Bioenergija, pomoč

BIOENERGETIK – KJE VSE IN ZA KAKŠNE NAMENE SE UPORABLJA BIONERGIJA?

 

Energijska terapija deluje naravno pri: •lajša, odpravlja bolečine •pospešuje celjenje ran, hitrejše okrevanje tudi po operacijah in kemoterapiji, alternativno zdravljenje pri boleznih (kronične, avtoimune, rakave bolezni, metastaze)• spodbuja boljše zdravje in dobro počutje• sprošča stres in napetost• zbistri um in izboljša osredotočenost, povečuje ustvarjalnost.

 

thBioenergija je varna alternativna pomoč, neinvazivna in zelo učinkovita oblika energijske terapije za telo – brez škodljivih stranskih učinkov!

Deluje tako, da uravnoteži – uravnava energije znotraj telesa kot tudi navzven.

Energijske terapije so primerne za vse starostne skupine od dojenčka pa za odrasle, kot tudi za živali, ne glede o kakšnem bolezenskem primeru se gre.

Osnovno načelo, na katerem temeljijo energijske terapije je, da ima vsaka bolezen ali poškodba ustrezne energijske blokade na področju človeške bio energije (aure)Pregled aure omogoča uvid v bolezenska žarišča telesa bistveno preje pred nastankom v fizični obliki bolezni.

Energijska blokada na določenem organu žlezi, se proizvede bodisi na miselnem kot fizičnem nivoju človeka, posledica se manifestira skozi bodisi bolečino ali bolezen.

Odstranitev energetske blokade  tako omogoča samostojno zdravilni proces telesa samega.
Ko se energijske blokade odstrani iz telesa, nastanejo pogoji za nastop samozdravljenja. Glavno vlogo odigra naš imunski sistem – naš notranji zdravilec.

Energijska terapija – bioenergija omogoča tretman za vse človekove strukture- nivoje (telo, um, čustva in duha – ker to v celoti človek je.

Alternativna pomoč, zdravljenje z bioenergijo lahko bioenergetik izvaja tudi na daljavo!

Altera gsm: 041 716 – 195

 

Več o energijskih terapijah si lahko ogledate tukaj:  https://altera.si/bioenergija-bioterapija

 

“Altera, vaša prva alternativna izbira, ko zdravje ni naključje – z vami že od 1996”