žil pogosto predstavlja vzroke tudi za rakave bolezni. Namreč med spanjem, koder poteka, obremenjuje organe že na celičnem nivoju in tako slabi imunski sistem človeka- kar pa vodi k boleznim različnih oblik!

ZATO JE POTREBNO OZDRAVITI VZROKE, NE POSLEDICE IN SIMPTOMOV ZA CELOSTNO OZDRAVITEV!

 

Limfa, to je posebna telesna tekočina, podpira transportno nalogo krvi. Limfa nastaja tako, da izstopa iz krvnih kapilar del krvne plazme s hranilnimi snovmi in kisikom ter levkociti. Ker v limfi ni eritrocitov, je brezbarvna. Limfa obliva celice ter jim oddaja hrano in kisik, sprejema pa od njih razkrojke. Limfa se nato zbira v posebnih žilicah, limfnih žilicah. Te žilice se stekajo v vedno večje limfne žleze in se nazadnje zlivajo v vene, ki vodijo proti srcu. Tako se limfa spet vrača v kri.

V limfnih žilah so na mnogih mestih telesa odebeline, ki jih imenujemo bezgavke. Bezgavke so različne velikosti in jih je ponekod kar precej, na primer v žrelu, pod pazduho, v dimljah in drugje. Naloga bezgavk je, da prečistijo limfo, ki teče skoznje. So kot obrambni jezovi, ki zadržujejo in uničujejo mikrobe. Limfa, pobere namreč po telesu mnoge škodljive snovi in tudi mikrobe. Mora se očistiti, preden vstopi v kri. Bezgavke zadržujejo mikrobe, delajo pa tudi levkocite, ki skušajo te mikrobe uničiti. Zdrav človek ima majhne bezgavke. Ob različnih boleznih, na primer ob vnetjih, angini, raku, pa bezgavke otečejo, tako da jih lahko otipljemo. Tudi mandeljni v žrelu so take bezgavke.

Hodgkinov limfom je rak limfatičnega tkiva – bezgavke, kostni mozeg,  vranica, jetra.

ZNAKI IN SIMPTOMI ZA LIMFNI RAK – sprva delujejo podobno kot prehlad: v nadaljevanju pa sledijo povečane bezgavke brez razloga na različnih mestih- pod pazduho, v trebušni votlini, pljučih, vratu zahtevajo urgentno posredovanje. Povečane bezgavke povzročajo težave tudi z dihanjem in bolečine v prsih, suh dražeč kašelj, vplivajo tudi na povečanje organov zlasti jeter, vranice… Posebno ponoči med spanjem lahko prihaja do pretiranega potenja in s tem pogosto preoblačenje..

 

Zdravljenje

BIOENERGIJA – NARAVNO ZDRAVLJENJE KRVI, KRVNIH CELIC

SLABOKRVNOST, KRVNE BOLEZNI, ANEMIJA, LEVKEMIJA, HEMOSTAZA, HEMOFILIJA

Imate težave kot so slabokrvnost, različne oblike anemije in bolezni krvi, krvni rak, ko je slaba kri po kemoterapijah, pa ne veste, kako naravno izboljšati slabo kri – popraviti krvno sliko?

Alternativno zdravljenje levkemije z bioenergijo in ostalih krvnih bolezni je usmerjena terapija, katera spodbuja boljšo proizvodnjo, kvaliteto krvi rdečih in belih krvničk, usmerjena je na hrbtenico, katera je največji krvotvorni organ. Uravnava in izboljšuje krvno sliko, tudi ko gre za pomanjkanje železa v krvi, hodgkinov limfom pri otrocih ali odraslih….

Pogosto so pozitivne spremembe krvnih celic že v prvem ciklu terapij biozdravljenja, kar pogosto pokažejo laboratorijski izvidi pred in po terapijah naših klientov.

Slabokrvnost je pogosto povezana tudi z boleznimi ledvic, katere prav tako energijsko tretiramo, ter hkrati stimuliramo, okrepimo imunski sistem človeka. Le ta je ključnega pomena za ozdravitev, saj sodeluje v vseh vnetnih procesih, celjenju in bolezni kot je tudi krvni rak. Bioenergija ima v sebi vsa potrebna “domača zdravila, čaje” za boljšo kri.

OBČUTITE RAZLIKO- IZBOLJŠAJTE KVALITETO ŽIVLJENJA

Energijska terapija deluje tudi na daljavo!

 

KAKO SI LAHKO TUDI SAMI ŠE DODATNO POMAGATE POLEG ZDRAVLJENJA?
Breuss_knjiga_naslovnica

Dopolnjevanje ustrezne prehrane, nošenje oblek rdeče barve in perila, namreč tudi barve pozitivno vplivajo na zmanjšanje težav.

DODATNO TUDI:
• Biotta Breuss sok (Rudolf Breuss, knjiga Zdravljenje raka in levkemije)
• BIOFREKVENČNA TERAPIJA ORGANETIK (pomoč kvantne fizike)

Velja pri vseh oblikah krvnih bolezni – anemija, krvni rak, akutna levkemija hodkingov in ne -hodkingov limfom

 

 

Breuss opozarja: vsi oboleli za rakom ležijo na škodljivih zemeljskih sevanjih, zato je potrebno poklicati radiestezista za preverjanje sevanj v spalnici, sicer tudi moja učinkovita protirakava kura ne more pomagati!

Rešitve

PRIPOROČAMO NARAVNO ZDRAVLJENJE KRVNIH BOLEZNI

kronicna utrujenost• Meritev sevanj spalnice, pisarne (sevanja  v trebušni votlini-jetra-vranica-ledvice pogosto povzročajo krvne bolezni in so pogosti skriti vzrok bolezni in upada imunskega sistema, kot , da telo deluje proti sebi-avtoimuna bolezen)

Diagnostični energetski pregled Aure GDV (vključuje zgodnji energetski  alternativni pregled jeter, vranice, ledvic, limfe, črevesja, tudi ko znaki in simptomi še niso prisotni..)

Bioenergija / bioterapija in alternativno zdravljenje z bioenergijo (anemija, slabokrvnost, levkemija, hemofilija, krvni  in limfni rak, limfom in ostale krvne bolezni..). Bioenergetik deluje tudi na daljavo! bioenergetik, bioterapevt, pomoč pri boleznih.

Pozdravljeni,

Moram se vam še enkrat zahvalit, saj ste ze spet storili čudež. Davidu je cmv virus padel ze za dve tretjini in je prakticno negativen. Pa tudi ostali izvidi so veliko boljši, tudi hemoglobin, ki se nikakor ni hotel dvigniti, je zdaj skoraj že na spodnji meji. Kašelj pa se tudi umirja oziroma se zdaj veliko izkašljuje, kar prej ni mogel, je pa posledica adenovirusa.Tako da res najlepša hvala. Vsi verjamemo v vas in zelo cenimo vašo pomoč. Lp, KATJA B.

V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate živila, katera lahko povzročajo krvne bolezni – anemija, slabokrvnost, hemofilija, levkemija, jetrne, ledvične bolezni)

ALTERA, VAŠA PRVA ALTERNATIVNA IZBIRA, KJER BOLEZEN IZVIRA, KO ZDRAVJE NI NAKLJUČJE- Z VAMI ŽE OD 1996

 

Slika prikazuje križanje hartmanovega sevanja v trebušni votlini, kar vpliva tudi na slabokrvnost,  krvne bolezni ter hkrati onemogoča učinkovito zdravljenje

trebuh