Bolečine v glavi

GLAVOBOL, MIGRENA – BOLEČINE V GLAVI, VRTOGLAVICA

Redki glavoboli, migrena ne predstavljajo posebnih problemov. Problem predstavljajo kronični – pogosti glavoboli. Bolečina pri glavobolu  je običajno enostranska – bolečine po levi ali na desni strani glave, ali pa je bolečina lokalizirana zadaj, v vratu, čelu kot tudi očeh.  Kateri je vzrok, kateri lahko povzroča pogosti glavobol, migreno?

BRAINPogosto v praksi škodljivo zemeljsko sevanje podzemnih vodnih žil, katero prehaja v predelu glave med spanjem povzroča bolečine v glavi, različne kronične oblike glavobolov, pogostejši so migrenski napadi, vrtoglavica, pri katerih je lahko prisotno tudi bruhanje;

Zaradi stalnega “draženja” – obremenjevanje z sevanjem denimo vodnega toka, prihaja do večje možganske aktivnosti – tenzije in ustvarja  glavobole.

V hujših situacijah, večja intenziteta zemeljskega sevanja povzroči lahko tudi tumor v glavi- možganih. (za lažje razumevanje sevanj – Zemlja je veliko magnetno polje, v naši krvi je železo –  zaradi interakcije enega in drugega prihaja do pojava povečane aktivnosti cirkulacije krvi v predelu ali organu, kjer se pač nahaja določeno sevanje ali njegove kombinacije;

Prav tako je pomemben vrat – vratni del hrbtenice. Pogosto problemi z vratnim delom hrbtenice povzročijo tudi glavobole, migrene, motnje vida, vrtoglavice, težave z sinusi, ušesi, grlom kot tudi ščitnico; Bolečina v vratu lahko posledično izzove tudi mravljinčenje po rokah, katera so lahko med spanjem izrazitejša.

VRTOGLAVICA

Vzroki za vrtoglavico so številni (omenjeni so tudi tu) , problem zopet predstavlja vsakodnevna vrtoglavica. Lahko gre za motnjo torej organa za ravnotežje, v drugih primerih pa lahko tudi za tumor v glavi, kateri pritiska na določen del možganov.. V primeru kroničnih težav se je potrebno posvetovati z zdravnikom uradne medicine!

DOKLER OBSTAJA VZROK- OBSTAJA TUDI POSLEDICA!

Spanje na nevtralnem  mestu sevanja pa pomeni razbremenitev organov in tako boljše delovanje le teh; Tudi zdravljenje tako poteka hitreje in učinkoviteje, ne glede na metodo zdravljenja;

“OZDRAVITE VZROK, NE SIMPTOM”

Priporočamo storitve Altera:

•RADIESTEZIJSKA MERITEV SPALNICE ( zemeljsko sevanje predstavlja pogosti vzrok za obolenje)

PREGLED, ANALIZA AURE GDV (računalniško podprti postopek- zgodnje odkrivanje težav omogoča vpogled v možgansko področje na energijskem nivoju, hrbtenice)

BIOENERGIJA / BIOENERGETIK (alternativno zdravljenje bolečine v glavi, glavobola, migrene, vrtoglavice, možganski tumor z bioenergijo – na naraven način-  ni nadomestilo za zdravljenja pri zdravniku ali specialistu Uradne medicine.